Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Σεμινάρια ζαχαροπλαστικής

Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat

Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair

International MasterClass CWC PRO Joakim Prat

Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα έχουν την μοναδική ευκαιρία μέσα σε 3 ημέρες να μάθουν τα πάντα για την τέχνη των Éclair από τον Master του είδους Joakim Prat που με τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο του έχει αποκτήσει παγκοσμία φήμη και στα χέρια του τα Éclair μεταμορφώνονται σε «γλυκά-κοσμήματα».

Γιαυτό άλλωστε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο καλεσμένος από τις πρωτοπόρες σχόλες Ζαχαροπλαστικής και τα σεμινάρια του είναι περιζήτητα.

Θα έχουν την δυνατότητα οι επαγγελματίες να κατανοήσουν, να μάθουν και να δημιουργήσουν 20 συνταγές με πολλές τεχνικές ,θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους άμεσα , να ανανεώσουν τα μενού και το portfolio τους .

Η ιστορία του Joakim είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε κοντά στο Biarritz, στη χώρα των Βάσκων της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ερωτεύτηκε τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής στα 15 του και ως τα 29 είχε ήδη καταφέρει να είναι Head Pastry Chef 9 αστεριών Michelin. Πριν ξεκινήσει το Maitre Choux project, ήταν head pastry chef στο 2 αστεριών Michelin εστιατόριο του Λονδίνου The Greenhouse.

Η πρώτη του θέση εργασίας στο Λονδίνο ήταν στο L'Atelier de Joel Robuchon, με 2 αστέρια Michelin, ως executive pastry chef όπου έμεινε για δύο χρόνια. Νωρίτερα δούλευε στην Ισπανία ως Head Pastry chef στο εστιατόριο 3*** Can Fabes, καθώς και στο Hofmann της Βαρκελώνης με 1*.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 του απονέμεται το χρυσό μετάλλιο στο UK Best Dessert of the Year ενώ το 2013 είχε βραβευτεί ως Ανερχόμενο Ταλέντο της Βρετανική Ζαχαροπλαστικής στο UK Pastry Open World Cup 2013.

Ένα τόσο εντυπωσιακό βιογραφικό από έναν τόσο νεαρό Pastry Chef !

 

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  1. Βάσεις των Éclair
  2. Framboise
  3. Yuzu Meringue
  4. Dark Choco –Earl Grey Tea
  5. Green Mac– Wild Strawberry
  6. Mont Blanc
  7. Tatin
  8. Coco – Choco
  9. Tarte a Fraise
  10. Vanilla
  11. Paris Brest
  12. Dark Chocolate
  13. Orange Saffron
  14. Mix Berry Violet
  15. Coffee
  16. Pistachio
  17. Caramel
  18. Hazelnut
  19. Red Love
  20. Banana Passion

✔️ Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα με διερμηνέα στην Ελληνική

✔️ Κατά την διάρκεια του 3 ήμερου σεμιναρίου θα υπάρξουν 3 διαλλείματα/ανά ημέρα  και θα προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μεσημεριανό ελαφρύ γεύμα

✔️ Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνει γευστική δοκιμή των δημιουργιών του JOAKIM PRAT και ο κάθε συμμετέχων θα παραλάβει 7 τεμάχια από τα eclair του σεμιναρίου .

✔️ Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους τη στολή του pastry Chef


✔️ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ.1 του Σεμιναρίου: << Τα μαγευτικά Éclair του Joakim Prat >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805983

Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Joakim Prat

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Καλοκαιρινές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα εντάσσεται στις καθημερινές διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4

Σεμινάριο Hands On Μαγειρικής Advanced Culinary Techniques 4 Με τον Chef Παναγιώτη Δεληθανάση. To διήμερο HANDS ON σεμινάριο με την ενεργή συμμέτοχη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 15-19/06/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια