CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.
Χορτοφαγική (Vegan) Κουζίνα

Ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην χορτοφαγία (vegan). Σ’ αυτό το σεμινάριο ανακαλύπτουμε ξανά τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας, μέσα από ένα χορτοφαγικό γευστικό πρίσμα. Μετατρέπουμε σε vegan κλασσικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές από κάθε χώρα και ανακαλύπτουμε την υψηλή διατροφική αξία της χορτοφαγικής (vegan) διατροφής.
Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών που λαμβάνεται με το πέρας του σεμιναρίου, καθώς και δύο ποτήρια κρασί που συνοδεύουν την γευσιγνωσία.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772809687
1
Chef Νίκος Γαϊτάνος
No