MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

CWC PRO Master Class  Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη

Βυθιστείτε στον κόσμο των μεζέδων:
Ξεκλειδώστε τα μυστικά της δημιουργίας νόστιμων και σύγχρονων μεζέδων με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη στο επερχόμενο CWC PRO Master Class. Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί τόσο για επαγγελματίες της μαγειρικής όσο και για επίδοξους σπουδαστές που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη μοναδική προσέγγιση του Chef Γρηγόρη Χέλμη στη μαγειρική και στη φιλοσοφία του για την τέχνη των μεζέδων.

Η φιλοσοφία του μεζέ: Μια γαστρονομική συμφωνία
Ο μεζές, ένας όρος με διττή σημασία, χρησιμεύει για να συμπληρώσει και να εμπλουτίσει τις γεύσεις των παραδοσιακών ποτών, όπως το κρασί, το ούζο και η ρακή. Πέρα από αυτό, προάγει τις κοινωνικές συναθροίσεις, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα χαράς γύρω από το τραπέζι. Η αφθονία των μικρών πιάτων φέρνει μια ποικιλία γεύσεων και επιλογών στο τραπέζι, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν μια γαστρονομική συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια του master class, οι συμμετέχοντες θα αντλήσουν έμπνευση από τον Γρηγόρη Χέλμη για να ενσωματώσουν νέους και δημιουργικούς καλοκαιρινούς μεζέδες στο μενού τους. Θα είναι σε θέση να εκπλήξουν την πελατεία τους με σύγχρονες δημιουργίες και μια φιλοσοφία που καλλιεργήθηκε επί σειρά ετών.

Ο σεφ Γρηγόρης Χέλμης:
Γεννημένος το 1973, το γαστρονομικό ταξίδι του σεφ Γρηγόρη Χέλμη ξεκίνησε το 1989 στο Intercontinental στην Αθήνα. Μεταβαίνοντας σε επαγγελματικό ρόλο το 1995, συνέχισε να τελειοποιεί τις δεξιότητές του. Το 2002, ανέλαβε την ευθύνη του ξενοδοχείου Avaris στο Καρπενήσι, ενώ το 2006 ακολούθησε η μετακίνησή του στο Βόλο, όπου ανέλαβε την κουζίνα του Domotel Xenia Volou. Μέχρι το 2011, έγινε εκτελεστικός σεφ για όλα τα ξενοδοχεία Domotel.

Παράλληλα, από το 2013, ο σεφ Χέλμης είναι βασικός συντελεστής της Orexis Team, μιας ομάδας γαστρονομικής έρευνας και πειραματισμού με επίκεντρο την ελληνική γαστρονομία. Τον Νοέμβριο του 2013, άνοιξε το Mezen στον Βόλο με τον συνεργάτη του από την Domotel, Ανδρέα Διακοδημήτρη, αφιερώνοντας τον εαυτό του στην εξέλιξη των μεζέδων, ιδιαίτερα στα χειροποίητα αλλαντικά.

Master Class Γαστρονομικές απολαύσεις
Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν να μάθουν και να δημιουργήσουν καινοτόμους μεζέδες, όπως:

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • KIMCHI  ΤΖΑΤΖΙΚΙ
  • CEVICHE ΦΑΓΚΡΙ ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ
  • VITELO TONATO ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ
  • SUSHI ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
  • BRATWURST ΜΥΛΟΚΟΠΙ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ
  • ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΙ- ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ -
  • OSSOBUCO ΜΥΛΟΚΟΠΙ
  • ΠΑΛΑΜΙΔΑ AU POIVREΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
  • ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ BECHAMEL ΤΑΡΑΜΑ
  • ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΟΥΠΙΑΣ

 

Οφέλη από τα επαγγελματικά μαθήματα μαγειρικής CWC PRO Master Classes
Μαγειρική καινοτομία: Τα επαγγελματικά master classes μαγειρικής ανοίγουν μια πύλη στη μαγειρική καινοτομία. Οι σεφ και οι σπουδαστές μαγειρικής αποκτούν πρακτική εμπειρία με νέες τεχνικές και υλικά, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και διευρύνοντας τα όρια των παραδοσιακών κουζινών.

Δικτύωση στον κλάδο: Αυτά τα master classes παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες και σπουδαστές να δικτυωθούν με καταξιωμένους σεφ όπως ο Γρηγόρης Χέλμης. Η οικοδόμηση δεσμών στη μαγειρική βιομηχανία μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρίες καθοδήγησης, συνεργασίες και βαθύτερη κατανόηση των σύγχρονων τάσεων.

Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να τελειοποιήσετε τις μαγειρικές σας δεξιότητες και να διευρύνετε το ρεπερτόριο των μεζέδων σας με τον σεφ Γρηγόρη Τσελμή. Πάρτε μέρος στο CWC PRO Master Class για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους μεζέδες στην κουζίνα σας!

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Oι Δημιουργικοί Μεζέδες του Γρηγόρη Χέλμη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 27728011206

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Γρηγόρης Χέλμης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us