Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Γαλλικές Αλμυρές Τερίνες και οι Σάλτσες τους με την Chef Ντίνα Νικολάου

thumb_203_6.jpg
thumb_203_6.jpg
thumb_203_3.jpg
thumb_203_3.jpg
thumb_203_4.jpg
thumb_203_4.jpg
thumb_203_5.jpg
thumb_203_5.jpg
thumb_203_7.jpg
thumb_203_7.jpg
thumb_203_8.jpg
thumb_203_8.jpg
thumb_203_9.jpg
thumb_203_9.jpg
thumb_203_10.jpg
thumb_203_10.jpg
thumb_203_11.jpg
thumb_203_11.jpg
thumb_203_12.jpg
thumb_203_12.jpg
thumb_203_13.jpg
thumb_203_13.jpg
thumb_203_14.jpg
thumb_203_14.jpg
thumb_203_15.jpg
thumb_203_15.jpg
thumb_203_16.jpg
thumb_203_16.jpg
thumb_203_17.jpg
thumb_203_17.jpg
thumb_203_18.jpg
thumb_203_18.jpg
thumb_203_19.jpg
thumb_203_19.jpg
thumb_203_20.jpg
thumb_203_20.jpg
thumb_203_21.jpg
thumb_203_21.jpg
thumb_203_26.jpg
thumb_203_26.jpg
thumb_203_27.jpg
thumb_203_27.jpg
thumb_203_28.jpg
thumb_203_28.jpg
thumb_203_29.jpg
thumb_203_29.jpg
thumb_203_30.jpg
thumb_203_30.jpg
thumb_203_31.jpg
thumb_203_31.jpg
thumb_203_32.jpg
thumb_203_32.jpg
thumb_203_33.jpg
thumb_203_33.jpg
thumb_203_34.jpg
thumb_203_34.jpg
thumb_203_35.jpg
thumb_203_35.jpg
thumb_203_36.jpg
thumb_203_36.jpg
thumb_203_37.jpg
thumb_203_37.jpg
thumb_203_38.jpg
thumb_203_38.jpg
thumb_203_39.jpg
thumb_203_39.jpg
thumb_203_41.jpg
thumb_203_41.jpg
thumb_203_42.jpg
thumb_203_42.jpg
thumb_203_43.jpg
thumb_203_43.jpg
thumb_203_45.jpg
thumb_203_45.jpg
thumb_203_46.jpg
thumb_203_46.jpg
thumb_203_47.jpg
thumb_203_47.jpg
thumb_203_48.jpg
thumb_203_48.jpg
thumb_203_49.jpg
thumb_203_49.jpg
thumb_203_51.jpg
thumb_203_51.jpg
thumb_203_52.jpg
thumb_203_52.jpg
thumb_203_53.jpg
thumb_203_53.jpg
thumb_203_54.jpg
thumb_203_54.jpg
thumb_203_55.jpg
thumb_203_55.jpg
thumb_203_56.jpg
thumb_203_56.jpg
thumb_203_57.jpg
thumb_203_57.jpg
thumb_203_58.jpg
thumb_203_58.jpg
thumb_203_59.jpg
thumb_203_59.jpg
thumb_203_60.jpg
thumb_203_60.jpg
thumb_203_61.jpg
thumb_203_61.jpg
thumb_203_62.jpg
thumb_203_62.jpg
thumb_203_63.jpg
thumb_203_63.jpg
Slideshow image

ΟΙ ΤΕΡΙΝΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ,ΚΟΜΨΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΤΟΛΜΗΡΩΝ ΓΕΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ .

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


2822

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες

Χειμωνιάτικες δημιουργικές Σαλάτες / Chef Βασίλης Σπόρος Στο Masterclass σεμινάριο της CWC PRO ο Chef Βασίλης Σπόρος Instructor της CWC PRO θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επαγγελματίες και σπουδαστές νέες συνταγές για Χειμωνιάτικες Σαλάτες H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη και αυτή που αυτοπροσδιορίζεται ως η παραδοσιακή αμερικάνικη κουζίνα, μας έχει δώσει εκτός από τις πιο γευστικές συνταγές που έχουμε γευτεί, το βασιλιά του καπνιστού κρέατος, το... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH BRUNCH  DESSERTS EGG TECHNIQUES

Σεμινάριο Μαγειρικής BRUNCH / BRUNCH DESSERTS / EGG TECHNIQUESChef Βασίλης Σπόρος Σε αυτό το 4ωρο master class, ο chef του Mama Roux/ Po’ Boys Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch  στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια, θα μας παρουσιάσει 20 συνταγές απαραίτητες για το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο Brunch - Menu από... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ 24-26/11/2025 Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες). Video1 Video2 Μάθε την Τέχνη του Αερόφυλλου Μπουγάτσας από τον Master... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers and Sandwiches

Σεμινάριο Μαγειρικής Classic Burgers & Sandwiches Chef Βασίλης Σπόρος - Τα πιο διάσημα Burger και Sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές. Σε αυτό το 4ωρο masterclass θα μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά από τα χρόνια εμπειρίας του μέσα από 20 συνταγές, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τους λόγους... Περισσότερα


Σεμινάριο Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη

CWC PRO Master class «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη 1* Michelin» Μεταφέροντας την παράδοση στο CTC / Σύγχρονοι τρόποι παρουσίασης, μοντέρνες τεχνικές και ωδή στην Α ύλη Στο CWC PRO MasterClass «Δημιουργική Ελληνική κουζίνα, μέσα από το πρίσμα του... Περισσότερα


Σεμινάριο Roots through Nature

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Roots through Nature Με έμπνευση από τις ρίζες της Ελληνικής κουζίνας, τις πρώτες ύλες και τις παραδοσιακές συνταγές Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Aλέξανδρος Xαραλαμπόπουλος θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and Sauces. Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς. Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ Αλέξανδρο Κοσκινά στο σεμινάριο CWC PRO MasterClass, όπου θα βουτήξετε βαθιά στην τέχνη και την επιστήμη του jus και των σαλτσών. Ο σεφ Κοσκινάς, μια διακεκριμένη... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us