Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

thumb_866_4.jpg
thumb_866_4.jpg
thumb_866_3.jpg
thumb_866_3.jpg
thumb_866_5.jpg
thumb_866_5.jpg
thumb_866_2.jpg
thumb_866_2.jpg
thumb_866_1.jpg
thumb_866_1.jpg
thumb_866_6.jpg
thumb_866_6.jpg
thumb_866_7.jpg
thumb_866_7.jpg
thumb_866_8.jpg
thumb_866_8.jpg
thumb_866_9.jpg
thumb_866_9.jpg
thumb_866_10.jpg
thumb_866_10.jpg
thumb_866_11.jpg
thumb_866_11.jpg
thumb_866_12.jpg
thumb_866_12.jpg
thumb_866_13.jpg
thumb_866_13.jpg
thumb_866_14.jpg
thumb_866_14.jpg
thumb_866_15.jpg
thumb_866_15.jpg
thumb_866_16.jpg
thumb_866_16.jpg
thumb_866_17.jpg
thumb_866_17.jpg
thumb_866_18.jpg
thumb_866_18.jpg
thumb_866_19.jpg
thumb_866_19.jpg
thumb_866_20.jpg
thumb_866_20.jpg
thumb_866_21.jpg
thumb_866_21.jpg
thumb_866_22.jpg
thumb_866_22.jpg
thumb_866_23.jpg
thumb_866_23.jpg
thumb_866_24.jpg
thumb_866_24.jpg
thumb_866_25.jpg
thumb_866_25.jpg
thumb_866_26.jpg
thumb_866_26.jpg
thumb_866_27.jpg
thumb_866_27.jpg
thumb_866_28.jpg
thumb_866_28.jpg
thumb_866_29.jpg
thumb_866_29.jpg
thumb_866_30.jpg
thumb_866_30.jpg
thumb_866_31.jpg
thumb_866_31.jpg
thumb_866_32.jpg
thumb_866_32.jpg
thumb_866_33.jpg
thumb_866_33.jpg
thumb_866_34.jpg
thumb_866_34.jpg
thumb_866_35.jpg
thumb_866_35.jpg
thumb_866_36.jpg
thumb_866_36.jpg
thumb_866_37.jpg
thumb_866_37.jpg
thumb_866_38.jpg
thumb_866_38.jpg
thumb_866_39.jpg
thumb_866_39.jpg
thumb_866_40.jpg
thumb_866_40.jpg
thumb_866_41.jpg
thumb_866_41.jpg
thumb_866_42.jpg
thumb_866_42.jpg
thumb_866_43.jpg
thumb_866_43.jpg
thumb_866_44.jpg
thumb_866_44.jpg
thumb_866_45.jpg
thumb_866_45.jpg
thumb_866_46.jpg
thumb_866_46.jpg
thumb_866_47.jpg
thumb_866_47.jpg
thumb_866_48.jpg
thumb_866_48.jpg
thumb_866_49.jpg
thumb_866_49.jpg
thumb_866_50.jpg
thumb_866_50.jpg
thumb_866_51.jpg
thumb_866_51.jpg
thumb_866_52.jpg
thumb_866_52.jpg
thumb_866_53.jpg
thumb_866_53.jpg
thumb_866_54.jpg
thumb_866_54.jpg
thumb_866_55.jpg
thumb_866_55.jpg
thumb_866_56.jpg
thumb_866_56.jpg
thumb_866_57.jpg
thumb_866_57.jpg
thumb_866_58.jpg
thumb_866_58.jpg
thumb_866_59.jpg
thumb_866_59.jpg
thumb_866_60.jpg
thumb_866_60.jpg
thumb_866_61.jpg
thumb_866_61.jpg
thumb_866_62.jpg
thumb_866_62.jpg
thumb_866_63.jpg
thumb_866_63.jpg
thumb_866_64.jpg
thumb_866_64.jpg
thumb_866_65.jpg
thumb_866_65.jpg
thumb_866_66.jpg
thumb_866_66.jpg
thumb_866_67.jpg
thumb_866_67.jpg
thumb_866_68.jpg
thumb_866_68.jpg
thumb_866_69.jpg
thumb_866_69.jpg
thumb_866_70.jpg
thumb_866_70.jpg
thumb_866_71.jpg
thumb_866_71.jpg
thumb_866_72.jpg
thumb_866_72.jpg
thumb_866_73.jpg
thumb_866_73.jpg
thumb_866_74.jpg
thumb_866_74.jpg
thumb_866_76.jpg
thumb_866_76.jpg
thumb_866_77.jpg
thumb_866_77.jpg
thumb_866_78.jpg
thumb_866_78.jpg
thumb_866_79.jpg
thumb_866_79.jpg
thumb_866_80.jpg
thumb_866_80.jpg
thumb_866_81.jpg
thumb_866_81.jpg
thumb_866_82.jpg
thumb_866_82.jpg
thumb_866_83.jpg
thumb_866_83.jpg
thumb_866_84.jpg
thumb_866_84.jpg
thumb_866_85.jpg
thumb_866_85.jpg
thumb_866_86.jpg
thumb_866_86.jpg
thumb_866_87.jpg
thumb_866_87.jpg
thumb_866_88.jpg
thumb_866_88.jpg
thumb_866_89.jpg
thumb_866_89.jpg
thumb_866_90.jpg
thumb_866_90.jpg
thumb_866_91.jpg
thumb_866_91.jpg
thumb_866_92.jpg
thumb_866_92.jpg
thumb_866_93.jpg
thumb_866_93.jpg
thumb_866_94.jpg
thumb_866_94.jpg
thumb_866_95.jpg
thumb_866_95.jpg
thumb_866_96.jpg
thumb_866_96.jpg
thumb_866_97.jpg
thumb_866_97.jpg
thumb_866_98.jpg
thumb_866_98.jpg
thumb_866_99.jpg
thumb_866_99.jpg
thumb_866_100.jpg
thumb_866_100.jpg
Slideshow image

