HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide
Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 στην Γαλλία όπου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει διαδοθεί παγκοσμίως.
Η χρήση των Τεχνικών Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide στην εστίαση είναι απαραίτητη σε ορισμένες συνταγές για την σωστή διαχείριση των πρώτων υλών και για να μπορέσουμε να κάνουμε οικονομία
Στο MasterClass αυτό ο Chef Instructor της CWC PRO Πέτρος Μουρατίδης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές και θα τους δώσει λύσεις για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική Sous Vide στα μενού τους παρουσιάζοντας 5 πιάτα με δημιουργικές συνθέσεις και στησίματα. Θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και να μάθουν διαφορετικές συνταγές- παραλλαγές.
Ο chef Πέτρος Μουρατίδης είναι Junior Sous Chef στην ομάδα του αδερφού του Βασίλη και εργάζεται στο πολυβραβευμένο Danai Squirrel .Έχει κάνει εκπαίδευση στο βραβευμένο με αστέρι Michelin GreenHouse του Λονδίνου και είναι Chef Instructor στα Ταχύρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO
Συνταγές
- Χταπόδι sous vide με κρέμα ελιάς, κάπαρη, ντομάτα και αφρό τσορίθο
- Λαβράκι ντυμένο με κολοκυθάκι sous vide, με πουρέ κολοκυθάκι και Thai dressing
- Μπακαλιάρος sous vide, πουρέ κίτρινο παντζάρι και σάλτσα αυγολέμονο
- Φιλέτο καρέ αρνί sous vide, πουρέ τοπιναμπούρ και σάλτσα αρνί με δεντρολίβανο
- Φιλέτο πάπιας sous vide με κρέμα κεράσι, παντζάρια και σάλτσα πόρτο
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806841
1
Πέτρος Μουρατίδης
No