Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Γαλλικές Αλμυρές και Γλυκές Τάρτες με την Chef Ντίνα Νικολάου

thumb_205_1.jpg
thumb_205_1.jpg
thumb_205_2.jpg
thumb_205_2.jpg
thumb_205_3.jpg
thumb_205_3.jpg
thumb_205_4.jpg
thumb_205_4.jpg
thumb_205_5.jpg
thumb_205_5.jpg
thumb_205_6.jpg
thumb_205_6.jpg
thumb_205_7.jpg
thumb_205_7.jpg
thumb_205_8.jpg
thumb_205_8.jpg
thumb_205_9.jpg
thumb_205_9.jpg
thumb_205_10.jpg
thumb_205_10.jpg
thumb_205_11.jpg
thumb_205_11.jpg
thumb_205_12.jpg
thumb_205_12.jpg
thumb_205_13.jpg
thumb_205_13.jpg
thumb_205_14.jpg
thumb_205_14.jpg
thumb_205_15.jpg
thumb_205_15.jpg
thumb_205_16.jpg
thumb_205_16.jpg
thumb_205_17.jpg
thumb_205_17.jpg
thumb_205_18.jpg
thumb_205_18.jpg
thumb_205_19.jpg
thumb_205_19.jpg
thumb_205_20.jpg
thumb_205_20.jpg
thumb_205_21.jpg
thumb_205_21.jpg
thumb_205_22.jpg
thumb_205_22.jpg
thumb_205_23.jpg
thumb_205_23.jpg
thumb_205_24.jpg
thumb_205_24.jpg
thumb_205_25.jpg
thumb_205_25.jpg
thumb_205_26.jpg
thumb_205_26.jpg
thumb_205_27.jpg
thumb_205_27.jpg
thumb_205_28.jpg
thumb_205_28.jpg
Slideshow image

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ,ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΠΙΣΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΣΤΕΡΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΟΛΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

1424


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο 20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες

20 Ανοιξιάτικες και Καλοκαιρινές Δημιουργικές Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο   Στο MasterClass αυτό ο Chef Αντώνης... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries

Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο Στο CWC PRO Masterclass Modern Pastries με τον Pastry chef Γιάννη Γιάχο oι... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια