MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide

Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide

Βασικές Τεχνικές Sous Vide

CWC PRO Masterclass με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές διάφορες τεχνικές του Sous Vide.

H τεχνική του Sous Vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο χώρο της γαστρονομίας και την χρησιμοποιούν πολλοί chef παγκοσμίως από τα τέλη της δεκαετίας του 70 και μετά.
Στο Masterclass αυτό, ο Chef Instuctor της CWC PRO Παναγιώτης Δεληθανάσης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους συμμετέχοντες, μαθητές και επαγγελματίες και θα λύσει απορίες που αφορούν το sous vide, τον εξοπλισμό που χρειάζεται , αλλά και τεχνικές που αφορούν τη μέθοδο αυτή.

  • Θα κατανοήσουμε για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τη μέθοδο sous vide, με παραδείγματα κλασσικής μαγειρικής και μαγειρικής σε κενό αέρος.
  • Θα μάθουμε για τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε και τα προνόμια που έχουμε με τον ίδιο εξοπλισμό και πέρα από την επεξεργασία της πρώτης ύλης.
  • Θα μάθουμε για την ιστορία του sous vide, από πού ξεκίνησε και ποία η χρήση του έως σήμερα.
  • Αναλύοντας τη χρήση της μεθόδου θα μάθουμε για την ποιότητα που κερδίζουμε, για τον γευστικό παράγοντα αλλά και για τον οικονομικό.
  • Κάνοντας χρήση του εξοπλισμού θα γνωρίσουμε τις λειτουργίες των μηχανημάτων.
  • Κάνοντας τεστ με διάφορα τρόφιμα θα αναλύσουμε για ποια τρόφιμα είναι ιδανική η χρήση του sous vide.
  • Θα δημιουργήσουμε διάφορες συνταγές και θα μάθουμε ψησίματα και τεχνικές με τη χρήση της μεθόδου.
  • Δοκιμάζοντας θα κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα στο τρόφιμο.
  • Θα δούμε χρόνους ψησίματος υλικών.
  • Θα δημιουργήσουμε πουρέδες και υφές με λαχανικά μαγειρεύοντας τα σε κενό αέρος.
  • Θα μάθουμε πώς να κάνουμε όσμωση, μαρινάρισμα, clarification, με τη συγκεκριμένη τεχνική.


Θα δούμε συνταγές και τεχνικές με:

  • Λαχανικά
  • Μοσχάρι
  • Κοτόπουλο
  • Χοιρινό
  • Ψάρια
  • Οστρακοειδή
  • Αυγά
  • Κρέμες
  • Infusion butters
  • Clarificated butters

 

Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής.
Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο.
Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως οΜανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea.
Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Aπό τον Μάρτιο του 2022 είναι Executive chef στο Akti Dovil.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803788

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Παναγιώτης Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us