MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία μέσα από σύγχρονες τεχνικές και δημιουργικά στησίματα

Στη δεύτερη χρονιά της συνεργασίας μας o Αλέξανδρος Τσιοτίνης σε ένα CWC PRO masterclass LEVEL HIGH END GOURMET θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες επαγγελματίες 4 πιάτα -μοναδικές συνταγές με υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρέματος δημιουργώντας πάντα ευρηματικές υφές στις ύλες που συνδυάζει .

Θα αποτελέσει για μια ακόμα φορά πρότυπο εμπνεύσεις για επαγγελματίες που θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για να δημιουργήσουν εξαιρετικές προτάσεις.

CV : O Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ο σεφ και ιδιοκτήτης του CTC.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του Αλέξανδρου είναι εντυπωσιακή. Έχοντας κάνει αξιόλογες σπουδές στις σχόλες Palmier academy, ΕSCF Ferrandi ,Institute Paul Bocuse είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε μερικά από τα πλέον αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο. Le Bristol 3*michelin Paris, Noma 2* michelin Copenhague, l’Astrance 3* Michelin Paris, Spondi Αθήνα 2* michelin , Hotel Elounda Peninsula, Michel BRAS 3* Michelin,Laguiole, France κ.α..

Εκεί είχε την ευκαιρία να θητεύσει στο πλάι τεράστιων μορφών στο χώρο της παγκόσμιας γαστρονομίας, μεταξύ των οποίων ο Alain Passard, η Helenne Darroze, ο Eric Frechon και ο Pascal Barbot, με αυτούς να γίνονται εν τέλει “οι μεγάλοι μου δάσκαλοι” όπως ο Αλέξανδρος με σεβασμό τους χαρακτηρίζει όταν αναφέρεται σε αυτούς.

Το πιάτο “Ρίζες της Ελλάδας” του χάρισε την 1η θέση για τη ζώνη της Μεσογείου στον διεθνή διαγωνισμό S. Pellegrino Young Chef of the Year 2015, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο.

Στον Αλέξανδρο αρέσει να παρομοιάζει τη μαγειρική με τη ζωγραφική. Όντας λάτρης των χρωμάτων, παραλληλίζει ένα άδειο πιάτο με έναν λευκό καμβά ο οποίος αναμένει να γεμιστεί με ιδιοφυΐα.

Για εκείνον το φαγητό μοιάζει με ένα ταξίδι. Με τις δημιουργίες του στοχεύει να προσελκύσει τους «καλεσμένους» του, όπως προτιμά να αποκαλεί τους πελάτες του εστιατορίου του CTC, σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι όπου τα αρώματα, οι υφές και οι γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά και ασύστολα.

Συνταγές

  • Ταρτάρ Κόκκινης Γαρίδας αρωματισμένη με μαντζουράνα κ κρέμα από λεμόνι κ λεβάντα instantgel amusebouche.
  • Mousseline καρότου με αχινό, καμμένη κρέμα και λάδι από χαμομήλι αρωματικά λάδια πίκλα ζεστά σιφον τρόποι γαλακτοματοποίησης.
  • Χοιρινό με κρούστα από Ποπ Κορν, πουρέ αρακά και Μωβ Καρότα σε διάφορες υφές συνδιασμός αλμυρο, γλυκό μαγείρεμα σε κενό αέρος κρέας και λαχανικά.
  • Σαν Μοντέρνο Φρικασέ με Baby μαρούλι, μυλοκόπι και χαβιάρι ρέγγας instantcooking κάπνισμα μαγείρεμα εν κενώ αρωματικό βούτυρο.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Μελετώντας την σύγχρονη υψηλή Γαστρονομία LEVEL HIGH END GOURMET >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809554

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με Fine Dining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών

CWC PRO Master class “Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με FineDining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών “ Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us