Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines
CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal

Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την αρμονία κάνοντας πολλούς συνδυασμούς σε υφές υλικών, χρώματα και τεχνικές αλλά με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση  των δημιουργιών του. Η αίγλη της διαφορετικότητας ελκύει πάντα τις αισθήσεις μας και ένα παραπάνω, όταν μιλάμε για γλυκά.
Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO  ο Pastry Chef David Vidal  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές,  τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις,  τεχνικές αλλά και συνταγές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τέλειο Εntremets (επιδόρπιο εστιατορίου), ένα κλασσικό Petit gateaux, μια σωστή βάση Τάρτας και η διακόσμηση της, αλλά και δημιουργικέςVerrines για διάφορες περιστάσεις, που θα αποτελέσουν την ολοκλήρωση ενός γαστρονομικού ταξιδιού.
Ο Pastry Chef David Vidal με καταγωγή από τη  Μάλτα όπου και αποφοίτησε από το Ινστιτούτο τουριστικών σπουδών. Έχει διαγωνιστεί σε διαγωνισμούς στη Μάλτα και στο εξωτερικό τόσο με την Εθνική Ομάδα Μαλτέζων junior αλλά  και μόνος. Εργάστηκε στον Καναδά και ήταν επίσης μέλος της ομάδας ”Γαστρονομικής δύσης  της Σουηδίας’’, όπου πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαστρονομίας 2018. Είναι επίσης  ο Senior Sous Chef στο Hotel Laholmen σε ένα μικρό χωριό στη Σουηδία που ονομάζεται Strömstad.
Ταξιδεύει στον κόσμο καλεσμένος από εξαιρετικές σχολές Ζαχαροπλαστικής για να μεταδώσει τις γνώσεις του!
Συνταγές:
1. Raspberry, Dulcey and Yuzu (entremets).
2. Sudachi and Forest Berry Tart (tart).
3. Blueberry and Orelys (entremet).
4. Sea Buckthorn, Beurre Noisette, Bahibe (verrine).
5. Blackberry and Dulcey (petit gateaux).
6. Strawberry, Coconut and Calamansi (entremet).
7. Lemon, Opalys, Blackcurrant (tart).
8. Manjari, Vanilla, Raspberry ( petit gateaux).
9. Opalys and Strawberry ( verrine).

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

📅 17/2/ 10:00-18:00
📅 18/2/ 10:00-18:00



✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα  και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

✔️ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του David Vidal

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280701

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

David Vidal


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 07-11/10/2019. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Contemporary Vegetarian

CWC PRO MasterClass Contemporary Vegetarian Chef ΑλέξανδροςΧαραλαμπόπουλος Ο Alain Ducasse λέει ότι η αλλαγή σελίδας στη γαστρονομία για να... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής ILLUSIONS

CWC PRO MasterClass  ILLUSIONS με τον chef Στέφανο Σταμίδη Τίποτα δεν συγκρίνεται από το να ακούς τους πελάτες να σου λένε «ευχαριστούμε,... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Thai Cuisine Ταϊλανδέζικη κουζίνα  δια χειρός Δημήτρη Τσανανά H Ταϊλανδέζικη κουζίνα είναι ένα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια