Art of Plating 3 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass Με τον Chef Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων
CWCPROMasterclass Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση
✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές
Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές διάφορες τεχνικές και ιδέες για τα στησίματα των πιάτων




- Θα κατανοήσουμε τι ακριβώς χρειάζεται για να στήσουμε ένα όμορφο πιάτο.
- Θα δούμε απλά και περίπλοκα στησίματα αναλόγως το ύφος του επαγγελματικού χώρου που απευθυνόμαστε.
- Με παραδείγματα και δοκιμές θα μάθουμε για την αρμονία των χρωμάτων.
- Πως η γεύση και η υφή του υλικού μας αναδεικνύει την εμφάνιση του πιάτου.
- Στήνουμε πιάτα ανάλογα την εποχή και το style.
- Θα δούμε μικροεργαλεία που χρειαζόμαστε για το plating.
- Πως θα δημιουργήσουμε εντυπωσιακά πιάτα χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά.
- Ποια είναι τα κατάλληλα σκεύη για να σερβίρουμε.
- Πως θα κάνουμε σωστή επιλογή των σκευών.
- Ποιος είναι ο χρόνος προετοιμασίας .
- Πως θα διορθώσουμε τα τυχόν λάθη που έχουν γίνει .
- Πως το πιάτο μας θα δημιουργήσει εξαιρετική εντύπωση.
- Ποια είναι τα τρικς και τα τιπς που θα απογειώσουν την εικόνα




Ο Δεληθανάσης Παναγιώτης είναι chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου ‘Ρίζες’ στην Νικήτη Χαλκιδικής. Έχει κάνει μετεκπαίδευση στην σχόλη του Alain Ducasse στο Παρίσι και έχει κάνει stage στο βραβευμένο με 1* Michelin Galvin la Chappelle στο Λονδίνο. Δραστηριοποιείτε στον χώρο της γαστρονομίας από το 1999 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ξενοδοχεία όπως το Sani, το Danai beach resort, το Makedonia Palace και το Ekiesαλλά και σαν private chef σε πολυτελείς βίλλες καθώς και με σημαντικά εστιατόρια όπως οΜανδραγόρας, το Garcon brasserie και το Marea. Από το 2014 συνεργάζεται με το CWC PRO όπου διδάσκει την μαγειρική τέχνη και παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες. Aπό τον Μάρτιο του 2022 είναι Executive chef στο Akti Dovil.



No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803772
1
Παναγιώτης Δεληθανάσης
No