Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

 

Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας σκηνής θα βρεθεί στις 17/12/2018 στην CWC PRO ξεκινώντας ένα κύκλο Masterclasses υψηλού επίπεδου.

Ο  λόγος  που ο Philippe αποφάσισε να γίνει pastry chef ήταν η αγάπη που πάντα είχε για τις γεύσεις του μιλφέιγ και του ρελιζιέ.

Μέλος της Ακαδημίας της Γαλλίας  chocolatiers et confiseurs, της ένωσης des Croqueurs de chocolat του Παρισιού και διαφόρων ενώσεων  που ασχολούνται με τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, ο Philippe βρίσκεται στο προσκήνιο της γκουρμέ σκηνής σε όλο τον κόσμο.

Το 1996 του απονέμεται το βραβείο Meilleur Ouvrier de France, ο υπέρτατος τιμητικός τίτλος  στη Γαλλία που αναφέρεται στην σοκολάτα και στην αριστοτεχνία της  και συντελεί στη διεξαγωγή επιτυχημένων εκδηλώσεων και συναντήσεων, με κεντρικό άξονα πάντα τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, σε Μαδρίτη, Κόμπε, Λας Βέγκας  κ.α.  Επίσης ομαδοποιεί ένα δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων για λογαριασμό της ελβετικής εταιρείας  Barry Callebaut που αποτελεί κολοσσό στη βιομηχανία της σοκολάτας.

Ο Philippe έχει επίσης κάποια βιβλία στο βιογραφικό του. Είναι ο συν-συγγραφέας του Chocolats et friandises, που δημοσιεύθηκε από την Ακαδημία Γαλλίας des chocolatiers et confiseurs. Ανέλαβε να γράψει τον πρόλογο για το βιβλίο Chocolats et confiserie για το École Lenôtre και υποστήριξε επίσης το έργο του Francisco Torreblanca προλογίζοντας το τελευταίο του βιβλίο.

Μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του μέσω σεμιναρίων, παρουσιάσεων, workshop κ.α.

Στο Masterclasses στα εργαστήρια της CWC PRO θα παρουσιάσει  4 γλυκά της Μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής με την εξαιρετική του τέχνη και τις καινοτόμες δημιουργίες του.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις να μάθουν πώς να δημιουργούν με τις σύγχρονες τάσεις της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής και να έχουν στο βιογραφικό τους την εμπειρία ενός διεθνούς MasterClass με έναν από τους κορυφαίους τους κόσμου.

Στο Masterclass αυτό οι συνταγές θα είναι

  • Mont- Blanc cassis
  • Green Baba
  • Gianduja Cake
  • Tarte chocolat

 

«Όταν κάποιος  ξεκινάει αυτό το επάγγελμα το πάθος είναι απαραίτητο και ουσιαστικό. Εάν όμως  θέλει να εξελιχθεί σε υψηλού επιπέδου pastry Chef, τότε  πρέπει να αναπτύξει το ταλέντο του και να μεταδώσει τις γνώσεις του. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μέρος της δουλειάς μου, να ανακαλύπτω καινούριες τεχνικές, νέες ιδέες και να δημιουργώ καινούριες συνταγές με δημιουργικούς συνδυασμούς.  –

Pastry Chef Philippe Bertrand

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα με διερμηνέα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806439

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Philippe Bertrand


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια