MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Με τον CHEF ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΚΟ

Οι συμμετέχοντες με την 100% εργαστηριακή εκπαίδευση Hands on θα αποκομίσουν ανεκτίμητη πρακτική –εμπειρία που θα τους φέρει πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν ένα ολοκληρωμένο συνταγολόγιο
Το σεμινάριο απευθύνεται σε :

  • Σε επαγγελματίες μάγειρες που θέλουν να εμβαθύνουν την γνώση τους, αλλά και να αποκτήσουν επιπλέον πρακτική εμπειρία υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου  chef  Γιάννη Παρίκου
  • Ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση, αλλά και έλεγχο του προϊόντος τους.
  • Σε μελλοντικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στην ειδίκευση
  • Σε σπουδαστές μάγειρες, που θα τους δώσει την απόλυτη εξειδίκευση για να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας έχοντας βεβαιώσεις παρακολούθησης για το βιογραφικό τους

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό σεμινάριο της CWC PRO οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση του Chef Instructor Γιάννη Παρίκου  μια σειρά από πιάτα που ανήκουν στην κατηγορία της Δημιουργικής Κουζίνας


More info about:
CWC PRO Hands on MasterClasses 100% εργαστηριακήεκπαίδευση
.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Γιάννη Παρίκου.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο σεμινάριο ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο.
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis) και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).


Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των 100% εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.
Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΚΟ

Η παράδοση έχει  έναν πολύ σημαντικό ρόλο για τη ταυτότητα μας και την κουλτούρα μας!  Όταν η παράδοση όμως συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε μια γνώριμη γεύση ενός πιάτου αλλά με πολύ διαφορετική προσέγγιση που αυτό μπορεί να επηρεάσει μόνο θετικά τους πελάτες μας.
Στο Hands on Masterclass σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef  Γιάννης Παρίκος με άρτιες  τεχνικές και εξαιρετικούς συνδυασμούς των πρώτων  υλών θα παρουσιάσει και θα αναλύσει, παραδοσιακές συνταγές, εκτελεσμένες  με μοντέρνες τεχνικές και εμφάνιση, που θα εμπνεύσει σπουδαστές και επαγγελματίες να εντάξουν, και να αναδείξουν πιάτα της παράδοσης που θα αποτελέσουν πόλο έλξης στα εστιατόρια τους.
Η άκρως δημιουργική άποψη το αστείρευτο ταλέντο, οι ισορροπίες στις γεύσεις και τις υφές- πάντα με εξαιρετικές τεχνικές και συνδυασμούς  χαρακτηρίζουν τον καταξιωμένο συνεργάτη μας και δίκαια τον κατατάσσουν σε ένα από τους καλύτερους Chef της Ελλάδος!
Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή.

Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί δέκα τρια συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ  κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΝΘΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ
  • ΤΡΑΓΑΝΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΡΑΓΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ, ΣΙΦΟΝ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
  • ΣΦΥΡΙΔΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΡΑΘΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΝΙΘΟΥ
  • ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΥΤΣΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ

 

  • ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΜΕ ΨΗΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΝΙΟΚΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΙΖΟΤΟΥ
  • ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
  • ΑΦΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΕ ΣΙΦΟΝ
  • ΑΥΓΟΥ ΠΟΣΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΟΚΙ


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805884

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Παρίκος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us