DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα
Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής
Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat
![Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat](https://cooking-workshop.gr/images/listing_photos/453_joakimprat.jpg)
Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair
International MasterClass CWC PRO Joakim Prat
Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να μάθουν τα πάντα για την τέχνη των Éclair από τον Master του είδους Joakim Prat που με τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο του έχει αποκτήσει παγκοσμία φήμη και στα χέρια του τα Éclair μεταμορφώνονται σε «γλυκά-κοσμήματα».
Γιαυτό άλλωστε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καλεσμένος από τις πρωτοπόρες σχόλες Ζαχαροπλαστικής και τα σεμινάρια του είναι περιζήτητα.
Θα έχουν την δυνατότητα οι επαγγελματίες να κατανοήσουν, να μάθουν και να δημιουργήσουν 20 συνταγές με πολλές τεχνικές ,θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους άμεσα , να ανανεώσουν τα μενού και το portfolio τους .
Η ιστορία του Joakim είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε κοντά στο Biarritz, στη χώρα των Βάσκων της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ερωτεύτηκε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής στα 15 του και ως τα 29 είχε ήδη καταφέρει να είναι Head Pastry Chef 9 αστεριών Michelin. Πριν ξεκινήσει το Maitre Choux project, ήταν head pastry chef στο 2 αστεριών Michelin εστιατόριο του Λονδίνου The Greenhouse.
Η πρώτη του θέση εργασίας στο Λονδίνο ήταν στο L'Atelier de Joel Robuchon, με 2 αστέρια Michelin, ως executive pastry chef όπου έμεινε για δύο χρόνια. Νωρίτερα δούλευε στην Ισπανία ως Head Pastry chef στο εστιατόριο 3*** Can Fabes, καθώς και στο Hofmann της Βαρκελώνης με 1*.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 του απονέμεται το χρυσό μετάλλιο στο UK Best Dessert of the Year ενώ το 2013 είχε βραβευτεί ως Ανερχόμενο Ταλέντο της Βρετανική Ζαχαροπλαστικής στο UK Pastry Open World Cup 2013.
Ένα τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό από έναν τόσο νεαρό Pastry Chef !
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Βάσεις των Éclair
- Framboise
- Yuzu Meringue
- Dark Choco –Earl Grey Tea
- Green Mac– Wild Strawberry
- Mont Blanc
- Tatin
- Coco – Choco
- Tarte a Fraise
- Vanilla
- Paris Brest
- Dark Chocolate
- Orange Saffron
- Mix Berry Violet
- Coffee
- Pistachio
- Caramel
- Hazelnut
- Red Love
- Banana Passion
✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική
✔️ Κατά την διάρκεια του 3 ήμερου σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα
✔️ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του JOAKIM PRAT και ο κάθε συμμετέχων θα παραλάβει 7 τεμάχια από τα eclair του σεμιναρίου .
✔️ Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους τη στολή του pastry Chef
✔️ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772808039
1
Joakim Prat
No