Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO

Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

 

Ο Pastry Chef Philippe Bertrand ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας σκηνής θα βρεθεί στις 17/12/2018 στην CWC PRO ξεκινώντας ένα κύκλο Masterclasses υψηλού επίπεδου.

Ο  λόγος  που ο Philippe αποφάσισε να γίνει pastry chef ήταν η αγάπη που πάντα είχε για τις γεύσεις του μιλφέιγ και του ρελιζιέ.

Μέλος της Ακαδημίας της Γαλλίας  chocolatiers et confiseurs, της ένωσης des Croqueurs de chocolat του Παρισιού και διαφόρων ενώσεων  που ασχολούνται με τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, ο Philippe βρίσκεται στο προσκήνιο της γκουρμέ σκηνής σε όλο τον κόσμο.

Το 1996 του απονέμεται το βραβείο Meilleur Ouvrier de France, ο υπέρτατος τιμητικός τίτλος  στη Γαλλία που αναφέρεται στην σοκολάτα και στην αριστοτεχνία της  και συντελεί στη διεξαγωγή επιτυχημένων εκδηλώσεων και συναντήσεων, με κεντρικό άξονα πάντα τη σοκολάτα και τη ζαχαροπλαστική, σε Μαδρίτη, Κόμπε, Λας Βέγκας  κ.α.  Επίσης ομαδοποιεί ένα δίκτυο επαγγελματικών αντιπροσώπων για λογαριασμό της ελβετικής εταιρείας  Barry Callebaut που αποτελεί κολοσσό στη βιομηχανία της σοκολάτας.

Ο Philippe έχει επίσης κάποια βιβλία στο βιογραφικό του. Είναι ο συν-συγγραφέας του Chocolats et friandises, που δημοσιεύθηκε από την Ακαδημία Γαλλίας des chocolatiers et confiseurs. Ανέλαβε να γράψει τον πρόλογο για το βιβλίο Chocolats et confiserie για το École Lenôtre και υποστήριξε επίσης το έργο του Francisco Torreblanca προλογίζοντας το τελευταίο του βιβλίο.

Μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία του μέσω σεμιναρίων, παρουσιάσεων, workshop κ.α.

Στο Masterclasses στα εργαστήρια της CWC PRO θα παρουσιάσει  4 γλυκά της Μοντέρνας Γαλλικής Ζαχαροπλαστικής με την εξαιρετική του τέχνη και τις καινοτόμες δημιουργίες του.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αποκτήσουν γνώσεις να μάθουν πώς να δημιουργούν με τις σύγχρονες τάσεις της μοντέρνας ζαχαροπλαστικής και να έχουν στο βιογραφικό τους την εμπειρία ενός διεθνούς MasterClass με έναν από τους κορυφαίους τους κόσμου.

Στο Masterclass αυτό οι συνταγές θα είναι

  • Mont- Blanc cassis
  • Green Baba
  • Gianduja Cake
  • Tarte chocolat

 

«Όταν κάποιος  ξεκινάει αυτό το επάγγελμα το πάθος είναι απαραίτητο και ουσιαστικό. Εάν όμως  θέλει να εξελιχθεί σε υψηλού επιπέδου pastry Chef, τότε  πρέπει να αναπτύξει το ταλέντο του και να μεταδώσει τις γνώσεις του. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι μέρος της δουλειάς μου, να ανακαλύπτω καινούριες τεχνικές, νέες ιδέες και να δημιουργώ καινούριες συνταγές με δημιουργικούς συνδυασμούς.  –

Pastry Chef Philippe Bertrand

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα με διερμηνέα

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: French Pastry by Philippe Bertrand MOF CWC PRO καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772806249

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Philippe Bertrand


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου

CWC PRO Master Class High End Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου Στο CWC RPO MasterClass ο chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές και Yφές  στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα

CWC PRO MasterClass Δεληθανάσης Παναγίωτης Τεχνικές και Yφές στη Σύγχρονη Ελληνική κουζίνα   Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια