Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

Με τον Chef Βασίλη Σπόρο.

Ο Chef Βασίλης Σπόρος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα σεμινάριο για το πως να παράγουμε πιάτα υψηλής γαστρονομικής αξίας στην κουζίνα μας, με υλικά που μέχρι τώρα τα αγνοούσαμε ή τα πετάγαμε.

Μάγουλα, γλυκάδια, μεδούλι, αμελέτητα, μυαλό, καρδιά, αυτιά και κεφάλια πρωταγωνιστούν σε μία σειρά από συνταγές που θα σας εκπλήξουν και θα αναθεωρήσουν ότι ξέρατε μέχρι τώρα ενώ μπλέκουμε υλικά από όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Πιο αναλυτικά οι συνταγές μας

1. Steak από κουνουπίδι tom yum, με risotto σπανάκι, παρμεζάνα Reggiano και μαύρη τρούφα.

Ετοιμάζουμε ένα πολύ γευστικό πιάτο όπου τη θέση του βοδινού steak παίρνει το κουνουπίδι και το τελειώνουμε με ένα κλασικό συνδυασμό με risotto σπανάκι, παρμεζάνα και μαύρη τρούφα.

2. Χουνκιάρ Μπεγιεντί με σιγοψημένα βοδινά μάγουλα, καπνιστή μελιτζάνα και ξινόγαλο.

Δείχνουμε μια παραλλαγή από το κλασικό και αγαπημένο Χουνκιάρ, όπου σιγοψήνουμε τα βοδινά μάγουλα μέχρι κυριολεκτικά να λιώσουν και καπνίζουμε και μαγειρεύουμε τις μελιτζάνες με ξινόγαλο.

3. Buttermilk Fried Sweetbreads (τραγανά τηγανητά βοδινά γλυκάδια) με sauce tartare και πουρέ γλυκοπατάτας.

Η κλασική και αγαπημένη συνταγή του αμερικανικού Νότου για τραγανό τηγανητό κοτόπουλο συναντάει τα βοδινά γλυκάδια, που μαζί με τη sauce tartare και τον πουρέ γλυκοπατάτες δημιουργούν ένα συνδυασμό που θα αγαπήσουν όλοι αμέσως.

4. Shakshouka με αρνίσια μυαλά ποσέ, γαλλικό κατσικίσιο τυρί, harissa και φρέσκο κόλιανδρο.

Η μαροκινή πικάντικη συνταγή για πρωινό, συναντάει τα αρνίσια μυαλά σε ένα πολύ θρεπτικό και αρωματικό πιάτο.

5. Rocky Mountain Oysters - Αρνίσια αμελέτητα tempura, με wasabi - blue cheese mayo.

Δεν τα λένε τυχαία, στρείδια του βουνού, τα αρνίσια αμελέτητα προετοιμάζονται σχολαστικά και συνδυάζονται απόλυτα με τη μαγιονέζα wasabi - blue cheese.

6. Bulgogi χοιρινή καρδιά με kimchi και sticky rice.

H πιο γνωστή συνταγή για κορέατικο barbecue, χρησιμοποιείτε για να μαρινάρουμε τρυφερές καρδιές γουρουνιού και τις σερβίρουμε με kimchi και sticky rice.

7. Σαλάτα με Tραγανά αυτιά γουρουνιού, mesclun, ρόδι και κατίκι δομοκού.

Μια διαφορετική σαλάτα που την τραγανότητα την παίρνουμε από τα αυτιά γουρουνιού, όπου μαθαίνουμε τη σχολαστική διαδικασία για την προετοιμασία τους.

8. Βιετναμέζικη σούπα με κεφάλια σολομού και noodles ρυζιού.

Ένας πιο κλασικός συνδυασμός, όπου η αγαπημένη βιετναμέζικη σούπα προετοιμάζεται από ζωμό με τα κεφάλια σολομού, με λιπαρή και πλούσια γεύση και σερβίρεται παραδοσιακά με noodles ρυζιού.

Plus Tasting Plate - Βοδινό μεδούλι στις φλόγες με προζυμένιο ψωμί, και μαιντανό.




Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803773

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος

📌 CHEAP CUTS Γαστρονομία με φθηνά υλικά και ξεχασμένες κοπές

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH  DESSERTS / EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us