Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 5 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων
Art of Plating 5- H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων
CWC PRO Masterclass Με τον Chef Σταύρο Ψωμόπουλο
✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές διάφορες τεχνικές και ιδέες για τα στησίματα των πιάτων
- Θα κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται για να στήσουμε ένα όμορφο πιάτο.
- Θα δούμε απλά και περίπλοκα στησίματα αναλόγως το ύφος του επαγγελματικού χώρου που απευθυνόμαστε.
- Με παραδείγματα και δοκιμές θα μάθουμε για την αρμονία των χρωμάτων.
- Πως η γεύση και η υφή του υλικού μας αναδεικνύει την εμφάνιση του πιάτου.
- Στήνουμε πιάτα ανάλογα την εποχή και το style.
- Θα δούμε μικροεργαλεία που χρειαζόμαστε για το plating.
- Πως θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά.
- Ποια είναι τα κατάλληλα σκεύη για να σερβίρουμε.
- Πως θα κάνουμε σωστή επιλογή των σκευών.
- Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας .
- Πως θα διορθώσουμε τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει .
- Πως το πιάτο μας θα δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση.
- Ποια είναι τα τρικς και τα τιπς που θα απογειώσουν την εικόνα
Ο Σταύρος Ψωμόπουλος , μετά τις σπουδές του, τα πολλά σεμινάρια, που έκανε και την πολυετή επαγγελματική του εμπειρία, εδώ και χρόνια, ως εισηγητής πια , μεταδίδει τις γνώσεις του για τις τεχνικές μαγειρικής, την οργάνωση και κοστολόγηση μενού a la carte, το food styling κ.α. Εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως το, Petasos resort and spa S.L.H , Aqua Blu S.L.H , Elounda S.A Starwood, Aldemar, Royal Olympic, Boutique hotels και ως Private Chef. Λάτρης της συνεχούς εξέλιξης και της καινοτομίας, με ταυτόχρονο όμως σεβασμό στη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος, μέσα από τη συνεχή και μεθοδική δουλειά του γνωρίζει πλέον διεθνή αναγνώριση, καθώς έλαβε μέρος τ στον οδηγό “The Best Chef Awards” σε Βαρσοβία και Μιλάνο το 2017 και 2018 αντίστοιχα.
Ο ίδιος μας λέει χαρακτηριστικά : Από κάθε μία συνταγή ξεχωριστά μπορεί ο καθένας να πάρει και να χρησιμοποιήσει μερικά στοιχεία της. Ο συνδυασμός ιδεών και γεύσεων καθώς και της μαγειρικής κουλτούρας των λαών πολλές φορές αποδίδει τα μέγιστα, όσον αφορά στην αποτύπωση μιας μοναδικής γεύσης, μιας καινούργιας εμπειρίας”.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803819
1
Σταύρος Ψωμόπουλος
No