MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

CWC PRO Master Class  Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Βυθιστείτε στον κόσμο των μεζέδων:
Ξεκλειδώστε τα μυστικά της δημιουργίας νόστιμων και σύγχρονων μεζέδων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη στο επερχόμενο CWC PRO Master Class. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί τόσο για επαγγελματίες της μαγειρικής όσο και για επίδοξους σπουδαστές που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη μοναδική προσέγγιση του Chef Γρηγόρη Χέλμη στη μαγειρική και στη φιλοσοφία του για την τέχνη των μεζέδων.

Η φιλοσοφία του μεζέ: Μια γαστρονομική συμφωνία
Ο μεζές, ένας όρος με διττή σημασία, χρησιμεύει για να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών, όπως το κρασί, το ούζο και η ρακή. Πέρα από αυτό, προάγει τις κοινωνικές συναθροίσεις, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς γύρω από το τραπέζι. Η αφθονία των μικρών πιάτων φέρνει μια ποικιλία γεύσεων και επιλογών στο τραπέζι, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν μια γαστρονομική συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια του master class, οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν έμπνευση από τον Γρηγόρη Χέλμη για να ενσωματώσουν νέους και δημιουργικούς καλοκαιρινούς μεζέδες στο μενού τους. Θα είναι σε θέση να εκπλήξουν την πελατεία τους με σύγχρονες δημιουργίες και μια φιλοσοφία που καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών.

Ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης:
Γεννημένος το 1973, το γαστρονομικό ταξίδι του σεφ Γρηγόρη Χέλμη ξεκίνησε το 1989 στο Intercontinental στην Αθήνα. Μεταβαίνοντας σε επαγγελματικό ρόλο το 1995, συνέχισε να τελειοποιεί τις δεξιότητές του. Το 2002, ανέλαβε την ευθύνη του ξενοδοχείου Avaris στο Καρπενήσι, ενώ το 2006 ακολούθησε η μετακίνησή του στο Βόλο, όπου ανέλαβε την κουζίνα του Domotel Xenia Volou. Μέχρι το 2011, έγινε εκτελεστικός σεφ για όλα τα ξενοδοχεία Domotel.

Παράλληλα, από το 2013, ο σεφ Χέλμης είναι βασικός συντελεστής της Orexis Team, μιας ομάδας γαστρονομικής έρευνας και πειραματισμού με επίκεντρο την ελληνική γαστρονομία. Τον Νοέμβριο του 2013, άνοιξε το Mezen στον Βόλο με τον συνεργάτη του από την Domotel, Ανδρέα Διακοδημήτρη, αφιερώνοντας τον εαυτό του στην εξέλιξη των μεζέδων, ιδιαίτερα στα χειροποίητα αλλαντικά.

Master Class Γαστρονομικές απολαύσεις
Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να μάθουν και να δημιουργήσουν καινοτόμους μεζέδες, όπως:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • KIMCHI  ΤΖΑΤΖΙΚΙ
  • CEVICHE ΦΑΓΚΡΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
  • VITELO TONATO ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
  • SUSHI ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
  • BRATWURST ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ
  • ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙ- ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ -
  • OSSOBUCO ΜΥΛΟΚΟΠΙ
  • ΠΑΛΑΜΙΔΑ AU POIVREΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
  • ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ BECHAMEL ΤΑΡΑΜΑ
  • ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥΠΙΑΣ

 

Οφέλη από τα επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής CWC PRO Master Classes
Μαγειρική καινοτομία: Τα επαγγελματικά master classes μαγειρικής ανοίγουν μια πύλη στη μαγειρική καινοτομία. Οι σεφ και οι σπουδαστές μαγειρικής αποκτούν πρακτική εμπειρία με νέες τεχνικές και υλικά, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και διευρύνοντας τα όρια των παραδοσιακών κουζινών.

Δικτύωση στον κλάδο: Αυτά τα master classes παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και σπουδαστές να δικτυωθούν με καταξιωμένους σεφ όπως ο Γρηγόρης Χέλμης. Η οικοδόμηση δεσμών στη μαγειρική βιομηχανία μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες καθοδήγησης, συνεργασίες και βαθύτερη κατανόηση των σύγχρονων τάσεων.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε το ρεπερτόριο των μεζέδων σας με τον σεφ Γρηγόρη Τσελμή. Πάρτε μέρος στο CWC PRO Master Class για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους μεζέδες στην κουζίνα σας!

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728010540

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γρηγόρης Χέλμης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BRUNCH and ALL ABOUT EGGS

CWC PRO Masterclass BRUNCH & ALL ABOUT EGGS Chef Instructor Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο CWC PRO Master Class, ο chef του MamaRoux και ο ChefPatron του Po’ Boys BBQ Βασίλης... Περισσότερα


Σεμινάριο 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

CWC PRO Masterclass 12 Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες Chef Instructor Βασίλης Σπόρος   Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα μέσα από μοντέρνες τεχνικές του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη  1* Michelin» Στο CWC PRO MasterClass... Περισσότερα


Σεμινάριο LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES

LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ LEVEL 5 ADVANCED CULINARY TECHNIQUES ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us