HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
NEW YORK BRUNCH

NEW YORK BRUNCH
O chef Βασίλης Σπόρος είναι ένας από τους πρωτοπόρους που έφεραν την μόδα των Brunch στην πόλη της Αθήνας έχοντας τη θέση του Executive chef στο γνωστό MamaRoux εδώ και επτά χρόνια!
Στο CWC PRO Masterclass αυτό θα καλύψουμε όλες τις βασικές συνταγές για ένα κλασικό New York Brunch, όπου και ξεκίνησε, μπήκαν δηλαδή όλες κάτω από την ομπρέλα του brunch.
Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία μέσα σε 4 τέσσερις ώρες να δούνε και να μάθουν :
Συνταγές:
- Εggs Benedict με English muffin, sauce Hollandaise, καπνιστό ζαμπόν και αβγά ποσέ.
Το πιο διάσημο πιάτο που σερβίρεται στο brunch. Θα δείξουμε από την αρχή τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για τα English Muffins, το μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise, ενώ θα δοκιμάσουμε 3 τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το περιβόητο αβγό των 63οC. Θα μιλήσουμε και για τις παραλλαγές του πιάτου, Royal και Florentine.
- Pancakes γλυκά και αλμυρά
- με maple syrup και βούτυρο
- με πραλίνα φουντουκιού και κόκκινα φρούτα
- με crispy bacon, τηγανητό αβγό και maple syrup
Θα δείξουμε το μίγμα αλλά και το σωστό ψήσιμο για τα pancakes. Θα φτιάξουμε τη δική μας πραλίνα φουντουκιού και θα δοκιμάσουμε διάφορους συνδυασμούς για γλυκό ή αλμυρό αποτέλεσμα.
- Belgian Waffles γλυκές και αλμυρές
- με άχνη ζάχαρη και κόκκινα φρούτα
- με crispy buttermilk fried chicken, bacon και mapel syrup
Θα δείξουμε το μίγμα, αλλά και το σωστό ψήσιμο για waffles και 2 γνωστούς τρόπους σερβιρίσματος, έναν κλασικό με την άχνη ζάχαρη και ένα διαβόητο, αγαπημένο στον αμερικανικό Νότο με τραγανό τηγανητό κοτόπουλο, bacon και σιρόπι σφενδάμου.
- Croque Monsieur
Μία κλασική συνταγή για brunch, όπου θα δείξουμε την τεχνική για την τέλεια sauce Mornay που είναι και το μυστικό της επιτυχίας.
- Bagel N Lox
με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα με μυρωδικά, τομάτα και κρεμμύδι
Θα δούμε τη συνταγή από το sandwich συνώνυμο με το Brunch, στην πιο διάσημη εκδοχή του κατευθείαν από το Russ And Daugters στο Manhattan
- Quiche Loraine
Βήμα βήμα η γνωστή συνταγή με πρωταγωνιστή τα αβγά και το bacon.
- Blueberry Muffins
Η πιο γνωστή συνταγή των muffins στην καλύτερη εκδοχή τους.
- Philly Cheesesteak Sandwich
Ένα αυθεντικό cheesesteak sandwich με flap steak, provolone, καραμελωμένα κρεμμύδια και πιπεριές.
- NY Cheesecake
Το Cheesecake στην κανονική του εκδοχή, αφράτο και ψητό στο φούρνο.
- Bloody Mary
Θα τελειώσουμε το σεμινάριο με ένα twist στο πιο διάσημο cocktail για brunch το Bloody Mary.
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772804716
1
Βασίλης Σπόρος
No