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin
Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”

Για τους σεφ, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές τους, αυτό το CWC PRO Master Class είναι η πύλη σε ένα πεδίο μαγειρικής νοημοσύνης που υπερβαίνει τα καθιερωμένα  και θέτει νέα πρότυπα αριστείας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας γαστρονομικής επανάστασης με θέμα του σεμιναρίου: “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”Fire Techniques - Cooking Sustainably with Fire, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας, τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Θάνο Φέσκο.

Θέμα του σεμιναρίου CWC PRO Master Class : Τεχνικές φωτιάς- Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά και τις τεχνικές φωτιάς

Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το Master Class;
**1. Απελευθερώνοντας τη δύναμη της βιώσιμης μαγειρικής:
Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα είναι υψίστης σημασίας, ο σεφ Θάνος Φέσκος θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη του βιώσιμου μαγειρέματος. Από την προμήθεια οικολογικών συστατικών μέχρι την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών στην κουζίνα, αυτό το master class προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υπεύθυνη μαγειρική τέχνη.
**2. Δεξιοτεχνία των τεχνικών φωτιάς:
Η φωτιά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μαγειρικών παραδόσεων εδώ και αιώνες. Ο σεφ Θάνος Φέσκος, με την εκτεταμένη εμπειρία του, θα αποκαλύψει τα μυστικά της αξιοποίησης της δύναμης της φωτιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εξισορροπούν την ακρίβεια με την πρωταρχική δύναμη της φωτιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιάτα που είναι τόσο εξαιρετικά όσο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα.
**3. Αναβαθμίστε τη μαγειρική σας δεξιοτεχνία:
Αυτό το master class είναι μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν μαέστρο στον κόσμο της μαγειρικής. Η μοναδική προοπτική του σεφ Θάνου Φέσκου, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία όχι μόνο να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες αλλά και να υιοθετήσουν μια προοδευτική προσέγγιση στη μαγειρική που ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του σύγχρονου γαστρονομικού τοπίου.
Σε μια εποχή όπου η μαγειρική ευφυΐα συναντά την περιβαλλοντική ευθύνη, ο σεφ Θάνος Φέσκος αποτελεί πηγή έμπνευσης. Το CWC PRO Master class υπόσχεται όχι μόνο να τελειοποιήσει τις μαγειρικές σας τεχνικές αλλά και να πυροδοτήσει το πάθος για βιώσιμες πρακτικές μαγειρικής που θα διαμορφώσουν το μέλλον της γαστρονομίας. Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε από έναν leader chef  και να γίνεται  αρωγός της βιώσιμης μαγειρικής. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι προς ένα πιο πράσινο, πιο ζωντανό γαστρονομικό μέλλον!

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


905

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ)   Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο Roots through Nature

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Roots through Nature Με έμπνευση από τις ρίζες της Ελληνικής κουζίνας, τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Aλέξανδρος Xαραλαμπόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο CURE and CRAFT

CWC PRO MasterClass CURE & CRAFT: Modern Curing, Brining & Preservation Techniques από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «CURE & CRAFT», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα. Πρόκειται... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά ✅ Νέο σεμινάριο Νέες συνταγές. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας. Αυτό το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

CWC PRO MasterClass 2 DAYS ADVANCED CULINARY TECHNIQUES TEXTURES AND USE OF TEXTURIZERS /ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ Chef Instructor Martin Lippo Στη συνέχεια της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το μοναδικό demonstration CWC PRO MasterClass ADVANCED... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us