Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
CWC PRO MasterClass HANDS ON Antonio Bachour’s Viennoiserie
CWC PRO Pastry Chef MasterClass
100% HANDS ON Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής
Antonio Bachour’s Viennoiserie
Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο HANDS ON MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”, παρουσιάζοντας τα “Antonio Bachour’s Viennoiserie “.
Οι 20 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 2 ημέρες να μάθουν τα βασικά αλλά και τις υψηλού επιπέδου τεχνικές της τέχνης των σφολιατοειδών- Viennoiserie “.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις γνώσεις αλλά και τις τεχνικές υψηλού επιπέδου και αισθητικής που θα τους βοηθήσει να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν τα μενού και το Portfolio τους ,ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον κόσμο της σύγχρονης και μοντέρνας ζαχαροπλαστικής οπού οι απαιτήσεις αυξάνονται καθημερινά.
Ο Antonio Bachour μεγάλωσε στο Πουέρτο Ρίκο και λάτρεψε τη ζαχαροπλαστική από τη νεαρή ηλικία, καθώς πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του. Αφιέρωσε τα πρώτα χρόνια του για να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο Πουέρτο Ρίκο ως ζαχαροπλάστης στο Sand Hotel and Casino και στο West in Rio Mar. Αναζητώντας ένα νέο μέρος για να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, το 2001 πήγε στις ΗΠΑ στο Miami Beach όπου δούλεψε ως αρχιζαχαροπλάστης στο εστιατόριο Talula. Μετά από λίγο καιρό, έφτιαχνε ιταλικές λιχουδιές στο Devito South Beach και στο Scarpetta στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι.
Το 2009 η KNR Food Concepts ζήτησε από τον Bachour να μπει στην ομάδα τουWSouth Beach Hotel. Λίγο αργότερα, ανέλαβε όλα τα είδη ζαχαροπλαστικής στο ξενοδοχείο The Trump Soho και στα εστιατόριά του. Τον Απρίλιο 2011 ο Bachour εκπαιδεύτηκε στη Γαλλία με τον γνωστό σεφ Philippe Givre στο L’ Εcole Valrhona. Το ίδιο έτος επιλέχθηκε ως ένας από τους «Τοπ 10 ζαχαροπλάστες» στην Αμερική, ενώ το 2011ήταν φιναλίστ στον Διεθνή Διαγωνισμό Σεφ Ζαχαροπλαστικής (International Chef Congress Pastry Competition).
Η τοπική και διεθνής φήμη του Bachour εδραιώθηκε κατά τη θητεία του στο BalHarbourSt. Regisόπου ήταν αρχιζαχαροπλάστης από το 2011 έως το 2016.
Το 2012 το Johnson and Wales University τον επέλεξε για το βραβείο Zestως Καινοτόμο Αρτοποιό και Ζαχαροπλάστη.
Τα πολύ δημιουργικά επιδόρπιά του έχουν δημοσιευτεί σε πολυάριθμα περιοδικά ζαχαροπλαστικής όπως So Good Magazine, Dulcypas, Saber y Sabor (Ισπανία), Starchefs (The Architecture of New York), Gourmet Magazine, Dessert Professional, Pastry Art & Design και National Culinary Review (Magazine of the American Culinary Federation).
Το 2018 ο Antonio έλαβε το βραβείο του Καλύτερου Ζαχαροπλάστη από τον οργανισμό Best Chefs Awards, την ηγετική πλατφόρμα βραβείων μαγειρικής στον κόσμο.
Ο Antonio εξέδωσε τέσσερα βιβλία με τους εξής τίτλους: Bachour, Bachour Simply Beautiful, Bachour Chocolate και Bachour The Baker.
Πέρασε τα τελευταία χρόνια από όταν έφυγε από το St. Regis, διδάσκοντας ζαχαροπλαστική σε όλο τον κόσμο και δουλεύει στο δικό του μαγαζί που άνοιξε στο Coral Gables την άνοιξη 2019. Τον Αύγουστο του 2022 άνοιξε 3 ακόμα καταστήματα στη Μεξικό στην πόλη της Merida και σύντομα ανοίγει το Table στο Μιαμι.
Συνταγές του σεμιναρίου:
Antonio Bachour’s Viennoiserie
- ST HONORE CROISSANT TART
- RED VELVET CROISSANT
- FLAN CROISSANT TART
- PEAR CROISSANT TART
- WALNUT CROISSANT
- BICOLOR PAIN AU CHOCOLAT
- PAIN AUX RAISIN
- PLAIN CROISSANT
- ROCHER CROISSANT ROLL
- MASCARPONE STRAWBERRY CROISSANT
- APPLE BRAID CROISSANT
- BRIOCHE
- CHOCOLATE BRIOCHE
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και θα γίνεται μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα.
