Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Περουβιανή Κουζίνα με τον Παναγιώτη Δεληθανάση

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα του Περού κερδίζει όλο και περισσότερο την παγκόσμια αναγνώριση ως μία από τις καλύτερες και πιο εκπλεπτυσμένες στον κόσμο. Είναι η αντανάκλαση των τριων κύριων γεωγραφικών ζωνών της, των ακτών, τα υψιπέδων των Άνδεων και της ζούγκλας και η ενσωμάτωση επιρροών από διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς.
Τα υλικά και η προετοιμασία της περουβιανής κουζίνας είναι ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας και του πολιτισμού της χώρας και παρότι η φήμη της, οι σπόροι κινόα και τα Pisco sour κοκτέιλ έχουν ταξιδέψει παντού στον κόσμο, οι καλύτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του Περού βρίσκονται ακόμα στην πατρίδα τους.
Παρακολουθήστε το σεμινάριο Περουβιανής Κουζίνας, με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση κι ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802320
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No