Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο

thumb_854_image3.jpg
thumb_854_image3.jpg
thumb_854_image1.jpg
thumb_854_image1.jpg
thumb_854_image2.jpg
thumb_854_image2.jpg
thumb_854_image4.jpg
thumb_854_image4.jpg
thumb_854_image5.jpg
thumb_854_image5.jpg
thumb_854_image6.jpg
thumb_854_image6.jpg
thumb_854_image7.jpg
thumb_854_image7.jpg
thumb_854_image8.jpg
thumb_854_image8.jpg
thumb_854_image9.jpg
thumb_854_image9.jpg
thumb_854_image10.jpg
thumb_854_image10.jpg
thumb_854_image11.jpg
thumb_854_image11.jpg
thumb_854_image12.jpg
thumb_854_image12.jpg
thumb_854_image13.jpg
thumb_854_image13.jpg
thumb_854_image14.jpg
thumb_854_image14.jpg
thumb_854_image15.jpg
thumb_854_image15.jpg
thumb_854_image16.jpg
thumb_854_image16.jpg
thumb_854_image17.jpg
thumb_854_image17.jpg
thumb_854_image18.jpg
thumb_854_image18.jpg
Slideshow image

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο Chef Γιώργος Σαμοΐλης

Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιώργος Σαμοΐλης θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, χρησιμοποιώντας ένα από τα ποιο γνωστά ψάρια της Ελλάδας το Μαγιάτικο.
Ο Γιώργος Σαμοΐλης είναι ένας επιτυχημένος Chef στο είδος του με πολιτισμικούς προβληματισμούς , τους οποίους και μεταφέρει στην κουζίνα του.
Οι ακαδημαϊκές του σπουδές και τα μεταπτυχιακά του εντυπωσιάζουν! Υπήρξε μοριακός βιολόγος  με πτυχίο από το Oxford Brookes University , επίσης διαθέτει πτυχίο Ιολογίας από το Imperial College και στην Ελλάδα πτυχίο Πρωτεϊνικής Βιοχημείας από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και τεχνολογία τροφίμων από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Αυτή την περίοδο είναι Executive Chef & συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Pelicanos στη Σίφνο, Culinary consultant στο ωμοφαγικό εστιατόριο Rho του 5* Resort DAIOS COVE στην Κρήτη και στο Tainaron Blue Retreat στη Μάνη.
Σημαντική στην καριέρα του ήταν και η πορεία που είχε ως Head Chef και ιδρυτικό στέλεχος του εστιατορίου Ωμέγα 3 στη Σίφνο (όπου η ξεχωριστή ιδεολογία του και οι τοπικές γεύσεις του νησιού σε συνδυασμό με τις γνώσεις του από το εξωτερικό , λατρεύτηκαν και μαθεύτηκαν διεθνώς από παγκοσμίους γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Τομ Χανκς, Σκάρλετ Γιόχανσον και η Ρίτα Γουίλσον).
Η πορεία του συνδέεται άμεσα με τα ταξίδια του (Γαλλία ,Βραζιλία και Καλιφόρνια) ο ίδιος εκφράζει τις επιρροές του από τη Λατινική Αμερική στην οποία ζει, ανακαλύπτοντάς την τους  χειμερινούς μήνες, δοσμένες μέσα από ελληνικά φίλτρα και υλικά, σε ένα δημιουργικό πάντρεμα.
Με έμφαση στο ωμό, μαριναρισμένο ψάρι, δημιουργήθηκαν γεύσεις με μια προσιτή πολυτέλεια συνδυάζοντας τις  μαγειρικές, πολιτιστικές  του και  ιδεολογικές του ανησυχίες διότι η βασική του φιλοσοφία είναι να στηρίζει την τοπική οικονομία και να σταματήσει την περιττή κατανάλωση προϊόντων που είναι επιβλαβή προς το περιβάλλον.
Βιωσιμότητα, zero waste, εντοπιότητα και εποχικότητα, βιολογική γεωργία και περμακουλτούρα , ηθική αλιεία και κτηνοτροφία είναι οι λέξεις κλειδιά για τον Γιώργο Σαμοΐλη.
Προσαρμόζοντας το μενού του με ότι έχει να προσφέρει το εκάστοτε νησί, καταφέρνει έτσι να κερδίσει όχι μόνο τους πελάτες των εστιατορίων , αλλά και τον σεβασμό διότι αναβαθμίζει όχι μόνο γευστικά αλλά επηρεάζει θετικά το οικοσύστημα και την οικονομία του τόπου, που θα βρείτε τις δημιουργίες του.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


124

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής CWC PRO MasterClass Hands-on Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us