MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide
Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και την έχουν χρησιμοποιήσει Chef από τα τέλη της δεκαετίας του ΄70 στην Γαλλία όπου και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και έχει διαδοθεί παγκοσμίως.
Η χρήση των Τεχνικών Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide στην εστίαση είναι απαραίτητη σε ορισμένες συνταγές για την σωστή διαχείριση των πρώτων υλών και για να μπορέσουμε να κάνουμε οικονομία
Στο MasterClass αυτό ο Chef Instructor  της CWC PRO Πέτρος Μουρατίδης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους επαγγελματίες και σπουδαστές και θα τους δώσει λύσεις για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική Sous Vide στα μενού τους παρουσιάζοντας 5 πιάτα με δημιουργικές συνθέσεις και στησίματα. Θα μπορέσουν οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις βασικές αρχές και να μάθουν διαφορετικές συνταγές- παραλλαγές.
Ο chef Πέτρος Μουρατίδης είναι Junior Sous Chef στην ομάδα του αδερφού του Βασίλη και εργάζεται στο πολυβραβευμένο Danai Squirrel .Έχει κάνει εκπαίδευση στο βραβευμένο με αστέρι Michelin GreenHouse του Λονδίνου και είναι Chef Instructor  στα Ταχύρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO

Συνταγές

  • Χταπόδι sous vide με κρέμα ελιάς, κάπαρη, ντομάτα και αφρό τσορίθο
  • Λαβράκι ντυμένο με κολοκυθάκι sous vide, με πουρέ κολοκυθάκι και Thai dressing
  • Μπακαλιάρος sous vide, πουρέ κίτρινο παντζάρι και σάλτσα αυγολέμονο
  • Φιλέτο καρέ αρνί sous vide, πουρέ τοπιναμπούρ και σάλτσα αρνί με δεντρολίβανο
  • Φιλέτο πάπιας sous vide με κρέμα κεράσι, παντζάρια και σάλτσα πόρτο

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802431

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Πέτρος Μουρατίδης



Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής CAKES & MUFFINS

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής CAKES & MUFFINS Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Burger Academy

Best of Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Best Of Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture

Σεμινάριο Hands On Ζαχαροπλαστικής Chocolate sculpture Με τον Pastry Chef Instructor Γιάννη Γιάχο To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 1

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 1 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 2 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 3 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 11-15/05/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια