Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα
Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής
Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

CWC PRO MasterClass Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα
Με τον Chef Δημήτρη Τσανανά
Η Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα, έχει κατακτήσει πλέον την πρωτιά όχι μόνο στον ελληνικό χώρο αλλά και στις κουζίνες του εξωτερικού, με πειραματικούς συνδυασμούς και γευστικές πρωτοπορίες.
Υλικά υψηλής ποιότητας μεταμορφώνονται στα χέρια του Chef Δημήτρη Τσανανά ο οποίος χρησιμοποιεί ελληνικές παραδοσιακές συνταγές παρουσιασμένες και εκτελεσμένες με σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές.
Στο σεμινάριο της CWC PRO οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν ιδέες και προτάσεις για περίτεχνα πιάτα και παραδοσιακές συνταγές που μπορούν να αναδομηθούν με μεγάλη επιτυχία και να έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στα μενού των εστιατορίων.
O Chef Δημήτρης Τσανανάς έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο των ξενοδοχείων 5* έχοντας συνεργαστεί με τις δυο μεγαλύτερες αλυσίδες στη Θεσσαλονίκη. Από το 2009 μέχρι και σήμερα είναι ο Εxecutive chef του ξενοδοχείου ΤΗΕ ΜΕΤ ΗΟΤΕL 5* (member of design hotels) στη Θεσσαλονίκη και έχει παρακολουθήσει πλήθος ειδικευμένων σεμιναρίων.
Συνταγές που θα παρουσιαστούν:
- Το στιφάδο
Rib-eye |μοσχαράκι γάλακτος |κρέμα αμυγδάλου | μαυροδάφνη Πατρών
- Ντοματόρυζο
Ριζότο |καραβίδες |ντομάτα |zest λεμονιού |βασιλικός
- Παντζάρι σκορδαλιά
Τόνος Τataki |Γαρίδα |γλυκολέμονο |μαρμελάδα λεμόνι |γιαούρτι wasabi
- Το χταπόδι
Φάβα |ρεβίθι |πράσο |θυμάρι |αμύγδαλο |ρέβα τουρσί
Πιστοποιήσης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728015305
1
Δημήτρης Τσανανάς
📌 Σεμινάριο Μαγειρικής Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα
No