MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi
CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη
Διήμερο σεμινάριο Hands On

Ανακάλυψε τις γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας.

Η Cardinal SA εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για επαγγελματίες σεφ που ενδιαφέρονται για την Ασιατική κουζίνα. Διακινεί προϊόντα από κάθε γωνιά της Ασίας (από το πιο κλασικό ως το πιο εξειδικευμένο) και παράλληλα μεταφέρει όλο το know how και την εμπειρία για την Ασιατική κουζίνα μέσα από το πρόγραμμα Learn to Wok και τους σεφ που το πλαισιώνουν.

Λίγα λόγια για το Ιαπωνικό Sushi
To Sushi είναι ένα από τα διασημότερα φαγητά στον κόσμο, κατάγεται από την Ιαπωνία και πρωτοεμφανίστηκε περίπου τον 7ο μ.Χ. αιώνα. Στο διήμερο σεμινάριο μπορείτε να μάθετε αναλυτικά τα βήματα για να φτιάξει κανείς Sushi, εστιάζοντας στα υλικά, τις σάλτσες, τα seasonings και την ετοιμασία του ρυζιού. Τι κάνει ένα πιάτο sushi ξεχωριστό; Πέραν από τη σωστή τεχνική, το βασικότερο ρόλο παίζουν οι πρώτες ύλες. Μάθετε όλα τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται στο Sushi αλλά και τα πάντα γύρω από την προετοιμασία αυτών.

10/2/2020 Learn to Wok Japanese Sushi –Hands on  (1st Day)
1. Κύρια Υλικά για να φτιάξεις Sushi
1.α Sushi Rice
Αναφορά στις διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού & καθώς και στο πως φτιάχνουμε ρύζι για Sushi.
1.β Sushi Seasoning
Πως φτιάχνουμε το sushi seasoning και ποιος ο ρόλος του
2. Sushi Main Types
Παρουσίαση των κύριων ειδών Sushi.

11/2/2020 Learn to Wok Japanese Sushi –Hands on  (2nd Day)
1. Εκτέλεση Βασικών Ειδών Sushi
Η chef δείχνει πως γίνονται τα ακόλουθα είδη sushi και ακολουθεί πρακτική εξάσκηση από τους συμμετέχοντες (hands on):

  1. Futomaki
  2. Norimaki
  3. Uramaki
  4. Hosomaki
  5. Temaki (handmade roll)
  6. Gunkan
  7. Oshizushi
  8. Temari
  9. Chirashi Sushi (sushi bowl)
  10. Nigiri
  11. Sashimi

2. Εκτέλεση Βασικών Sushi Sauces
Η chef προτείνει και δείχνει συνοδευτικές σάλτσες για το sushi.

  • KABAYAKI SAUCE
  • SPICY MAYO
  • PONZU
  • OYSTER MAYO
  • MISO MAYO
  • NIKIRI

Λίγα λόγια  από την Cardinal :
Προσφέρουμε ύλες που αναζητούν επαγγελματίες chef αλλά και κάθε λάτρης του καλού φαγητού.
Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα Ασιατικά brands τροφίμων και ποτών ανά τον κόσμο.
Είμαστε αντιπρόσωποι κορυφαίων brand τροφίμων της Ασιατικής κουζίνας όπως Lee Kum Kee, Yum Yum, Kikkoman food service και πολλά άλλα.
Διαθέτουμε τη δική μας, πρόσφατα επανασχεδιασμένη και βραβευμένη για τις συσκευασίες, Cardinal branded σειρά προϊόντων σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εστιάζουμε στην καινοτομία και στην παρακολούθηση νέων γαστρονομικών τάσεων από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις στην ελληνική αγορά.
Αν θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ανακαλύπτεις συνταγές και tips γύρω από τα προϊόντα μας,
το Blog μας, www.learntowok.gr ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με νέο υλικό.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.cardinal.gr
www.facebook.com/CardinalFoodCompany/
www.instagram.com/cardinal_the_food_company/


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801148

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Κατερίνα Χανιώτη


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο BURGER ACADEMY 3

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20... Περισσότερα


Σεμινάριο SLOW SMOKED BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός  Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός... Περισσότερα


Σεμινάριο Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3  - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass  σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

Αmuse bouche / Canapés CWC PRO MasterClass Chef Παύλος Κυριάκης Τo amuse bouche ή canapé συνήθως σερβίρεται σε εστιατόρια, και σκοπός του είναι να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά

Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Fine comfort & Fine dining

Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά  στα εστιατόρια τον όρο  comfort food! Ο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα

Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια