Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries Αγίου Βαλεντίνου

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries Αγίου Βαλεντίνου

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries Αγίου Βαλεντίνου
με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ξεχωριστή μέρα που γιορτάζεται από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και απαιτεί εκλεπτυσμένα γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής.
Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι επαγγελματίες και σπουδαστές θα μπορέσουν να μάθουν τα βασικά βήματα για  να δημιουργούν Μοντέρνα θεματικά  γλυκά 3D για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ιδιαίτερα σχήματα από φόρμες σιλικόνης της PAVONI.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα μάθουν να δημιουργούν μοναδικά  γαρνιρίσματα με τη χρήση της τεχνικής του  γλασαρίσματος με διαφορετικά υλικά και θα κατανοήσουν  την αλληλεπίδραση όγκων και υφών.
Θα  μάθουν να δημιουργούν ραφινάτα και εκλεπτυσμένα γλυκά που θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δικές τους προτάσεις  για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να τα χρησιμοποιήσουν σε  Ζαχαροπλαστεία ,Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Catering.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries Αγίου Βαλεντίνου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803866

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Γιάχος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια