MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP

Στο οκτάωρο HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την τεχνογνωσία που απαιτείτε, για τέλεια ζυμαρικά και θα δημιουργήσουν οι ίδιοι με την καθοδήγηση του Chef Instructor Aγγελόπουλου Αντώνη είδη και σχήματα ζυμαρικών που θα αποτελέσουν highlights  στα μενού τους.

Δημιουργώντας τις ζύμες από την αρχή αλλά και τα πιάτα εξ’ ολοκλήρου  θα εντρυφήσουμε στην οποιαδήποτε λεπτομέρεια που αφορά τα φρέσκα ζυμαρικά από το ποιό είναι το ιδανικό αλεύρι ή σιμιγδάλι  έως  τις μικρές λεπτομέρειες  που χρειάζονται για το ιδανικό αποτέλεσμα όπως και τον εξοπλισμό και μικροεξοπλισμό που χρειάζεται κάποιος για να έχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Κομμάτια ζύμης ανοίγονται σε λεπτά φύλλα, κόβονται σε μικρότερα κομμάτια ή παίρνουν σχήμα, καθώς τρίβονται με τα δάκτυλα, τα φρέσκα ζυμαρικά είναι στις προτιμήσεις των περισσοτέρων από εμάς,  λόγω της  υπέροχης γεύσης, υφής και συνδυασμών που μας χαρίζουν.

Με την εξειδίκευση στον τομέα των ζυμαρικών ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να εμπνευστεί και να πειραματιστεί σε διαφορετικές συνταγές και τεχνικές με τις ίδιες βάσεις ζυμαρικών οι οποίες θα τον κάνουν να είναι πιο δημιουργικός αλλά και πιο αποτελεσματικός στα πιάτα του.

Θα αναλυθεί το  κόστος των παρασκευών όπως και τα  nutricion facts, για την καλύτερη διαχείριση των συνταγών.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Orecchiette al pomodori.

Μαθαίνουμε ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό με σιμιγδάλι το οποίο απαιτεί συγκεκριμένη τεχνική, όπως και την ιδανική σάλτσα al pomodori.

  • Raviolone με γέμιση μανιταριών και σάλτσα  θυμάρι.

Το τέλειο κλείσιμο που χρειάζεται για να έχουμε ένα σωστό raviolone  και τι πρέπει να προσέξουμε για το πιο γευστικό πιάτο.

  • Cappelletti  al formaggio e pere.

Συνδυάζουμε το ζυμαρικό με τυρί και αχλάδι και μαθαίνουμε τις σωστές αναλογίες στη γεύση, στο σχήμα αλλά και στην υφή όπως και σε τι είδους μενού μπορούμε να το εντάξουμε.

  • Pasta verde με σπανάκι και λαχανικά.

Τι καλύτερο από ζυμαρικά με λίγες θερμίδες πλούσια γεύση και απερίγραπτο χρώμα. Μαθαίνουμε πώς να χρωματίσουμε με φυσικούς τρόπους τα ζυμαρικά μας και τι πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε ένα εξαιρετικό πιάτο.

  • Pasta nero με μελάνι σουπιάς και θαλασσινά.

Θαλασσινά και ζυμαρικά είναι ένας τέλειος συνδυασμός γεύσεων αλλά και πολύ επικίνδυνο στο να καλύψουμε τη γεύση κάποιων υλικών . Δοκιμάζουμε διαφορετικά σχήματα ζυμαρικών για να βρούμε το ιδανικό.

  • Ζυμαρικά με άνθη βρώσιμων λουλουδιών.

Εφαρμόζοντας μια ιδιαίτερη τεχνική για πανέμορφα ζυμαρικά με διάφανη ζύμη που διακρίνονται στο εσωτερικό τα άνθη.



Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << ΗΑNDS ON FRESH PASTA WORKSHOP >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803346

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Αντώνης Αγγελόπουλος

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 19 & ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με Fine Dining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών

CWC PRO Master class “Η δημιουργική κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη με FineDining προσέγγιση Ανοιξιάτικων και Καλοκαιρινών υλικών “ Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου

«Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου» CWC PRO Master Class Σωτήρης Ευαγγέλου Το CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque του Σωτήρη Ευαγγέλου»... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO Masterclass Brunch and All About Eggs

CWC PRO Masterclass Brunch & All About Eggs chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux και Chef Patron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, CWC PRO Masterclass Burger Academy

CWC PRO Masterclass Burger Academy chef InstructorΒασίλης Σπόρος Classic Burgers & Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. O chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Masterclass 12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass   12 Δημιουργικές Καλοκαιρινές Σαλάτες Chef Instructor  Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us