Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή

CWC PRO MasterClass με τον chef Σάκη Καλλιοντζή
"Menu degustation και η κουζίνα του Fine Dining Restaurant"
Σε αυτό το MasterClass ο chef Σάκης Καλλιοντζής θα δημιουργήσει ένα Menu degustation με εξειδικευμένες τεχνικές και θα μιλήσει για τις νέες τάσεις μαγειρικής του Fine Dining Restaurant δίνοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες και σπουδαστές να λάβουν γνώσεις από το δημιουργικό πνεύμα και ταλέντο του εισηγητή και να τις χρησιμοποιήσουν στην σταδιοδρομία τους.
Συνταγές:
- Καρπάτσιο πεσκανδρίτσας με δυόσμο, άνηθο,’’τζατζίκι΄΄΄wasabi και μαύρο σκόρδο
- Μουσακάς από ταρτάρ μόσχου, τζίντζερ, αυγοτάραχο
- Σούπα από φασόλια πρεσπών,edamame, μήλο, τρούφα και φουαγκρά
- Γαρίδες σαγανάκι, υφές φέτας, miso
- Φρικασέ από χριστόψαρο, soy sauce beurre blanc
- Ιβηρικό χοιρινό με λάχανο σε υφές,yuzu, jus από ξύδι ασύρτικο
- Ρυζόγαλο με μανταρίνι, καμένη ζάχαρη, αυγοτάραχο
- Dulcey namelaka, μους από μάνγκο και φρούτα του πάθους, παγωτό από τσάι macha
7 πιάτα με νέες τεχνικές και εκμάθηση χρήσης εξοπλισμού: paco jet , thermomix, sous vide multifunction cold-pressed oil extraction machine, siphon
CV :Ο Σάκης Καλλιοντζής είναι απόφοιτος της σχόλης Σ.Τ.Ε. ΠΕΡΑΙΑΣ με πολυετή πείρα στο χώρο.
HYATT REGENCY THESSALONIKI
Από το 1997 έως 2002 μέλος της ομάδας του εστιατορίου ALFREDOS HYATT REGENCY THESSALONIKI Από το 2002 έως το 2009 αναλαμβάνει Headchef της ομάδας του εστιατορίου η οποία για τα επόμενα 7 χρόνια διακρίνεται με τα βραβεία των ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ.
5* BOUTIQUE HOTEL BRISTOL Executive Chef (Τρία χρόνια)
Τα δύο τελευταία χρόνια τον βρίσκουμε στο εστιατόριο SHARK ως Executive Chef
Επί δέκα και πλέον συναπτά έτη καθηγητής μαγειρικής τέχνης σε ΙΕΚ.
Πολλαπλή απασχόληση με παροχές υπηρεσιών σε πολύ γνωστά εστιατόρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργία events, οργάνωση ειδικών μενού για θεματικές βραδιές - 5* LUXURY HOTEL AL RAHA, ABU DHABI, Παρουσιάσεις σεμιναρίων με αντικείμενο εξειδικευμένες τεχνικές και νέες τάσεις μαγειρικής. Χαρακτηρίζεται από το πάθος, την επιθυμία και την αγάπη του για την μαγειρική. Θεωρεί ότι μαγειρική είναι γένους θηλυκού και αυτός που θα αποφασίσει να της δοθεί πρέπει να την φλερτάρει συνεχώς ανακαλύπτοντας την, χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις του γιατην απόλαυση και την ευμορφία του ποιοτικού φαγητού.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728012635
1
Σάκης Καλλιοντζής
No