Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Με τον Pastry Chef Joseph Azzam

O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .

Σε αυτό το σεμινάριο για επαγγελματίες και σπουδαστές θα δημιουργήσει γλυκά της πατρίδας του και όχι μόνο. Θα μας δείξει τον τρόπο για το τέλειο ψήσιμο, & σιρόπιασμα .

Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 1 ημέρα 6 ώρες (12:00-18:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .


Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους από ένα ταψάκι με τα γλυκά που θα παρασκευάσουν με την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam.

Συνταγές

  • Μπακλαβά με καρύδι και αμύγδαλο.
  • Znoud el sit ή "Το μπράτσο μιας κυρίας".
  • Σαιμπιέτ με κρέμα καϊμάκι.
  • Τσουρέκι πολίτικο.
  • Τσουρέκι με γεμιστό τυρί.
  • Φαϊσαλίε με φιστίκι Αιγίνης.
  • Εκμέκ  κανταΐφι.

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 277280464

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joseph Azzam


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Macarons

CWC PRO MasterClass Macarons Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Macarons με τον Γιάννη Γιάχο ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Contemporary Vegetarian

CWC PRO MasterClass Contemporary Vegetarian Chef ΑλέξανδροςΧαραλαμπόπουλος Ο Alain Ducasse λέει ότι η αλλαγή σελίδας στη γαστρονομία για να... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής ILLUSIONS

CWC PRO MasterClass  ILLUSIONS με τον chef Στέφανο Σταμίδη Τίποτα δεν συγκρίνεται από το να ακούς τους πελάτες να σου λένε «ευχαριστούμε,... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα

Η δημιουργική κουζίνα του Γιώργου Δόσπρα. Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Γιώργος Δόσπρας θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια