Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 5 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 5- H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων
CWC PRO Masterclass Με τον Chef Σταύρο Ψωμόπουλο
✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές διάφορες τεχνικές και ιδέες για τα στησίματα των πιάτων




- Θα κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται για να στήσουμε ένα όμορφο πιάτο.
- Θα δούμε απλά και περίπλοκα στησίματα αναλόγως το ύφος του επαγγελματικού χώρου που απευθυνόμαστε.
- Με παραδείγματα και δοκιμές θα μάθουμε για την αρμονία των χρωμάτων.
- Πως η γεύση και η υφή του υλικού μας αναδεικνύει την εμφάνιση του πιάτου.
- Στήνουμε πιάτα ανάλογα την εποχή και το style.
- Θα δούμε μικροεργαλεία που χρειαζόμαστε για το plating.
- Πως θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά.
- Ποια είναι τα κατάλληλα σκεύη για να σερβίρουμε.
- Πως θα κάνουμε σωστή επιλογή των σκευών.
- Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας .
- Πως θα διορθώσουμε τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει .
- Πως το πιάτο μας θα δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση.
- Ποια είναι τα τρικς και τα τιπς που θα απογειώσουν την εικόνα




Ο Σταύρος Ψωμόπουλος , μετά τις σπουδές του, τα πολλά σεμινάρια, που έκανε και την πολυετή επαγγελματική του εμπειρία, εδώ και χρόνια, ως εισηγητής πια , μεταδίδει τις γνώσεις του για τις τεχνικές μαγειρικής, την οργάνωση και κοστολόγηση μενού a la carte, το food styling κ.α. Εργάστηκε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως το, Petasos resort and spa S.L.H , Aqua Blu S.L.H , Elounda S.A Starwood, Aldemar, Royal Olympic, Boutique hotels και ως Private Chef. Λάτρης της συνεχούς εξέλιξης και της καινοτομίας, με ταυτόχρονο όμως σεβασμό στη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια ο Chef Σταύρος Ψωμόπουλος, μέσα από τη συνεχή και μεθοδική δουλειά του γνωρίζει πλέον διεθνή αναγνώριση, καθώς έλαβε μέρος τ στον οδηγό “The Best Chef Awards” σε Βαρσοβία και Μιλάνο το 2017 και 2018 αντίστοιχα.
Ο ίδιος μας λέει χαρακτηριστικά : Από κάθε μία συνταγή ξεχωριστά μπορεί ο καθένας να πάρει και να χρησιμοποιήσει μερικά στοιχεία της. Ο συνδυασμός ιδεών και γεύσεων καθώς και της μαγειρικής κουλτούρας των λαών πολλές φορές αποδίδει τα μέγιστα, όσον αφορά στην αποτύπωση μιας μοναδικής γεύσης, μιας καινούργιας εμπειρίας”.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804680
1
Σταύρος Ψωμόπουλος
No