Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου
100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Με τον CHEF ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΚΟ
Οι συμμετέχοντες με την 100% εργαστηριακή εκπαίδευση Hands on θα αποκομίσουν ανεκτίμητη πρακτική –εμπειρία που θα τους φέρει πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν ένα ολοκληρωμένο συνταγολόγιο
Το σεμινάριο απευθύνεται σε :
- Σε επαγγελματίες μάγειρες που θέλουν να εμβαθύνουν την γνώση τους, αλλά και να αποκτήσουν επιπλέον πρακτική εμπειρία υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου chef Γιάννη Παρίκου
- Ιδιοκτήτες εστιατορίων που θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη γνώση, αλλά και έλεγχο του προϊόντος τους.
- Σε μελλοντικούς επαγγελματίες που θέλουν να επενδύσουν στην ειδίκευση
- Σε σπουδαστές μάγειρες, που θα τους δώσει την απόλυτη εξειδίκευση για να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας έχοντας βεβαιώσεις παρακολούθησης για το βιογραφικό τους
Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό σεμινάριο της CWC PRO οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση του Chef Instructor Γιάννη Παρίκου μια σειρά από πιάτα που ανήκουν στην κατηγορία της Δημιουργικής Κουζίνας
More info about:
CWC PRO Hands on MasterClasses 100% εργαστηριακήεκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Γιάννη Παρίκου.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο σεμινάριο ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησίματος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο.
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis) και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των 100% εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.
Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΚΟ
Η παράδοση έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο για τη ταυτότητα μας και την κουλτούρα μας! Όταν η παράδοση όμως συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε μια γνώριμη γεύση ενός πιάτου αλλά με πολύ διαφορετική προσέγγιση που αυτό μπορεί να επηρεάσει μόνο θετικά τους πελάτες μας.
Στο Hands on Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Γιάννης Παρίκος με άρτιες τεχνικές και εξαιρετικούς συνδυασμούς των πρώτων υλών θα παρουσιάσει και θα αναλύσει, παραδοσιακές συνταγές, εκτελεσμένες με μοντέρνες τεχνικές και εμφάνιση, που θα εμπνεύσει σπουδαστές και επαγγελματίες να εντάξουν, και να αναδείξουν πιάτα της παράδοσης που θα αποτελέσουν πόλο έλξης στα εστιατόρια τους.
Η άκρως δημιουργική άποψη το αστείρευτο ταλέντο, οι ισορροπίες στις γεύσεις και τις υφές- πάντα με εξαιρετικές τεχνικές και συνδυασμούς χαρακτηρίζουν τον καταξιωμένο συνεργάτη μας και δίκαια τον κατατάσσουν σε ένα από τους καλύτερους Chef της Ελλάδος!
Ο Γιάννης Παρίκος εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή.
Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί δέκα τρια συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΚΑΒΟΥΡΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΝΘΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ
- ΤΡΑΓΑΝΟ ΑΥΓΟ ΜΕ ΡΑΓΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ, ΣΙΦΟΝ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
- ΣΦΥΡΙΔΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΡΑΘΟΥ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΝΙΘΟΥ
- ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΥΤΣΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΦΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑ
- ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΟΥ ΜΕ ΨΗΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΓΛΑΣΑΡΙΣΜΕΝΑ ΝΙΟΚΙ, ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΡΙΖΟΤΟΥ
- ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
- ΑΦΡΑΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΕ ΣΙΦΟΝ
- ΑΥΓΟΥ ΠΟΣΕ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΟΥ ΦΙΛΕΤΟΥ
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΙΟΚΙ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806598
1
Γιάννης Παρίκος
No