MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food

Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food

Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food

16 συνταγές για το απόλυτο ‘φαγητό του δρόμου’

Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη παγκόσμια τάση στο χώρο της γαστρονομίας. Chef και εστιατόρια αγωνίζονται καθημερινά για το ποιός θα αναδείξει την επόμενη νέα τάση στο Street Food και από ποιά κουλτούρα και εθνικότητα θα είναι αυτή.

Μέσα από 16 συνταγές , ο chef Βασίλης Σπόρος, ίσως ο πιο έμπειρος Chef στο Street Food στην Ελλάδα, όχι μόνο θα μας παρουσιάσει μερικές από τις πιο διάσημες συνταγές του παγκόσμιου Street Food, αλλά θα μας γνωρίσει και αρκετές έως σήμερα ‘άγνωστες’, που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στα αυριανά μενού των food trucks και των εστιατορίων.

Μέσα σε 5 ώρες θα παρακολουθήσετε, αλλά και θα λάβετε μία πληθώρα από συνταγές και υποσυνταγές, όλες δοκιμασμένες χρόνια στις κουζίνες και τα festival του Chef, υλικό ανεκτίμητο καθώς και αυθεντικό υλικό από τα ταξίδια του. Φυσικά θα υπάρχει γευστική δοκιμή σε όλες τις  συνταγές.

Οι συνταγές που θα δούμε είναι:

(Γαλλία) - French Tacos
Οι τεράστιες γεμιστές τορτίγιες από αλεύρι με πληθώρα γεμίσεων, έχει αναγνωριστεί ως το νούμερο ένα Food Trend του 2021. Και το μόνο που χρειάζεται, πέρα από τις ευφάνταστες και δημιουργικές γεμίσεις, είναι μια καλή τοστιέρα.

(Μέση Ανατολή) - Falafel
To πιο αναγνωρισμένο αραβικό street food, συνδυάζεται μοναδικά με πλούσια sauce από ταχίνι, ενώ κερδίζει διαρκώς έδαφος στο Δυτικό κόσμο λόγω της vegna και healthy φύσης του.

(Peru) - Anticuchos de Corazon
Σε κάθε γωνία στο Περού θα βρεις μικρές αυτοσχέδιες ψησταριές, που ψήνουν σουβλάκια από τις πιο φθηνές κοπές κρέατος για να ταίζουν την εργατική τάξη. Εμείς θα δοκιμάσουμε καρδιές μοσχαρίσιες σε μαρινάδα από ξύδι, σκόρδο και πιπεριές aji, μια γεύση που δύσκολα ξεχνιέται.

(Κίνα) - Bao
Bao με καπνιστή πανσέτα και hoisin sauce
Baozi με γλυκιά πάστα από κόκκινα φασόλια
Μαθαίνουμε τη ζύμη για να φτιάχνουμε εμείς, τα γνωστά πλέον σε όλους ψωμάκια Bao μέχρι τα γεμιστά baozi με αμέτρητες εφαρμογές και γεμίσεις.

(Ινδονησία) - Pisang Goreng
Οι τραγανές και πολύ νόστιμες τηγανητές μπανάνες με αυτό το πολύ ιδιαίτερο κουρκούτι και διάφορες επικαλύψεις είναι το απόλυτο επιδόρπιο.

(Ιταλία) - Arancini
Με μανιτάρια porcini, provolone, μυρωδικά και panko
Οι χρυσαφένιες τηγανητές φούσκες σε διάφορα σχήματα και με διάφορες γεμίσεις, με κοινό χαρακτηριστικό το ρύζι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα Street Food στην Ιταλία,με παραλλαγές που μπορούν να ταυτιστούν με τη δική μας κουλτούρα.

(Καναδάς) - Poutine
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι τηγανητές πατάτες; Στον Καναδά, το πιο διάσημο Street Food έχει τη μορφή από φρεσκοτηγανητές χοντροκομμένες πατάτες, μαλακό λευκό τυρί και το πιο πλούσιο και ζελατινώδη σκούρο ζωμό που έχετε φανταστεί. Δεν μπορεί να πάει λάθος!

(Ιαπωνία) - Kushiage
Πάπια/ Αβγά Ορτυκιού / Σπαράγγια - Bacon / Κρεμμύδι
Σουβλάκια με ότι υλικά μπορείτε να φανταστείτε, πανάρονται με panko, Shichimi Togarashi και Furikake και τηγανίζονται deep - fry μετά συνοδείας Tonkatsu sauce. Εθιστικό.

(Βιετνάμ) - Pho Βο
Την πρώτη φορά που θα μπείτε σε ένα βιετναμέζικο εστιατόριο και θα προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε, αρκεί να θυμάστε τη λέξη Pho. O απίστευτα γευστικός και αρωματικός ζωμός που έχει ρίζες στο γαλλικό κονσομέ, συνδυάζεται με φρέσκα και τραγανά υλικά, ωμό μοσχάρι που μαγειρεύεται στιγμιαία από τη θερμότητα του ζωμού, οξύτητα από τα lime που στίβονται τελευταία στιγμή και ‘κάψιμο΄ από το fermented chili που προσφέρεται στο πλάι.

(Φιλιπίνες) - Lumpia
Πάπια Πεκίνου/ Char Siu Pork/
Τα εναλλακτικά φιλιπινέζικα spring rolls είναι πολύ ξεχωριστά και βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ο συνδυασμός με σάλτσες και γαρνιτούρες εκτός από τις πολύ ιδιαίτερες γεμίσεις.

(Μεξικό) - Elotes
H μεξικάνικη εκδοχή για ψητό γλυκό καλαμπόκι στο ξυλάκι, τελειώνει με μια κρεμώδη σάλτσα από μαλακό τυρί, chili και σκόρδο και είναι η καλύτερη εκδοχή να απολαύσεις το καλαμπόκι στα κάρβουνα.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772802458

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Βασίλης Σπόρος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου.

CWC PRO Master Class Σεμινάριο Μαγειρικής. Η Δημιουργική Κουζίνα του Θοδωρή Παπανικολάου. Η μετεξέλιξη της παραδοσιακής κουζίνας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα Του Βασίλη Μουρατίδη

Η Δημιουργική Κουζίνα  Του Βασίλη Μουρατίδη Στο Μasterclass σεμινάριο της CWC PRO o chef Βασίλης Μουρατίδης θα μοιραστεί, με τους ... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τους... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες  και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Brunch & All About Eggs MasterClass

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 9... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food

Σεμινάριο Μαγειρικής FOOD TRUCK street food 16 συνταγές για το απόλυτο ‘φαγητό του δρόμου’ Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα του Σταύρου Ψωμόπουλου

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClassΗ Δημιουργική Κουζίνα του Σταύρου Ψωμόπουλου Η Δημιουργική Κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου

Η Κουζίνα του Σωτήρη Ευαγγέλου CWC PRO MasterClass Δια χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου Στο μοναδικό αυτό σεμινάριο, ο Chef Σωτήρης Ευαγγέλου θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική κουζίνα με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου

Σεμινάριο Μαγειρικής, Δημιουργική κουζίνα με θαλασσινά του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο masterclass σεμινάριο της CWCPROo che fΓιάννης... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια