MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

Δια χειρός Γιάννη Παρίκου  Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET

CWC PRO Master Class με τον Chef  Γιάννη Παρίκο
Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2

LEVEL HIGH END GOURMET

Στο  CWC PRO MasterClass ο Chef  Γιάννης Παρίκος θα παρουσιάσει 4 πιάτα τα οποία τα χαρακτηρίζουν οι υφές τους

Οι  τεχνικές που χρησιμοποιεί και η αριστοτεχνική του έμπνευση στο να μπορεί να συνδυάζει με αρμονία τις πρώτες ύλες και να δημιουργεί  νόστιμα και άκρως εντυπωσιακά πιάτα,  είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Παρίκος έχει κατακτήσει τον σεβασμό της γαστρονομικής κοινότητας και δικαία κατατάσσετε  στην  κατηγορία των κορυφαίων Ελλήνων σεφ.

Ο Γιάννης Παρίκος αποτελεί πηγή έμπνευσης  για επαγγελματίες της εστίασης και κάθε φορά συγκεντρώνει κοινό από όλη την Ελλάδα που έρχονται για τα σοφιστικέ δημιουργήματα του.

Εκπαιδευμένος μεταξύ άλλων στο τριάστερο εστιατόριο του Hotel Bristol στο Παρίσι στο πλάι του Eric Frechon και στο δυάστερο Sea Gril στις Βρυξέλλες με τον Yves Mattagne, στην Ελλάδα εργάστηκε σε αντίστοιχης αίγλης εστιατόρια, όπως το Βαρούλκο και η Σπονδή.

Τη σεζόν 2009-2010 ήταν chef στη Χύτρα, κερδίζοντας 1 αστέρι Michelin, επίσης διατέλεσε και ως executive chef στο εστιατόριο Water Restaurant του ξενοδοχείου Sani Asterias Suites. Το 2012, ήταν chef στο Life Gallery και το 2013 στο Cash. Έχει τιμηθεί με Χρυσό Σκούφο επί δέκα συναπτά έτη. Σήμερα είναι ο chef του Bαρούλκο στον Πειραιά με 1 αστέρι Michelin.
Ο Γιάννης Παρίκος κρατώντας τη βάση της Γαλλικής γκουρμέ  κουζίνας προσθέτει στα πιάτα με αριστοτεχνία την ισορροπία και τα αρώματα της Μεσογείου

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Ψητό μπαρμπούνι με πικάντικη σούπα, τσιπς κινόα και κολοκύθι
  • Τραγανά φιλέτα τσιπούρας με πουρέ αρακά και κρέμες από καρότο, ντομάτα και μελιτζάνα
  • Ψητές καραβίδες με σούπα τοπιναμπουρ και πραλινας φουντουκιού
  • Γαύρος μαρινάτος και τηγανιτος με ζελέ από νερό τομάτας, βασιλικό και αβοκάντο

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Δια χειρός Γιάννη Παρίκου Session 2 LEVEL HIGH END GOURMET καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801307

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γιάννης Παρίκος


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια