Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ
Με τον Pastry Chef Joseph Azzam
Στο HANDS ON εργαστηριακό σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για να δημιουργήσουν τα εξαιρετικά Λιβανέζικα σιροπιαστά του Joseph Azzam.
Δημιουργώντας οι ίδιοι με τα χέρια τους , υπό την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam, τα γλυκά του τα οποία αποτελούν πόλο έλξης για πολύ μεγάλο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού θα κατανοήσουν με ποιόν ακριβώς τρόπο και τεχνική θα έχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Θα εντρυφήσουμε στις τεχνικές του διπλώματος των γλυκών, το ψήσιμο και το σιρόπιασμα αυτών όπως και σε μυστικά που θα βελτιώσουν περισσότερο τις τεχνικές των ενδιαφερομένων.
Με την εξειδίκευση στον τομέα των σιροπιαστών γλυκών ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να εμπνευστεί και να πειραματιστεί σε διαφορετικές συνταγές και τεχνικές οι οποίες θα τον κάνουν να είναι πιο δημιουργικός αλλά και πιο αποτελεσματικός στον χώρο εργασίας του.
O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και εμπειρία 30 ετών έχει εξειδίκευσή στη Ανατολίτικη Ζαχαροπλαστική, λόγω και της καταγωγής του και είναι ειδικός στην παρασκευή χειροποίητου φύλλου Βηρυτού. Διατηρεί την δική του επιχείρηση στην Αθήνα Zozef patisserie και ασχολείται παράλληλα με την εκπαίδευση και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες .
Το σεμινάριο Hands-on θα διαρκέσει 1 ημέρα 6 ώρες (12:00-18:00) και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν και να εξασκηθούν στα βασικά βήματα ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις συνταγές για τα μενού & τα καταστήματα τους αλλά και για το portfolio τους .
Συνταγές:
- Μπακλαβάς με αμύγδαλο ή καρύδι.
- Τρίγωνα Πανοράματος με κανταΐφι.
- Κρέμα για τρίγωνα Πανοράματος.
- “Δάχτυλα” της Ζεϊνάμπ με κάσιους και αμύγδαλα.
- Κανταΐφάκι σοκολάτας με ολόκληρο καρύδι και σιροπιασμένο με σάλτσα σοκολάτας.
- Κανταΐφάκι με ολόκληρο καρύδι και κουρκουμά.
- Καζάν ντιμπί.
Οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρουν μαζί τους από ένα ταψάκι με τα γλυκά που θα δημιουργήσουν με την καθοδήγηση του Pastry Chef Joseph Azzam.
Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους στολή chef.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807039
1
Joseph Azzam
No