Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου

Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου

Σεμινάριο για ερασιτέχνες και λάτρεις της μαγειρικής

Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου από το MyPizza Project

Στο σεμινάριο αυτό, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος θα μας δείξει όλα τα μυστικά που ανακάλυψε αναζητώντας την τέλεια σπιτική πίτσα. Η αναζήτηση αυτή κατέληξε στη δημιουργία του MyPizza Project, μιας ολιστικής προσέγγισης στη παρασκευή πίτσας στο σπίτι, που καλύπτει τη δημιουργία της ζύμης, τις τεχνικές ανοίγματος της, τη σάλτσα, τα υλικά που θα τη συνοδεύσουν, και κυριότερο όλων τον εξοπλισμό, που εξασφαλίζει το σωστό ψήσιμο της. Το τελευταίο επιτυγχάνεται χάρη στο MyPizza Slab μία μαντεμένια πλάκα που πάνω της ψήνεται η pizza με τρόπο που θα ζήλευαν πολλές πιτσαρίες, σε μόλις 4 λεπτά.

*Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον εξοπλισμό του MyPizza Project στο χώρο μας μετά το τέλος του σεμιναρίου. To CWC εξασφάλισε για τους επισκέπτες του 10% έκπτωση.
Τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε εδώ.


CV. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.

Σπούδασε μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη στην Ελβετία και αφού εργάστηκε εκεί, επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε το ζαχαροπλαστείο L’atelier de Patisserie (Αθήνα-Βάρκιζα).

Το μεγάλο του πάθος για την πίτσα τον ώθησε να αναζητήσει πως μπορεί να φτιάξει πίτσα επαγγελματικού επιπέδου στον οικιακό φούρνο. Μετά από έρευνα χρόνων, δημιούργησε το MyPizza Project που αμέσως αναγνωρίστηκε από κοινό και ειδικούς και θεωρείται πλέον το απόλυτο σημείο αναφοράς για τη σπιτική πίτσα.

Συνταγές:
  • Ζύμη για πίτσα με τεχνική ωρίμανσης
  • Σάλτσα για πίτσα
  • Προετοιμασία υλικών
  • Pizza Margherita
  • Pizza Ελληνική
  • Pizza με Σπανάκι και αυγό
  • Pizza με καπνιστό τυρί και σαλάμι
  • Pizza Bianca με μπλε τυρί και κρεμμύδι
  • Pizza με μανιτάρια
  • Pizza με ρόκα & προσούτο
  • Pizza με bacon & πιπεριά
  • Calzone με σοκολάτα πραλίνα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Σεμινάριο Μαγειρικής Σπιτική πίτσα επαγγελματικού επιπέδου καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804484

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιώργος Χριστοδουλόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα Στη δεύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class

Σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη   Στο CWC PRO MasterClass o... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Δαμαλάς Χρόνης High End Japanese Cuisine LEVEL HIGH END GOURMET Στην τρίτη χρονιά της συνεργασίας  μας ο μοναδικός Chef Χρόνης Δαμαλάς... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Ελληνική υψηλή Γαστρονομία διά χειρός Γκίκα Ξενάκη   Ο Γκίκας Ξενάκης, που o μεγάλος δάσκαλος Χριστόφορος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε  όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου Πέσκια

Η Fusion Κουζίνα του Χριστόφορου  Πέσκια CWC PRO Masterclass  LEVEL HIGH END GOURMET   Στο CWC PRO Masterclass, ο εμβληματικός  chef Χριστόφορος  Πέσκιας θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο

CWC PRO MasterClass Street Food με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά και μια τεράστια βιομηχανία... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET Στο  CWC PRO MasterClass ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French PastryInternational MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF   Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους... Περισσότερα


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια