Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Master class Γαλλική δημιουργική κουζίνα

Σε αυτό το σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας, ο chef Βασίλης Μουρατίδης, θα σας
δείξει όλα τα κόλπα και μυστικά για να μάθετε να δημιουργείτε γαλλικές
σπεσιαλιτέ και να σας μετατρέψει σε έναν aficionado της υψηλής γαστρονομίας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Scallops / cauliflower / raisins / capers
Foie gras / mandarin / cacao
Sea bass / celery root / dugga / rucola
Duck / cherries / hibiscus / Brussels sprout
Ο Βασίλης Μουρατίδης, είναι ο chef του «Squirrel» στο «Danai Beach Resort»
της Χαλκιδικής. Η δημιουργική κουζίνα του είναι ευρηματική, δουλεμένη στη
λεπτομέρεια και χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό των συνδυασμών γεύσεων και
τη βιρτουοζιτέ του. Η επιρροή του είναι αισθητή και στο πιο καθημερινό
εστιατόριο «Andromeda», στο «Sea Horse Grill», όπου λαμβάνουν χώρα πολλά
γαστρονομικά δρώμενα και θεματικές βραδιές για την τοπική γαστρονομία, και
στο finger food του «Sea Side Bar».
Δευτέρα 12/12/2016 , 3,5 ώρες
19:00-22:30
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Master class Γαλλική
δημιουργική κουζίνα Βασίλης Μουρατίδης
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803033
1
Βασίλης Μουρατίδης
No