Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 02-06/10/2023 Ταχύρυθμο... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής HANDS ON MasterClass
ΤΡΙΓΩΝΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Ένα γλυκό ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τα διάσημα Τρίγωνα του Πανοράματος.
Στο HANDS ON MasterClass ο pastry chef Σάκης Γκατζούνης θα μοιραστεί όλα τα μυστικά για την αυθεντική συνταγή και την τέλεια παρασκευή του.
Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα δημιουργήσουν με τα χέρια τους τα Τρίγωνα του Πανοράματος ,κάτω από την καθοδήγηση του σεφ και θα κατανοήσουν το κάθε βήμα και όλες τις τεχνικές καθώς θα λάβουν γνώσεις για:
- Ποιες είναι οι ιδανικές πρώτες ύλες για να έχουμε ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.
- Την τεχνική του διπλώματος του φύλλου.
- Συμβουλές για το τέλειο ψήσιμο
- Πως θα φτιάξουμε την τέλεια κρέμα.
- Τρόπους διατήρησης.
- Αναλογίες για το σιρόπιασμα.
- Τι πρέπει να προσέξουμε στην παρασκευή του τρίγωνου.
- Διορθώσεις για τυχόν λάθη.
- Κοστολόγηση του προϊόντος.
Αποκτώντας τις γνώσεις για ένα τέτοιο παραδοσιακό γλυκό οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να το εντάξουν στο βιογραφικό τους, στα μενού τους ή στις επιχειρήσεις τους .
Ο pastry chef Σάκης Γκατζούνης εργάζεται ως ζαχαροπλάστης τα τελευταία 35 χρόνια. Έχει δημιουργήσει όνομα για τα σιροπιαστά γλυκά του δουλεύοντας αλλά και κάνοντας σεμινάρια σε διάφορες πόλεις όπως Σαγκάη, Γιοχάνεσμπουργκ, Αγία Πετρούπολη και Λεμεσό ανοίγοντας τους ορίζοντες της παραδοσιακής ζαχαροπλαστικής.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803698
1
Σάκης Γκατζούνης
No