MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass  με τον chef  Frontalini Walter

CWC PRO MasterClass με τον chef  Frontalini Walter.

Δημιουργική Ιταλική κουζίνα - Παραδοσιακές συνταγές με νέες τεχνικές


Σε αυτό το MasterClass o chef Frontalini Walter θα παρουσιάσει παραδοσιακές ιταλικές γαστριμαργικές προτάσεις με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο που απευθύνονται σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Θα μοιραστεί με τους επαγγελματίες και τους σπουδαστές τεχνικές και θα μιλήσει για τη διατήρηση και τη διαχείριση στην υπηρεσία.

Ο chef Frontalini Walter απόφοιτος της Ανώτερης Τουριστικής σχολής του τμήματος επαγγελματικής κουζίνας της Ανκόνας κατέχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό με πλήθος σεμιναρίων εξειδίκευσης. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι, δημιουργικής κουζίνας με τον Fabio Tacchella (αρχηγός εθνικής ιταλικής ομάδας μαγείρων), σεμινάρια ζαχαροπλαστικής με τον Chef Paul Rey (καθηγητής ζαχαροπλαστικής στη σχολή Lenotre Pariς), με τον καθηγητή Danilo Garbini (πρωταθλητής κόσμου της ομάδας ζαχαροπλαστικής Ιταλίας), marketing εστιατορίων με τον Chef Lucio Pompili (2 Michelin) κ.α. Επίσης έχει διάφορες συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς παρουσίασης ιταλικής γαστρονομίας

Εργάζεται από το 1995 σε εστιατόρια και ξενοδοχεία σε Ιταλία, Νότια Αμερική, Λονδίνο και Ελλάδα, έχει υπάρξει εστιάτορας και τα τελευταία 11 χρόνια έκανε R&D σε εταιρία Food Additive. Ασχολείται από το 2000 με τους κοιλιοκακικούς και του ανήκει μια εταιρία που παράγει και πουλά προϊόντα gluten-free. Έχει χαρακτηριστεί ως ο βασιλιάς της gluten-free κουζίνας στην Ιταλία. Παράλληλα είναι F&B και υπεύθυνος σε επιχείρηση εστίασης στην πόλη μας,


Συνταγές

1. Carpaccio di filetto di manzo rucola e parmigiano con fior di sale – Ιταλικό καρπάτσιο από φιλέτο μόσχου, άγρια ρόκα, παρμεζάνα και ανθό αλατιού.

2. Orata marinata alla rapa rossa -  Τσιπούρα με αποξηραμένη μαρινάδα και χυμό παντζάρι

3. Gnocchi con colatura di alici crema di broccoli e pomodori dry – Νιόκι με γκάρουμ, μπρόκολο και ντοματίνια

4. Risotto cacio (pecorino) e pepe – Ριζότο με πεκορίνο, πιπέρι και μελάνι σουπιάς

5. Spaghetti alla carbonara sousvide.

6. Vitello tonnato sousvide.

7. Prosciutto cotto di pollo all’arancio  – Ζαμπόν κοτόπουλο με πορτοκάλι, με τεχνική παραδοσιακών αλλαντοποιών

8. La tagliata di manzo - Kλασσική ταλιάτα μόσχου με μοντέρνο τρόπο

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην ελληνική γλώσσα

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CWC PRO MasterClass με τον chef Frontalini Walter >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804263

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Frontalini Walter

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us