Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου

Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου

Σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής

Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου από το MyPizza Project

Στο σεμινάριο αυτό, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θα μας δείξει όλα τα μυστικά που ανακάλυψε αναζητώντας την τέλεια σπιτική πίτσα. Θα μας μεταφέρει όλη την τεχνογνωσία και τις πρακτικές που θα μας επιτρέψουν με τον κατάλληλο εξοπλισμό να ψήνουμε pizza που θα ζήλευαν πολλές πιτσαρίες, σε μόλις 4 λεπτά.

CV. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος. 

Σπούδασε μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη στην Ελβετία και αφού εργάστηκε εκεί, επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε το ζαχαροπλαστείο L’atelier de Patisserie (Αθήνα-Βάρκιζα). 

Το μεγάλο του πάθος για την πίτσα τον ώθησε να αναζητήσει πως μπορεί να φτιάξει πίτσα επαγγελματικού επιπέδου στον οικιακό φούρνο. Μετά από έρευνα χρόνων, και αφού κατασκεύασε μια ειδική μαντεμένια πλάκα, κατάφερε να ψήνει τέλεια μια πίτσα σε μόλις 4 λεπτά. 

Όλη τεχνογνωσία που απέκτησε συγκεντρώθηκε στο mypizzaproject.com, το οποίο παρέχει δοκιμασμένες συνταγές, videos με τεχνικές για άνοιγμα ζύμης, συμβουλές και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την τέλεια pizza στο σπίτι. Έχοντας αναγνωριστεί από κοινό και ειδικούς, θεωρείται πλέον το απόλυτο σημείο αναφοράς για τη σπιτική πίτσα. 


Συνταγές:

  • Ζύμη για πίτσα με τεχνική ωρίμανσης
  • Σάλτσα για πίτσα
  • Προετοιμασία υλικών
  • Pizza Margherita
  • Pizza Ελληνική
  • Pizza με Σπανάκι και αυγό
  • Pizza με καπνιστό τυρί και σαλάμι
  • Pizza Bianca με μπλε τυρί και κρεμμύδι
  • Pizza με μανιτάρια
  • Pizza με ρόκα & προσούτο
  • Pizza με bacon & πιπεριά
  • Calzone με σοκολάτα πραλίνα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804054

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

  • Ημερομηνία: 26/01/2018

  • Ώρα έναρξης: 19:00.

  • Διάρκεια σεμιναρίου: 3:00 Ώρες.


Cooking Workshop Member Club
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου LEVEL HIGH END GOURMET Στο Master Class αυτό,ο Chef  Γιάννης Παρίκος με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Herve Deville Autumn Bliss French Gourmet Cuisine<br/>LEVEL HIGH-END GOURMET

Σεμινάριο Μαγειρικής Autumn Bliss, French Gourmet Cuisine International MasterClass CWC PRO Herve Deville LEVEL HIGH-END GOURMET Στο International CWC PRO Master class με καλεσμένο τον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά

Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Ανατολίτικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy

CWC PRO MasterClass Barbeque Roaster Academy Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.   Σε αυτό το σεμινάριο MasterClass o chef Βασίλης Σπόρος θα μοιραστεί τα μυστικά του... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης

Σεμινάριο Μαγειρικής, Η Κουζίνα της Τοσκάνης International MasterClass CWC PRO Giancarlo Caldesi & Katie Caldesi CWC PRO MasterClass  Η Κουζίνα της Τοσκάνης Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια