Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 50 ώρες

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ
100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00
Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η CWC PRO, υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας 20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την ολοκλήρωση της κάθε συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων αλλά και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την κάθε μια από αυτές ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις εκτελέσει σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis) και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.
Level 4 – Advanced Culinary Techniques 50 ώρες
Οι συνταγές και οι τεχνικές του σεμιναρίου είναι:
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ TETΑΡΤΗ 23/11 ΠΕΜΠΤΗ 24/11
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσιο ταρτάρ ‘γιαουρτλού’.
- Ceviche μαγιάτικο.
- Καπνιστός σολομός με nori και αγριοράπανο.
- Χοιρινά μάγουλα Iberico με λάχανο τουρσί, πράσινο μήλο και πουρέ κρεμμύδι.
- Χοιρινό φιλέτο με πουρέ σελινόριζα, πράσο και αβγολέμονο.
- Χοιρινή πανσέτα με πουρέ από πατάτες φούρνου και jus θυμάρι.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Siphon
- Στιγμιαίο κάπνισμα (instant smoking).
- Roasting.
- Fluid gel.
- Sous vide
- Κρούστες
- Υφές.
- Ταρτάρ
2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11 ΠΕΜΠΤΗ 1/12
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Μοσχαρίσιο rib-eye με υφές από κρεμμύδια και σάλτσα Ηollandaise.
- Μοσχαρίσια ουρά με αφρό πατάτας και αποξηραμένο κρόκο αβγού.
- Μοσχαρίσιο φιλέτο με foie- gras, σπαράγγια και jus με φρέσκια τρούφα.
- Αρνάκι φρικασέ με αφρό αβγολέμονο.
- Αρνίσιος λαιμός με πουρέ αρακά, χειροποίητο γιαούρτι και λάδι δυόσμου.
- Αρνίσια παϊδάκια Γαλλικής κοπής με κρούστα μυρωδικών, πουρέ μελιτζάνας και σάλτσα δενδρολίβανο.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Αποξήρανση
- Slow-cooking(braising)
- Etuver
- Aroser
- Σωτέ
- Sous vide
- Πίκλες
- Jus
- Siphon
3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12 ΠΕΜΠΤΗ 8/12
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Λαβράκι sous vide με harissa, σταμναγκάθι και καπνιστά μύδια.
- Φαγγρί με σάλτσα καραβίδας, πουρέ από ρίζα μαϊντανού και ψητό sucrine.
- Γλώσσα μενιέρ με σάλτσα buerre blanc και πατάτες με κρόκο Κοζάνης.
- Χτένια St. Jacques με πράσινο μήλο και σκόνη λουΐζα.
- Αστακός με ρώσικη.
- Καραβίδα με βαντουβάν, μάγκο, πουρέ καρότο και λάδι curry.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Αποξήρανση.
- Slow-cooking(braising).
- Etuver.
- Aroser.
- Σωτέ.
- Sous vide.
- Πίκλες.
- Jus.
- Siphon.
4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12 ΠΕΜΠΤΗ 15/12
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα καλαμπόκι, αβγό πωσέ και porcini pop corn.
- Φιλέτο πάπιας με υφές από βατόμουρο και πουρέ τοπιναμπούρ.
- Ορτύκι με φρέγκολα, πορψινι και chorizo.
- Ψητό κουνουπίδι με πουρέ cranberries και πράσινο μήλο.
- Ταρτάρ κίτρινης κολοκύθας με 5 μπαχαρικά, ρεπανάκι και τσίλι.
- Πέρλες βαλσάμικο.
- Αέρας σόγιας.
- Πούδρα ελαιολάδου.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
- Sous vide.
- Roasting.
- Πίκλες.
- Ταρτάρ.
- Fluid gel.
- Aroser.
- Σωτέ.
- Jus.
- Τεχνικές μοριακής (αέρας, σφαιροποίηση, ξηρός πάγος, ζελατινοποίηση, πούδρες).
- Υφές.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772805728
1
Π. Δεληθανάσης
No