MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide
Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο

H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο χώρο της γαστρονομίας και την χρησιμοποιούν πολλοί chef παγκοσμίως από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και μετά.
Στο Masterclass αυτό ο Chef Instuctor της CWC PRO Αγγελόπουλος Αντώνης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους συμμετέχοντες, μαθητές και επαγγελματίες και θα λύσει απορίες που αφορούν το sous vide, τον εξοπλισμό που χρειάζεται , αλλά και τεχνικές που αφορούν τη μέθοδο αυτή.

  • Θα κατανοήσουμε για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τη μέθοδο sous vide, με παραδείγματα κλασσικής μαγειρικής και μαγειρικής σε κενό αέρος.
  • Θα μάθουμε για τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε και τα προνόμοια που έχουμε με τον ίδιο εξοπλισμό και πέρα από την επεξεργασία της πρώτης ύλης.
  • Θα μάθουμε για την ιστορία του sous vide, από πού ξεκίνησε και ποία η χρήση του έως σήμερα.
  • Αναλύοντας τη χρήση της μεθόδου θα μάθουμε για την ποιότητα που κερδίζουμε, για τον γευστικό παράγοντα αλλά και για τον οικονομικό.
  • Κάνοντας χρήση του εξοπλισμού θα γνωρίσουμε τις λειτουργίες των μηχανημάτων.
  • Κάνοντας τέστ με διάφορα τρόφιμα θα αναλύσουμε για ποια τρόφιμα είναι ιδανική η χρήση του sous vide.
  • Θα δημιουργήσουμε διάφορες συνταγές και θα μάθουμε ψησίματα και τεχνικές με τη χρήση της μεθόδου.
  • Δοκιμάζοντας θα κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα στο τρόφιμο.
  • Θα δούμε χρόνους ψησίματος υλικών.
  • Θα δημιουργήσουμε πουρέδες και υφές με λαχανικά μαγειρεύοντας τα σε κενό αέρος.
  • Θα μάθουμε πώς να κάνουμε όσμωση, μαρινάρισμα, clarification, με τη συγκεκριμένη τεχνική.

Θα δούμε συνταγές και τεχνικές με:

  • Λαχανικά
  • Μοσχάρι
  • Κοτόπουλο
  • Χοιρινό
  • Ψάρια
  • Οστρακοειδή
  • Αυγά
  • Κρέμες
  • Infusion butters
  • Clarificated butters


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο. >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801194

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΑΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια