MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη

Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους και με την καθοδήγηση του  R&D Chef Λάζαρου Ράπτη
Τα Σύγχρονα Δημιουργικά κρεατοσκευάσματα που είναι η νέα τάση.
Τα κρεατοσκευάσματα  όλο και περισσότερο κερδίζουν χώρο στις προτιμήσεις των καταναλωτών και ανάλογα  στις βιτρίνες των κρεοπωλείων και των σύγχρονων εστιατορίων κρεατοφαγίας .
Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει στη διάθεση του όλα τα υλικά ,εξοπλισμό ώστε να δημιουργήσει τις συνταγές και να τις πάρει μαζί του στο τέλος του σεμιναρίου.
Ο Λάζαρος Ράπτης θα μοιραστεί τα μυστικά της τέχνης του και θα δώσει συμβουλές για παραλλαγές των συνταγών και για προτάσεις για την τέλεια παρουσίαση .

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Beef mosaic με πικάντικο μίγμα μπαχαρικών και άγρια μανιτάρια
  2. Χοιρινό με γαλάκτωμα πάπρικας -τομάτας
  3. Φωλιές χωριάτικου φύλλου με πολύχρωμη γκαλατίνα κοτόπουλου
  4. The art of meat cakes:Τεχνικές και συνδυασμοί υλικών για την δημιουργία των  φημισμένων πλέον τουρτών κρέατος
  5. *Τουλουμπάκια* με κιμά και φύλλο χοιρινού κρέατος
  6. Το πάντρεμα διαφορετικών υφών στο σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα
  7. Κρούστες Dukkah:H σωστή χρήση και η ισορροπία των υλικών για την ετοιμασία των διάσημων κρουστών της ανατολής

 

Ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και  αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στην Ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας  Θεσσαλονίκης. Προπονητής της πρώτης ομάδας νέων κρεοπωλών που συμμετείχε σε Διεθνή διαγωνισμό στη Ουτρέχτη  της Ολλανδίας αποκομίζει  τις καλύτερες εντυπώσεις. Σήμερα είναι R&D chef& σύμβουλος γαστρονομίας και ιδιωτεύει. Εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση την δημιουργία μοντέρνων  - καινοτόμων κρεατοσκευασμάτων και διακόσμησης βιτρίνας καθώς  επίσης και νέων τεχνικών μαγειρικής συνεργαζόμενος με μεγάλες εταιρίες της μαζικής εστίασης. Έιναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος.

Εξέδωσε και το βιβλίο με τίτλο *GourMeat onestep beyond* μία συλλογική δουλειά  που αποτελεί και την πρώτη παγκοσμίως στοχοποιημένη  εκδοτική προσέγγιση που έχει να κάνει αποκλειστικά με το κρέας και το σύγχρονο δημιουργικό κρεατοσκεύασμα!


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής: HANDS ON Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772801526

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Λάζαρος Ράπτης


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια