Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
CWC PRO MasterClass με τον chef Χριστόφορο Πέσκια

CWC PRO MasterClass με τον chef Χριστόφορο Πέσκια
Στησίματα Πιάτων - Απλές συνταγές παρουσιασμένες με μοντέρνο και εντυπωσιακό τρόπο
Σε αυτό το CWCPRO MasterClass o chef Χριστόφορος Πέσκιας με το αξεπέραστο ταλέντο του, θα δείξει τρόπους για στησίματα πιάτων όπου μια απλή συνταγή μπορεί να παρουσιαστεί με εντυπωσιακό τρόπο, και μοντέρνες τεχνικές χρησιμοποιώντας απλά και σύνθετα υλικά.
Θα μας μοιραστεί τις υψηλού επίπεδου γνώσεις και θα βοηθήσει του συμμετέχοντες να μάθουν μυστικά και τιπς για να αξιοποιούν τις πρώτες ύλες και να απογειώνουν την εικόνα των πιάτων τους
Συνταγές:
- · Mανιτάρια μαγειρεμένα σε κόκκινο κρασί
- · Μπαρμπούνι σοτέ με παντζαροτσατζίκι και σαγκουίνι.
- · Ταλιάτα με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από καραμέλα ξυδιού
- · Ταρτάρ σολομού με πουρέ μωβ περουβιανής πατατοσαλάτας
- · Το ελληνικό μοντέρνο σασίμι με μια λαμογιά
CV Ο Χριστόφορος Πέσκιας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, μαζί όμως με τη φοιτητική ζωή, ανακάλυψε και το πάθος του για τη μαγειρική.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, ήρθε στην Ελλάδα και εργάστηκε για τρία χρόνια ως chef στο εστιατόριο Dash, στην Κηφισιά.
Το 1992, επέστρεψε στην Αμερική για να μαθητεύσει δίπλα στους chef Charlie Trotter και Jackie Pluton, στο Σικάγο, εξερευνώντας τον κόσμο των υλικών και των τεχνικών της υψηλής γαστρονομίας.
Από το 1997 έως το 2002 έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στις κουζίνες των εστιατορίων Puerto Colina, Rock n’ Roll και Balthazar, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ευρώπη, για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του δίπλα στους Ferran Adria, Mark Menaux και ]oel Robuchon.
Το 2003 ανέλαβε το εστιατόριο 48, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2008, ανεβάζοντάς το γρήγορα στην top-100 λίστα του περιοδικού ‘Restaurant Magazine’, μαζί με τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Τον Φεβρουάριο του 2010 άνοιξε το πρώτο Πbox, στην Κηφισιά, ενώ μόλις εγκαινιάστηκε και δεύτερο Πbox, στο ξενοδοχείο Periscope, στο Κολωνάκι.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας συνεργάζεται επίσης σε εβδομαδιαία βάση με το περιοδικό Γαστρονόμος, της εφημερίδας Καθημερινή. Το Πbox Cookery είναι η νέα ιδέα του concept Πbox.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728012177
1
Πέσκιας Χριστόφορος
No