Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat

Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair

International MasterClass CWC PRO Joakim Prat

Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να μάθουν τα πάντα για την τέχνη των Éclair από τον Master του είδους  Joakim Prat που με τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο  του έχει αποκτήσει παγκοσμία φήμη και στα χέρια του τα Éclair  μεταμορφώνονται σε «γλυκά-κοσμήματα».

Γιαυτό άλλωστε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καλεσμένος από τις πρωτοπόρες σχόλες  Ζαχαροπλαστικής και τα σεμινάρια του είναι περιζήτητα.

Θα έχουν την δυνατότητα οι επαγγελματίες  να κατανοήσουν, να μάθουν  και να δημιουργήσουν 20  συνταγές με πολλές τεχνικές ,θα μπορέσουν  να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους άμεσα , να ανανεώσουν τα μενού και το portfolio τους .

Η ιστορία του Joakim είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε κοντά στο Biarritz, στη χώρα των Βάσκων της νοτιοδυτικής  Γαλλίας. Ερωτεύτηκε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής στα 15 του και ως τα 29 είχε ήδη καταφέρει να είναι Head Pastry Chef  9 αστεριών Michelin.  Πριν ξεκινήσει το Maitre Choux project, ήταν head pastry chef στο 2 αστεριών Michelin εστιατόριο του Λονδίνου The Greenhouse.

Η πρώτη του θέση εργασίας στο Λονδίνο ήταν στο L'Atelier de Joel Robuchon, με 2 αστέρια Michelin, ως executive pastry chef  όπου έμεινε για δύο χρόνια. Νωρίτερα δούλευε στην Ισπανία ως Head Pastry chef στο εστιατόριο  3***  Can Fabes, καθώς και στο Hofmann της Βαρκελώνης με 1*.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 του απονέμεται το χρυσό μετάλλιο στο UK Best Dessert of the Year ενώ το 2013 είχε  βραβευτεί  ως Ανερχόμενο Ταλέντο της Βρετανική Ζαχαροπλαστικής στο UK Pastry Open World Cup 2013.

Ένα τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό από έναν τόσο νεαρό Pastry Chef !

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Βάσεις των Éclair
  2. Framboise
  3. Yuzu Meringue
  4. Dark Choco –Earl Grey Tea
  5. Green Mac– Wild Strawberry
  6. Mont Blanc
  7. Tatin
  8. Coco – Choco
  9. Tarte a Fraise
  10. Vanilla
  11. Paris Brest
  12. Dark Chocolate
  13. Orange Saffron
  14. Mix Berry Violet
  15. Coffee
  16. Pistachio
  17. Caramel
  18. Hazelnut
  19. Red Love
  20. Banana Passion

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική


✔️ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805551

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joakim Prat


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο BURGER ACADEMY 3

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY 3 CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Burger Academy - Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20... Περισσότερα


Σεμινάριο SLOW SMOKED BBQ & GRILL

Σεμινάριο Μαγειρικής Slow Smoked BBQ & GRILL CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Αυθεντικό Αμερικάνικο ΒΒQ σε offset smoker, με brisket και ribs!... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy

CWC PRO MasrerClass Σεμινάριο Μαγειρικής Bistronomy VS Gastronomy Με τον Chef Aλέξανδρο Τσιοτίνη Η λέξη Bistronomy προέρχεται από τις λέξεις Bistrot και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός Γιάννη Παρίκου

Θαλασσινά Μοντέρνα Δημιουργήματα δια χειρός  Γιάννη Παρίκου Όταν η παράδοση συναντά το μοντέρνο τότε έχουμε τη γεύση ενός... Περισσότερα


Σεμινάριο Eλληνική  Comfort  Cuisine signature dishes Ρίζες

Eλληνική Comfort  Cuisine με φιλοσοφία και signature dishes από το εστιατόριο ‘Ρίζες’ Με τον chef Δεληθανάση Παναγιώτη Στο Masterclass σεμινάριο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 3  - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 3 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο Στο Masterclass  σεμινάριο της CWC PRO  ο Chef... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 20-24/01/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Αmuse bouche Canapés

Αmuse bouche / Canapés CWC PRO MasterClass Chef Παύλος Κυριάκης Τo amuse bouche ή canapé συνήθως σερβίρεται σε εστιατόρια, και σκοπός του είναι να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά

Η Δημιουργική Ασιατική κουζίνα του Χρόνη Δαμαλά Η δημιουργική Ασιατική κουζίνα είναι μια παγκόσμια τάση της γαστρονομίας... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Design Cakes Ανάγλυφο Wedding Cake - Αιωρούμενο Peeled Lemon Με τον Pastry Chef Marc Suarez / Ledouxcollage H CWC PRO σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Fine comfort & Fine dining

Fine comfort & Fine dining CWC PRO MasterClass Παναγιώτης Γιακαλής Τα τελευταία χρόνια συναντάμε καθημερινά  στα εστιατόρια τον όρο  comfort food! Ο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food

Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Street Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σήμερα, το "Street Food" είναι μία νεα ταση στην εστίαση αλλά... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden

Σεμινάριο Μαγειρικής Chefs garden Με τον Chef Τάσο Μαντή. Γνωστός για την αυθεντική του προσέγγιση στις ελληνικές πρώτες ύλες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi

Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Learn to Wok – Japanese Sushi CWC PRO MasterClass με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Διήμερο σεμινάριο Hands On ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα

Σεμινάριο Μαγειρικής Learn to Wok Japanese Κλασικά Ιαπωνικά πιάτα CWC PRO MasterClass Demonstartion με τη σεφ της Cardinal Κατερίνα Χανιώτη Ανακάλυψε... Περισσότερα


Σεμινάριο Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines

Entremets, Petit Gateaux, Tarts, Verrines CWC PRO MasterClass Pastry Chef David Vidal Ο Pastry  Chef David Vidal επιτυγχάνει στις δημιουργίες του τη διαφορετικότητα και την... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY

Σεμινάριο Μαγειρικής BAO BUNS ACADEMY CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Tα τελευταία χρόνια τα  bao buns έχουν μπεί στον κόσμο της... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια