Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ απο το L'atelier Sucré d'Eleni

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ παρακαλώ ΜΟΝΟ στο email: lateliersucre@outlook.com

Τοπος διεξαγωγής σεμιναρίου
Cooking Workshop Consulting
Κατούνη 28, 54625 Thessaloníki, Greece

Αριθμός ατόμων μεχρι 24
Το κοστος του σεμιναριου ειναι στα 150 Ευρω (TVA non inclu)
Η διαρκεια του σεμιναριου 9:45 με 18:00
(Προσελευση μισή ωρα νωρίτερα με τρια τεταρτα)

Το διαδιακτυακό μου εργαστηριάκι ταξιδεύει αυτήν τη φορά απο τη Γαλλία στη Θεσσαλονίκη και επισκέπτεται τους φιλους απο τη Βορειο Ελλάδα.
Με αγάπη για τα γλυκά και για τις ομορφες συνταγές με ποιοτικά υλικά και με μεράκι φτιαχνουμε παρέα υπεροχες απολαυστικές κρέμες μους αλλα και παιζουμε διακοσμητικά με βουτυρόκρεμα και κεικ απολαμβάνοντας μια δημουργική και ευγευστη Κυριακή...

Τι κρέμες μπορώ να χρησιμοποιήσω σε μια τουρτα?
Ποιες ειναι καλύτερες για το χειμωνα και το καλοκαιρι?
Ποσο διατηρουνται?
Ποσες μέρες πριν μπορώ να τις φτιάξω?
Τι συνδιασμούς μπορώ να φτιαξω για κεράσματα για μια κοινωνική εκδήλωση? Με ποιο κριτήριο συνδιάζω γεύσεις?
Τι κοστη έχουν?

Έχετε παρόμοιες απορίες? Ψάχνεστε συχνα στο διαδικτυο για ιδέες αλλά και για βασικές συνταγές? Βαρεθήκατε τις συνταγές που ήδη χρησιμοποιείτε ή επιθυμείτε να τις αλλάξετε ώστε να ειναι πιο ενδιαφέρουσες?
Οι συνήθεις ερωτήσεις όταν θέλουμε να φτιαξουμε ενα γλυκό ξεκινούν παντα απο μια βασική συνταγή. Λαμβάνοντας υπ’όψιν το γουστο στη γευση, την εποχή, τα υλικά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και βέβαια την προσωπική μας έμπνευση, καλούμαστε να αποδώσουμε με απλά σπιτικά υλικά μια ποιοτική συνταγή.
Με μεγάλη χαρά. σας προσκαλώ σε ενα χρησιμο σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε όλους όσους αγαπουν τις ωραίες γευστικές και δημιουργικές συνταγές. Σε όσους ασχολουνται με τη ζαχαροτεχνία. Σε οσους επιθυμούν να μάθουν βασικές συνταγές και τρόπους χρησης τους. Αλλοτε με καποιο βαθμό δυσκολίας, που εύκολα μπορεί να ξεπεραστεί με την πρακτική εξάσκηση και αλλοτε με ευκολία. Δεν εχει σημασία πόσο εμπειροι είστε. Ελάτε και εμπνευστείτε απο ιδέες και προτάσεις.

Στο σεμινάριο αυτό θα φτιαξουμε:
Κρέμα ζαχαροπλαστικής
Crémeux
Ελβετική βουτυρόκρεμα
Ιταλική βουτυρόκρεμα με κρόκους
Μους φρουτων
Μους σοκολάτας με βάση τα παστεριωμένα αβγά
Γκανας σοκολάτας
Μους καραμέλας με τυρί κρέμα

Στο σεμινάριο αυτό δουλευουμε το πρώτο παρασκευάστικό μέρος των συνταγών σε δύο ομάδες. Στη συνέχεια και αναλύοντας παράλληλα τα διαφορα χαρακτηριστικά καθώς και τη χρήση των βασικών συνταγών ο καθένας ξεχωριστά θα έχει τη δυνατότητα να φτιαξει ατομικά κεράσματα αλλά και να εφαρμόσει καποιες απο αυτές σε ετοιμο κεικ σα γέμιση και καλυψη με μια απλή διακόσμηση. Στα κεράσματα θα εχουν ολοι τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν πρόσθετα υλικά και να τις προσαρμόσουν στις δικές τους γευστικές ιδέες. Επίσης θα ενημερωθείτε για τους τρόπους αλλά και τις συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φρέσκα φρουτα με τρόπο ασφαλή.
Και φυσικά θα τα δοκιμάσουμε ολα!
Ας εμπνευστουμε λοιπόν!

Φευγοντας απο το σεμινάριο θα παρετε μαζί σας
Διακοσμημένο κεικ των 16 εκ. με τη δική σας εμπνευση
Τα ατομικά κεράσματα που θα εχετε φτιαξει
Ολα σε συσκευασία μεταφοράς (κουτι)
Αναλυτικές σημειώσεις επανω στην εκτέλεση των συνταγών

Ολες οι πρωτες υλες και τα εργαλεια θα βρίσκονται ήδη στο χώρο το σεμιναρίου.

Ενα πλουσιο σεμινάριο γεμάτο ιδεες αλλά και πολλές γευστικές προτάσεις που θα εχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε επι τοπου αλλά και να πάρετε μαζί σας φεύγοντας.

Κατα τη διαρκεια του σεμιναριου θα υπάρξουν δυο μικρές παυσεις για καφέ και ελαφρυ γευμα.

ΟΙ ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν αιτημα συμμετοχής μονο με μήνυμα στο lateliersucre@outlook.com όπου και θα ενημερωθούν για τους τρόπους πληρωμής και εξόφλησης.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803124

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Eleni Tsemperaki Mottet

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us