✔Κατά την διάρκεια του διήμερου hands on σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του Antonio Bachour.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES του Σεμιναρίου: Antonio Bachour’s Viennoiserie “ καθώς και το έντυπο υλικό του με τις συνταγές.
To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
CWC PRO Pastry Chef MasterClass
100% HANDS ON Pastry Seminar
Antonio Bachour’s Viennoiserie
CWC PRO Pastry Chef Studies welcomes Antonio Bachour, one of the most famous Pastry Chefs in the world for a two day HANDS ON MasterClass, where he will share “his secrets and techniques” and he will present “Antonio Bachour’s Viennoiserie “.
The 20 participants with the help of the hands-on 100% HANDS ON Workshop Training will have the unique opportunity to learn basic and upscale techniques of the Viennoiserie pastries in 2 days
The participants will have the chance to gain knowledge and learn high-standard techniques that stand out for their aesthetics. In this way, they will renew and enrich their menus and their portfolio and they will broaden their horizons in the world of contemporary and modern confectionery which becomes more and more demanding day by day.
Antonio Bachour grew up in Puerto Rico and he loved confectionery at a very young age as he spent his childhood in the family-run bakery. He dedicated the first few years to honing his skills in Puerto Rico as a pastry cook in the Sand Hotel and Casino and in West in Rio Mar. Looking for a new place to continue growing professionally, in 2001 he went to the USA, to Miami Beach, where he worked as an executive pastry chef at the restaurant Talula. Soon he was making Italian delicacies at Devito South Beach and at Scarpetta in New York and Miami.
In 2009 KNR Food Concepts asked Bachour to become part of the team at the W South Beach Hotel. Later on, he took over responsibility for all types of pastries at the hotel The Trump Soho and its restaurants. In April 2011, Bachour trained in France with the famous chef Philippe Givre at L’ Ecole Valrhona. The same year he was selected as one of the Top 10 Pastry Chefs in America, while in 2011 he was a finalist in the International Chef Congress Pastry Competition.
Bachour’s local and international fame was cemented during his tenure at the Bal Harbour St. Regis where he was executive pastry chef from 2011 to 2016.
In 2012 Johnson and Wales University selected him for the Zest award for Baking and Pastry Innovator.
His creative desserts have featured in numerous pastry publications such as So Good Magazine, Dulcypas, Saber y Sabor (Spain), Starchefs (The Architecture of New York), Gourmet Magazine, Dessert Professional, Pastry Art & Design and National Culinary Review (Magazine of the American Culinary Federation).
In 2018 Antonio was awarded the Best Pastry Chef Award by the Best Chefs Awards organization, the world’s leading culinary award platform.
Antonio published four books entitled Bachour, Bachour Simply Beautiful, Bachour Chocolate and Bachour The Baker.
He spent the past few years after leaving the St. Regis teaching pastry around the world and working in his store which he opened in Coral Gables in the spring of 2019. In August 2022 Antonio opened 3 new business spots HABIBI LEBANESE RESTAURANT, BACHOUR BISTROT, BACHOUR CAFÉ in Merida Mexico and soon will open Table restaurant in Miami Design district .
Seminar recipes:
“Antonio Bachour’s Viennoiserie”
- ST HONORE CROISSANT TART
- RED VELVET CROISSANT
- FLAN CROISSANT TART
- PEAR CROISSANT TART
- WALNUT CROISSANT
- BICOLOR PAIN AU CHOCOLAT
- PAIN AUX RAISIN
- PLAIN CROISSANT
- ROCHER CROISSANT ROLL
- MASCARPONE STRAWBERRY CROISSANT
- APPLE BRAID CROISSANT
- BRIOCHE
- CHOCOLATE BRIOCHE
The seminar will be held in English.
✔During the two-day hands on seminar, there will be 3 breaks per day and the participants will be offered a light meal.
✔At the end of the seminar the participants can sample taste Antonio Bachour’s delicious creations.
CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY & PASTRY STUDIES will give the participants a certificate of attendance for the seminar entitled " Antonio Bachour’s Viennoiserie”, as well as the chef’s recipes in a Recipe Manual written form.
The seminar is suitable for professional chefs - cooks, students of the culinary art, amateurs and lovers of cooking, owners and executives of HoReCa establishments.
Seminar starting time: 10:00-17:00
Thursday 16th, Friday 17th of March 2023
Ticket price 1300€ - Early Bird 1170€ - Students/Unemployed: 1120€
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808158
1
Antonio Bachour
No