MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε  όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να μάθουν την τέχνη  και τις βασικές αρχές  αλλά και να εμβαθύνουν  τις γνώσεις τους με την πρακτική εκπαίδευση που απαιτείται για να λειτουργήσουν με επιτυχία σε μια επιχείρηση .

Quality-Training-Label

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι απόλυτα στοχευόμενο και ουσιαστικό σε συνδυασμό θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εξάσκησης ώστε να εξασφαλίσει τους μαθησιακούς στόχους σε όλες τις πτυχές της παρασκευής πίτσας υψηλής ποιότητος και διαφορετικών τύπων.

Τα θεωρητικά μαθήματα εξηγούν τις ειδικές χημικές διεργασίες κατά την εργασία στην παρασκευή-προετοιμασία ποιοτικής ζύμης και μαθαίνουν στους σπουδαστές όλες τις βασικές αρχές της παρασκευής ζύμης με διαφορετικά άλευρα και για διαφορετικούς τύπους φούρνου.


Η σχολή μας διαθέτει Ιταλικό Φούρνο Morello Forni με ξύλο και αλλά και με αέριο που είναι ο αυθεντικός φούρνος για την γνήσια Ιταλική Πίτσα καθώς και φούρνο SERGAS υγραερίου & ηλεκτρικό  Κυκλικής σχεδίασης σε περιστρεφόμενη κεραμική πλάκα. Επίσης σε υπερσύχρονες εγκαταστάσεις  παρέχουμε και όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται η τέχνη της πίτσας.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε κατά την εκπαίδευση είναι άριστης ποιότητας και προέρχονται από την Ιταλία από την εταιρία GlobalFood και καλύπτει όλη την γκάμα ώστε οι σπουδαστές να έχουν πλήρη γνώση και να μάθουν να ξεχωρίζουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.

Παράλληλα παρέχουμε  ευρεία γνώση των αλεύρων και των συστατικών, των διαφορετικών ιδιοτήτων και των βέλτιστων χρήσεων αυτών.

 

Θεωρία
>Αλεύρι: Τα διαφορετικά είδη στα άλευρα που υπάρχουν και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Χημικές διεργασίες ανάμειξης ζύμης και σχετικές τεχνικές

> Μαγιά: Τα διαφορετικά είδη μαγιάς που υπάρχουν, ποιες είναι οι καλύτερες για χρήση.
>Διαχείριση ζύμης:  Προετοιμασία ,προγραμματισμός και τρόποι για  να αποθηκεύσετε!
>Ζύμωμα ζύμης: Χρήση ζυμωτήριων και πρακτική εξάσκηση με το χέρι
>Αντιμετώπιση προβλημάτων
>Διαφορετικοί τύποι ζυμαριών: Λεπτό, τραγανό, παχύ κρούστα ή ναπολιτάνικο στυλ.
> Επαγγελματικός εξοπλισμός και τα χαρακτηριστικά του
>Ασφάλεια και συντήρηση εξοπλισμού
>Εισαγωγή στη βασική υγιεινή


Πρακτική
Προετοιμασία μείγματος ζύμης και συντήρηση
Το άνοιγμα της ζύμης με το χέρι
Χρήση toppings και διαχείριση πρώτων υλών
Ρυθμίσεις φούρνου πίτσας και ψήσιμο
Χρήση του φούρνου, του αναμικτήρα ζύμης και άλλου εξοπλισμού
Focaccia, Calzone

Εκπαιδευτής Instructor Pizzaiolo είναι ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δημιουργός του MyPizzaProject.com

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO παρέχει  πιστοποίηση Quality Training Label QTL της ACTA Τεχνοβλαστός  Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Παροχές: Έντυπο Μanual, εγχειρίδιο οδηγιών του επαγγελματία Pizzaiolo PRO, και η στολή.


Με την υποστήριξη.

CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803379

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γ. Χριστοδουλόπουλος


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια