Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY
MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
EXECUTIVE CHEF ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)
Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα μπορέσετε να μάθετε τις πρώτες βασικές
τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας επάνω στις τεχνικές:
SOUS VIDE (INFUSION OIL)
NITROGEN (POP CORN)
SIFON (ESPUMAS)
AVAND GUARD TEXTURE
(NATUR EMUL-AGAR-MALTOSEC-VEGETABLE ZELATINE-METIL)
Θα δημιουργηθούν οι εξής συνταγές
ΣΟΛΟΜΟΣ/ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΠΑΤΖΑΡΙ
ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
ΓΑΡΙΔΑ/ΖΕΣΤΗ
ΣΦΑΙΡΑ ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΩΝ
ΧΙΟΝΙ ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑΣ
ΑΦΡΟΣ LIME
ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΥΓΡΟ ΖΕΛΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΣΦΑΙΡΑ ΤΡΟΥΦΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12 , 3:30 ώρες
14:00-17:30
Στους συμμετέχοντες θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης MASTER CLASS MOLECULAR
GASTRONOMY basic level 1
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804410
1
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
No