MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου

Classic Burgers & Sandwiches
Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές.
✔ Νέο σεμινάριο.✔ Νέες Συνταγές.

O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την δημιουργικότητα που τον χαρακτηρίζει γύρω από το πιο διάσημο sandwich του κόσμου, το burger. Τα τελευταία χρόνια, οι πολυεθνικοί συνδυασμοί του στο εστιατόριο Mama Roux (Ramen Burger), αλλά και οι μίξεις στο αυθεντικό barbecue στο εστιατόριο του Po’Boys (Tipsy Texan) έχουν αποτελέσει σημείο αναφοράς της επόχης μας. Σε αυτό το 5ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 15 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους επιτυχίας γύρω από τα πιο διάσημα και πετυχημένα burger & sandwich σε εστιατόρια από όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα θα δούμε

- 3 διαφορετικές ζύμες για ψωμιά (brioche, classic burger bun, milk bread), plus ένα εναλλακτικό bun από Ramen Noodles.
- θα αλέσουμε, θα προετοιμάσουμε και θα συγκρίνουμε διαφορετικές κοπές βοδινού για διαφορετικά ψησίματα.
- θα μάθουμε πως θα πετύχουμε το πιο εναλλακτικό burger της δεκαετίας, το Ramen Burger με bun από ramen noodles.
- θα μάθουμε τη συνταγή για το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο από τον αμερικανικό Νότο.
- θα μάθουμε πως γίνονται σωστά τα καραμελωμένα κρεμμύδια και 3 διαφορετικές βασικές σάλτσες - dressings.
- θα δούμε και θα δοκιμάσουμε διαφορετικές τεχνικές για την καλύτερη φρεσκοτηγανητή πατάτα.
- θα μάθουμε τη συνταγή και τεχνική για την πιο γνωστή γαρνιτούρα για burger, το coleslaw.
- χειροποίητες πίκλες.

 

Αναλυτικά όλες οι συνταγές

- Ζύμη για brioche bun
- Ζύμη για classic American burger bun
- Zύμη για Milk Bread

- Τεχνική για το σωστό μίγμα και ο τρόπος που αλέθουμε το κρέας. Χρησιμοποιούμε 5 διαφορετικές κοπές βοδινού. Διαλέγουμε ποια είναι καλύτερη από μόνη της και χτίζουμε τη γεύση στα μέτρα μας. Πότε και πως αλατοπιπερώνουμε. Που και πώς ψήνουμε σχάρα - πλατό - ξυλόφουρνο με τί αποτέλεσμα.

- Καραμελωμένα κρεμμύδια με τη σωστή τεχνική χωρίς ζάχαρη

- Χειροποίητες πίκλες, και dressing με βάση τη μαγιονέζα και τα λιωμένα τυριά

- Φρεσκοτηγανητές πατάτες, στάδια και θερμοκρασίες ποσαρίσματος και τελείωμα στο service για το πιο τραγανό αποτέλεσμα

- Coleslaw - με παραδοσιακή αμερικάνικη συνταγή με μήλο και μαραθόσπορο

Τα burger μας

- Classic American Ηamburger/ Cheeseburger (AKA Smash Burger) - Ο βασιλιάς των burger με απλά υλικά

- Ramen Burger - με bun από ramen noodles, αβγό και μια ιδιαίτερη γλυκόξινη σάλτσα από μαύρα φασόλια.

- Oklahoma Fried Onion Burger - Tα κρεμμύδια καραμελώνουν και ψήνονται μαζί με τον κιμά σε ένα τρομερό αποτέλεσμα

- Black Label Burger. To burger που ανέδειξε πάλι γαστρονομικά αυτή την κατηγορία, από πέντε διαφορετικές κοπές βοδινού και μόνο καραμελωμένα κρεμμύδια να το συνοδεύουν.

- Buttermilk Fried Chicken Burger. Με πανάρισμα 11 μπαχαρικών, ξινόγαλο και αβγό το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο.

- Juicy Lucy. Συνώνυμο με το γεμιστό burger με τυρί, από το 1954 έχει πλέον γίνει ένα κλασικό burger που φιγουράρει σε πολλά σπουδαία μενού.

- The Luther (Donut) Burger- Τί γίνεται όταν donut παίρνει τη θέση ενός κλασικού burger bun? Δημιουργείται το Luther burger που αν μετράει 10 χρόνια δημιουργίας, έχει ήδη καταφέρει να γίνει κλασικό.

- Deep Fried Burger- Δεν υπήρχαν πάντα πλατό να ψηθούν τα μπιφτέκια και έτσι τηγανίζονταν απευθείας σε λάδι.

- Butter Burger - Ψωμάκι, βούτυρο και αρκετό βούτυρο σε μία πολύ διάσημη συνταγή από το Wisconsin που προστατεύεται με νόμο.

- Louis Lunch Burger - Από πολλούς θεωρείται ότι σε αυτό το σημείο στο New Haven γεννήθηκε το burger σε κάθετες σχάρες σε δύο φέτες του τοστ

 

Tα Sandwich μας

- Katsu Sando -Τα Sandos έχουν κερδίσει έδαφος στα μενού Street Food και στην χώρα μας και όχι άδικα

- Philly Cheesesteak  Sandwich -Φρεσκοκομμένο βοδινό, κρεμμύδια και λιωμένο προβολόνε, δεν μπορεί να πάει κάτι λάθος

- Reuben -Pastrami, ξινολάχανο, μουστάρδα και πίκλες για το πιο διάσημο sandwich στη Νέα Υόρκη

- Shrimp Po’ Boy -Τραγανές τηγανητές γαρίδες, γαλλική μπαγκέτα και πικάντικη dressing αποτελούν το sandwich που έχει κατακτήσει τον αμερικανικό νότο.

- French Dip- Ουσιαστικά μια γαλλική κρεμμυδόσουπα με βοδινό, σε μία γαλλική μπαγκέτα, με απίστευτη νοστιμιά και πολλές δημιουργικές παραλλαγές.



To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280558

Βασίλης Σπόρος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO MasterClass «Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, μέσα από Ελληνικές επιρροές, δημιουργικά στησίματα, μοντέρνες τεχνικές » Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα

Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά

Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης και Συντήρησης με Koji

Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης & Συντήρησης με «Koji» Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Δημήτρης Κατριβέσης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass HANDS ON Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 100% HANDS ON Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου

Classic Burgers & Sandwiches Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές.✔ Νέο σεμινάριο.✔ Νέες Συνταγές. O chef Βασίλης Σπόρος,... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

BRUNCH ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH ,TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ CWC PRO MasterClass ✔ Νέο σεμινάριο. Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 & ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️ Με τον Chef Παναγιώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us