MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 50 ώρες

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 50 ώρες

LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 50 ΩΡΩΝ

100% ΗΑNDS ON ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠAIΔΕΥΣΗ
CHEF INSTRUCTOR: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗΣ
20 ΤΕΧΝΙΚΕΣ / 24 ΣΥΝΤΑΓΕΣ / 20 ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ
ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ - ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!
4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ 09:00-15:00

Το Level 4 Advanced Culinary Techniques, είναι ο κύκλος διήμερων HANDS ON MasterClass σεμιναρίων με διάρκεια 50 ωρών και 100% εργαστηριακή εκπαίδευση.
Ο κάθε συμμετέχων μάγειρας δημιουργεί ο ίδιος τις συνταγές με την διαδικασία hands on, στον ατομικό του υπερσύγχρονο εξοπλισμό που παρέχει η  CWC PRO, υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Παναγιώτη Δεληθανάση.
O κάθε εκπαιδευόμενος  θα δημιουργήσει προσωπικά τις 24 διαφορετικές συνταγές High end Gourmet που ανήκουν στην κατηγορία της Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας με όλες τις υποσυνταγές χρησιμοποιώντας  20 διαφορετικές τεχνικές υψηλού επίπεδου (Advanced Culinary Techniques).
Θα αναπτυχτούν παράλληλα  με την κάθε συνταγή οι πιθανές παραλλαγές του κάθε πιάτου.
Στο Level 4 Advanced Culinary Techniques ο κάθε μάγειρας υπό  την καθοδήγηση του Chef Ιnstructor Δεληθανάση Παναγιώτη μαθαίνει βήμα βήμα πώς να κατανοεί και να εφαρμόζει την κάθε τεχνική για την  ολοκλήρωση της κάθε  συνταγής.
Έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της αντίληψης για τη δημιουργία ενός νόστιμου πιάτου, στην αρμονία των γεύσεων, στις υφές, στις τεχνικές στησιμάτος πιάτων  αλλά  και τη σωστή διαχείριση των φρέσκων πρώτων υλών.
Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες  να εξελίξουν τις γνώσεις τους σε υψηλότερο επίπεδο ώστε ο κάθε συμμετέχον να κατανοήσει όλες τις λεπτομέρειες, να τις εφαρμόσει, να αξιολογηθεί για την  κάθε μια από αυτές  ώστε να νιώσει με σιγουριά ότι μπορεί να τις  εκτελέσει  σε επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις .
Για την κάθε συνταγή γίνεται ανάλυση κόστους (Food Cost Analysis)  και ανάλυση της διατροφικής άξιας (Νutrition Facts).
Η CWC PRO παρέχει με τις εξειδικευμένες μεθόδους εκπαίδευσης  και μέσω των εργαστηριακών μαθημάτων  τις ουσιαστικές γνώσεις που χρειάζεται ο κάθε μάγειρας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις  υψηλές απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και στο πώς να δημιουργήσει και ό ίδιος δικές του συνταγές και menu  με Μεσογειακό και Ελληνικό χαρακτήρα στην κατηγορία των Ηigh end Gourmet Cuisine.


Level 4 – Advanced Culinary Techniques 50 ώρες

Οι συνταγές και οι τεχνικές του σεμιναρίου είναι:


1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ TETΑΡΤΗ 23/11 ΠΕΜΠΤΗ 24/11



2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/11 ΠΕΜΠΤΗ 1/12



3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/12 ΠΕΜΠΤΗ 8/12


4η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12 ΠΕΜΠΤΗ 15/12

To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << LEVEL 4 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES 50 ώρες >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804579

Π. Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο Μαγειρικής Δημιουργική Κουζίνα με Θαλασσινά του Γιάννη Παρίκου Η δημιουργική κουζίνα είναι μια τάση στην... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές,

Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη Ολόκληρο Μυλοκόπι κοπές και παρασκευές Στο CWC PRO Masterclass ο Chef Γρηγόρης Χέλμης θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO MasterClass «Η κουζίνα του Αλέξανδρου Τσιοτίνη, μέσα από Ελληνικές επιρροές, δημιουργικά στησίματα, μοντέρνες τεχνικές » Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα

Ιταλική Κουζίνα Secondi Piatti – Δεύτερα πιάτα Demonstration ( Σεμινάριο παρακολούθησης) Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά

Ιταλική Κουζίνα Pasta Ripiena - Γεμιστά Ζυμαρικά HANDS ON 100% EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Το σεμινάριο θα γίνει στην Ελληνική Γλώσσα. ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης και Συντήρησης με Koji

Σεμινάριο Μαγειρικής Ιαπωνική Τεχνική Ζύμωσης & Συντήρησης με «Koji» Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Δημήτρης Κατριβέσης... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass HANDS ON Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 100% HANDS ON Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers και Sandwiches - Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου

Classic Burgers & Sandwiches Τα πιο διάσημα sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές.✔ Νέο σεμινάριο.✔ Νέες Συνταγές. O chef Βασίλης Σπόρος,... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH - ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH - TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ

BRUNCH ΓΛΥΚΑ ΓΙΑ BRUNCH ,TEXNIKEΣ ΓΙΑ ABΓΑ CWC PRO MasterClass ✔ Νέο σεμινάριο. Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΔΕΥΤΕΡΑ 27 & ΤΡΙΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 2 H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWCPRO Masterclass  Με τον Chef  Άγγελο Ριμάδη ✔ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο Masterclass... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

Σεμινάριο Μαγειρικής, 12 Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Συνταγές. ✔️ Με τον Chef Παναγιώτη... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us