Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines
CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal

Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την αρμονία κάνοντας πολλούς συνδυασμούς σε υφές υλικών, χρώματα και τεχνικές αλλά με στόχο φυσικά τη γευστική απόλαυση  των δημιουργιών του. Η αίγλη της διαφορετικότητας ελκύει πάντα τις αισθήσεις μας και ένα παραπάνω, όταν μιλάμε για γλυκά.
Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO  ο Pastry Chef David Vidal  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές,  τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις,  τεχνικές αλλά και συνταγές που χρειάζονται για να δημιουργηθεί ένα τέλειο Εntremets (επιδόρπιο εστιατορίου), ένα κλασσικό Petit gateaux, μια σωστή βάση Τάρτας και η διακόσμηση της, αλλά και δημιουργικέςVerrines για διάφορες περιστάσεις, που θα αποτελέσουν την ολοκλήρωση ενός γαστρονομικού ταξιδιού.
Ο Pastry Chef David Vidal με καταγωγή από τη  Μάλτα όπου και αποφοίτησε από το Ινστιτούτο τουριστικών σπουδών. Έχει διαγωνιστεί σε διαγωνισμούς στη Μάλτα και στο εξωτερικό τόσο με την Εθνική Ομάδα Μαλτέζων junior αλλά  και μόνος. Εργάστηκε στον Καναδά και ήταν επίσης μέλος της ομάδας ”Γαστρονομικής δύσης  της Σουηδίας’’, όπου πήρε ένα ασημένιο μετάλλιο κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γαστρονομίας 2018. Είναι επίσης  ο Senior Sous Chef στο Hotel Laholmen σε ένα μικρό χωριό στη Σουηδία που ονομάζεται Strömstad.
Ταξιδεύει στον κόσμο καλεσμένος από εξαιρετικές σχολές Ζαχαροπλαστικής για να μεταδώσει τις γνώσεις του!
Συνταγές:
1. Raspberry, Dulcey and Yuzu (entremets).
2. Sudachi and Forest Berry Tart (tart).
3. Blueberry and Orelys (entremet).
4. Sea Buckthorn, Beurre Noisette, Bahibe (verrine).
5. Blackberry and Dulcey (petit gateaux).
6. Strawberry, Coconut and Calamansi (entremet).
7. Lemon, Opalys, Blackcurrant (tart).
8. Manjari, Vanilla, Raspberry ( petit gateaux).
9. Opalys and Strawberry ( verrine).

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής του σεμιναρίου:

📅 17/2/ 10:00-18:00
📅 18/2/ 10:00-18:00



✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του διήμερου demonstration σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα  και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

✔️ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του David Vidal

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807497

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

David Vidal

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια