MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass  με τον chef  Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass με τον chef  Frontalini Walter.

Δημιουργική Ιταλική κουζίνα - Παραδοσιακές συνταγές με νέες τεχνικές


Σε αυτό το MasterClass o chef Frontalini Walter θα παρουσιάσει παραδοσιακές ιταλικές γαστριμαργικές προτάσεις με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο που απευθύνονται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και τους σπουδαστές τεχνικές και θα μιλήσει για τη διατήρηση και τη διαχείριση στην υπηρεσία.

Ο chef Frontalini Walter απόφοιτος της Ανώτερης Τουριστικής σχολής του τμήματος επαγγελματικής κουζίνας της Ανκόνας κατέχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πλήθος σεμιναρίων εξειδίκευσης. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι, δημιουργικής κουζίνας με τον Fabio Tacchella (αρχηγός εθνικής ιταλικής ομάδας μαγείρων), σεμινάρια ζαχαροπλαστικής με τον Chef Paul Rey (καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή Lenotre Pariς), με τον καθηγητή Danilo Garbini (πρωταθλητής κόσμου της ομάδας ζαχαροπλαστικής Ιταλίας), marketing εστιατορίων με τον Chef Lucio Pompili (2 Michelin) κ.α. Επίσης έχει διάφορες συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς παρουσίασης ιταλικής γαστρονομίας

Εργάζεται από το 1995 σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ιταλία, Νότια Αμερική, Λονδίνο και Ελλάδα, έχει υπάρξει εστιάτορας και τα τελευταία 11 χρόνια έκανε R&D σε εταιρία Food Additive. Ασχολείται από το 2000 με τους κοιλιοκακικούς και του ανήκει μια εταιρία που παράγει και πουλά προϊόντα gluten-free. Έχει χαρακτηριστεί ως ο βασιλιάς της gluten-free κουζίνας στην Ιταλία. Παράλληλα είναι F&B και υπεύθυνος σε επιχείρηση εστίασης στην πόλη μας,


Συνταγές

1. Carpaccio di filetto di manzo rucola e parmigiano con fior di sale – Ιταλικό καρπάτσιο από φιλέτο μόσχου, άγρια ρόκα, παρμεζάνα και ανθό αλατιού.

2. Orata marinata alla rapa rossa -  Τσιπούρα με αποξηραμένη μαρινάδα και χυμό παντζάρι

3. Gnocchi con colatura di alici crema di broccoli e pomodori dry – Νιόκι με γκάρουμ, μπρόκολο και ντοματίνια

4. Risotto cacio (pecorino) e pepe – Ριζότο με πεκορίνο, πιπέρι και μελάνι σουπιάς

5. Spaghetti alla carbonara sousvide.

6. Vitello tonnato sousvide.

7. Prosciutto cotto di pollo all’arancio  – Ζαμπόν κοτόπουλο με πορτοκάλι, με τεχνική παραδοσιακών αλλαντοποιών

8. La tagliata di manzo - Kλασσική ταλιάτα μόσχου με μοντέρνο τρόπο

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801354

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Frontalini Walter

  • Ημερομηνία: 19/04/2018

  • Ώρα έναρξης: 18:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:30 Ώρες.


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.   Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του... Περισσότερα


Σεμινάριο Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Επανάληψη Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης International MasterClass CWC PRO Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi CWC PRO MasterClass  Η Κουζίνα της Τοσκάνης Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη   Στο CWC PRO MasterClass o... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια

Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου  Πέσκια CWC PRO Masterclass  LEVEL HIGH END GOURMET   Στο CWC PRO Masterclass, ο εμβληματικός  chef Χριστόφορος  Πέσκιας θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια