Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Σεμινάρια MasterClass Μαγειρικής

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

CWC PRO Master Class  Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Βυθιστείτε στον κόσμο των μεζέδων:
Ξεκλειδώστε τα μυστικά της δημιουργίας νόστιμων και σύγχρονων μεζέδων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη στο επερχόμενο CWC PRO Master Class. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί τόσο για επαγγελματίες της μαγειρικής όσο και για επίδοξους σπουδαστές που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη μοναδική προσέγγιση του Chef Γρηγόρη Χέλμη στη μαγειρική και στη φιλοσοφία του για την τέχνη των μεζέδων.

Η φιλοσοφία του μεζέ: Μια γαστρονομική συμφωνία
Ο μεζές, ένας όρος με διττή σημασία, χρησιμεύει για να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών, όπως το κρασί, το ούζο και η ρακή. Πέρα από αυτό, προάγει τις κοινωνικές συναθροίσεις, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς γύρω από το τραπέζι. Η αφθονία των μικρών πιάτων φέρνει μια ποικιλία γεύσεων και επιλογών στο τραπέζι, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν μια γαστρονομική συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια του master class, οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν έμπνευση από τον Γρηγόρη Χέλμη για να ενσωματώσουν νέους και δημιουργικούς καλοκαιρινούς μεζέδες στο μενού τους. Θα είναι σε θέση να εκπλήξουν την πελατεία τους με σύγχρονες δημιουργίες και μια φιλοσοφία που καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών.

Ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης:
Γεννημένος το 1973, το γαστρονομικό ταξίδι του σεφ Γρηγόρη Χέλμη ξεκίνησε το 1989 στο Intercontinental στην Αθήνα. Μεταβαίνοντας σε επαγγελματικό ρόλο το 1995, συνέχισε να τελειοποιεί τις δεξιότητές του. Το 2002, ανέλαβε την ευθύνη του ξενοδοχείου Avaris στο Καρπενήσι, ενώ το 2006 ακολούθησε η μετακίνησή του στο Βόλο, όπου ανέλαβε την κουζίνα του Domotel Xenia Volou. Μέχρι το 2011, έγινε εκτελεστικός σεφ για όλα τα ξενοδοχεία Domotel.

Παράλληλα, από το 2013, ο σεφ Χέλμης είναι βασικός συντελεστής της Orexis Team, μιας ομάδας γαστρονομικής έρευνας και πειραματισμού με επίκεντρο την ελληνική γαστρονομία. Τον Νοέμβριο του 2013, άνοιξε το Mezen στον Βόλο με τον συνεργάτη του από την Domotel, Ανδρέα Διακοδημήτρη, αφιερώνοντας τον εαυτό του στην εξέλιξη των μεζέδων, ιδιαίτερα στα χειροποίητα αλλαντικά.

Master Class Γαστρονομικές απολαύσεις
Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να μάθουν και να δημιουργήσουν καινοτόμους μεζέδες, όπως:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • KIMCHI  ΤΖΑΤΖΙΚΙ
  • CEVICHE ΦΑΓΚΡΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
  • VITELO TONATO ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
  • SUSHI ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
  • BRATWURST ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ
  • ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙ- ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ -
  • OSSOBUCO ΜΥΛΟΚΟΠΙ
  • ΠΑΛΑΜΙΔΑ AU POIVREΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
  • ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ BECHAMEL ΤΑΡΑΜΑ
  • ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥΠΙΑΣ

 

Οφέλη από τα επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής CWC PRO Master Classes
Μαγειρική καινοτομία: Τα επαγγελματικά master classes μαγειρικής ανοίγουν μια πύλη στη μαγειρική καινοτομία. Οι σεφ και οι σπουδαστές μαγειρικής αποκτούν πρακτική εμπειρία με νέες τεχνικές και υλικά, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και διευρύνοντας τα όρια των παραδοσιακών κουζινών.

Δικτύωση στον κλάδο: Αυτά τα master classes παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και σπουδαστές να δικτυωθούν με καταξιωμένους σεφ όπως ο Γρηγόρης Χέλμης. Η οικοδόμηση δεσμών στη μαγειρική βιομηχανία μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες καθοδήγησης, συνεργασίες και βαθύτερη κατανόηση των σύγχρονων τάσεων.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε το ρεπερτόριο των μεζέδων σας με τον σεφ Γρηγόρη Τσελμή. Πάρτε μέρος στο CWC PRO Master Class για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους μεζέδες στην κουζίνα σας!



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011355

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γρηγόρης Χέλμης

📌 Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH  DESSERTS / EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us