Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
Master Class Molecular Gastronomy Session 3

Master Class Molecular Gastronomy Session 3
Γεωργαντάς Θεόδωρος & Ναλμπαντίδης Στράτος
Σε αυτό το Master Class ο Chef Γεωργαντάς Θεόδωρος από τις Paraxenes Yles & ο Pastry Chef Ναλμπαντίδης Στράτος από τον Asterias Sani θα δημιουργήσουν πιάτα & επιδόρπια για εστιατόρια, με τεχνικές και μεθόδους που δημιουργούν ευφάνταστες παρουσιάσεις και υφές.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- AMOUSE BOUCHE (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
- PRE DESSERT (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
- MIGNARDISE (3 ΣΥΝΤΑΓΕΣ)
ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
- OBULATO
- PACO JET
- BON-BON
- CRISPY FOAM
- SMOKING TECHNIQUES
- PAINTINGS
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807312
1
Γεωργαντάς Θεόδωρος
No