Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου

Σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής
Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου από το MyPizza Project
Στο σεμινάριο αυτό, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θα μας δείξει όλα τα μυστικά που ανακάλυψε αναζητώντας την τέλεια σπιτική πίτσα. Θα μας μεταφέρει όλη την τεχνογνωσία και τις πρακτικές που θα μας επιτρέψουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό να ψήνουμε pizza που θα ζήλευαν πολλές πιτσαρίες, σε μόλις 4 λεπτά.
CV. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Σπούδασε μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη στην Ελβετία και αφού εργάστηκε εκεί, επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε το ζαχαροπλαστείο L’atelier de Patisserie (Αθήνα-Βάρκιζα).
Το μεγάλο του πάθος για την πίτσα τον ώθησε να αναζητήσει πως μπορεί να φτιάξει πίτσα επαγγελματικού επιπέδου στον οικιακό φούρνο. Μετά από έρευνα χρόνων, και αφού κατασκεύασε μια ειδική μαντεμένια πλάκα, κατάφερε να ψήνει τέλεια μια πίτσα σε μόλις 4 λεπτά.
Όλη τεχνογνωσία που απέκτησε συγκεντρώθηκε στο mypizzaproject.com, το οποίο παρέχει δοκιμασμένες συνταγές, videos με τεχνικές για άνοιγμα ζύμης, συμβουλές και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την τέλεια pizza στο σπίτι. Έχοντας αναγνωριστεί από κοινό και ειδικούς, θεωρείται πλέον το απόλυτο σημείο αναφοράς για τη σπιτική πίτσα.
Συνταγές:
- Ζύμη για πίτσα με τεχνική ωρίμανσης
- Σάλτσα για πίτσα
- Προετοιμασία υλικών
- Pizza Margherita
- Pizza Ελληνική
- Pizza με Σπανάκι και αυγό
- Pizza με καπνιστό τυρί και σαλάμι
- Pizza Bianca με μπλε τυρί και κρεμμύδι
- Pizza με μανιτάρια
- Pizza με ρόκα & προσούτο
- Pizza με bacon & πιπεριά
- Calzone με σοκολάτα πραλίνα
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807907
1
Γιώργος Χριστοδουλόπουλος
No