Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi
CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη
Διήμερο σεμινάριο Hands On
Ανακάλυψε τις γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας.
Η Cardinal SA εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για επαγγελματίες σεφ που ενδιαφέρονται για την Ασιατική κουζίνα. Διακινεί προϊόντα από κάθε γωνιά της Ασίας (από το πιο κλασικό ως το πιο εξειδικευμένο) και παράλληλα μεταφέρει όλο το know how και την εμπειρία για την Ασιατική κουζίνα μέσα από το πρόγραμμα Learn to Wok και τους σεφ που το πλαισιώνουν.
Λίγα λόγια για το Ιαπωνικό Sushi
To Sushi είναι ένα από τα διασημότερα φαγητά στον κόσμο, κατάγεται από την Ιαπωνία και πρωτοεμφανίστηκε περίπου τον 7ο μ.Χ. αιώνα. Στο διήμερο σεμινάριο μπορείτε να μάθετε αναλυτικά τα βήματα για να φτιάξει κανείς Sushi, εστιάζοντας στα υλικά, τις σάλτσες, τα seasonings και την ετοιμασία του ρυζιού. Τι κάνει ένα πιάτο sushi ξεχωριστό; Πέραν από τη σωστή τεχνική, το βασικότερο ρόλο παίζουν οι πρώτες ύλες. Μάθετε όλα τα κύρια υλικά που χρησιμοποιούνται στο Sushi αλλά και τα πάντα γύρω από την προετοιμασία αυτών.
10/2/2020 Learn to Wok Japanese Sushi –Hands on (1st Day)
1. Κύρια Υλικά για να φτιάξεις Sushi
1.α Sushi Rice
Αναφορά στις διαφορετικές ποικιλίες ρυζιού & καθώς και στο πως φτιάχνουμε ρύζι για Sushi.
1.β Sushi Seasoning
Πως φτιάχνουμε το sushi seasoning και ποιος ο ρόλος του
2. Sushi Main Types
Παρουσίαση των κύριων ειδών Sushi.
11/2/2020 Learn to Wok Japanese Sushi –Hands on (2nd Day)
1. Εκτέλεση Βασικών Ειδών Sushi
Η chef δείχνει πως γίνονται τα ακόλουθα είδη sushi και ακολουθεί πρακτική εξάσκηση από τους συμμετέχοντες (hands on):
- Futomaki
- Norimaki
- Uramaki
- Hosomaki
- Temaki (handmade roll)
- Gunkan
- Oshizushi
- Temari
- Chirashi Sushi (sushi bowl)
- Nigiri
- Sashimi
2. Εκτέλεση Βασικών Sushi Sauces
Η chef προτείνει και δείχνει συνοδευτικές σάλτσες για το sushi.
- KABAYAKI SAUCE
- SPICY MAYO
- PONZU
- OYSTER MAYO
- MISO MAYO
- NIKIRI
Λίγα λόγια από την Cardinal :
Προσφέρουμε ύλες που αναζητούν επαγγελματίες chef αλλά και κάθε λάτρης του καλού φαγητού.
Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα Ασιατικά brands τροφίμων και ποτών ανά τον κόσμο.
Είμαστε αντιπρόσωποι κορυφαίων brand τροφίμων της Ασιατικής κουζίνας όπως Lee Kum Kee, Yum Yum, Kikkoman food service και πολλά άλλα.
Διαθέτουμε τη δική μας, πρόσφατα επανασχεδιασμένη και βραβευμένη για τις συσκευασίες, Cardinal branded σειρά προϊόντων σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, εστιάζουμε στην καινοτομία και στην παρακολούθηση νέων γαστρονομικών τάσεων από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις στην ελληνική αγορά.
Αν θες να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας και να ανακαλύπτεις συνταγές και tips γύρω από τα προϊόντα μας,
το Blog μας, www.learntowok.gr ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με νέο υλικό.
Για περισσότερες πληροφορίες:
www.cardinal.gr
www.facebook.com/CardinalFoodCompany/
www.instagram.com/cardinal_the_food_company/
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807730
1
Κατερίνα Χανιώτη
No