CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Φθινοπωρινή Μεσογειακή Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στις φθινοπωρινές συνταγές των χωρών της μεσογείου. Ένα γευστικό ταξίδι από την Ελλάδα ως την Ισπανία και από κει στις χώρες τις βόρειας Αφρικής, πλημμυρισμένο αρώματα φρέσκων μυρωδικών, μπαχαρικών και ελαιολάδου. Δημιουργούμε κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, με ιδέες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί, που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807028
1
Chef Παναγιώτης Δεληθανάσης
No