Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο

thumb_854_image3.jpg
thumb_854_image3.jpg
thumb_854_image1.jpg
thumb_854_image1.jpg
thumb_854_image2.jpg
thumb_854_image2.jpg
thumb_854_image4.jpg
thumb_854_image4.jpg
thumb_854_image5.jpg
thumb_854_image5.jpg
thumb_854_image6.jpg
thumb_854_image6.jpg
thumb_854_image7.jpg
thumb_854_image7.jpg
thumb_854_image8.jpg
thumb_854_image8.jpg
thumb_854_image9.jpg
thumb_854_image9.jpg
thumb_854_image10.jpg
thumb_854_image10.jpg
thumb_854_image11.jpg
thumb_854_image11.jpg
thumb_854_image12.jpg
thumb_854_image12.jpg
thumb_854_image13.jpg
thumb_854_image13.jpg
thumb_854_image14.jpg
thumb_854_image14.jpg
thumb_854_image15.jpg
thumb_854_image15.jpg
thumb_854_image16.jpg
thumb_854_image16.jpg
thumb_854_image17.jpg
thumb_854_image17.jpg
thumb_854_image18.jpg
thumb_854_image18.jpg
Slideshow image

Σεμινάριο Μαγειρικής CWC PRO MasterClass Δημιουργικά πιάτα με ψάρι Μαγιάτικο Chef Γιώργος Σαμοΐλης

Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef Γιώργος Σαμοΐλης θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και σπουδαστές, τεχνικές και συνταγές της δημιουργικής του κουζίνας, χρησιμοποιώντας ένα από τα ποιο γνωστά ψάρια της Ελλάδας το Μαγιάτικο.
Ο Γιώργος Σαμοΐλης είναι ένας επιτυχημένος Chef στο είδος του με πολιτισμικούς προβληματισμούς , τους οποίους και μεταφέρει στην κουζίνα του.
Οι ακαδημαϊκές του σπουδές και τα μεταπτυχιακά του εντυπωσιάζουν! Υπήρξε μοριακός βιολόγος  με πτυχίο από το Oxford Brookes University , επίσης διαθέτει πτυχίο Ιολογίας από το Imperial College και στην Ελλάδα πτυχίο Πρωτεϊνικής Βιοχημείας από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης και τεχνολογία τροφίμων από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.
Αυτή την περίοδο είναι Executive Chef & συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Pelicanos στη Σίφνο, Culinary consultant στο ωμοφαγικό εστιατόριο Rho του 5* Resort DAIOS COVE στην Κρήτη και στο Tainaron Blue Retreat στη Μάνη.
Σημαντική στην καριέρα του ήταν και η πορεία που είχε ως Head Chef και ιδρυτικό στέλεχος του εστιατορίου Ωμέγα 3 στη Σίφνο (όπου η ξεχωριστή ιδεολογία του και οι τοπικές γεύσεις του νησιού σε συνδυασμό με τις γνώσεις του από το εξωτερικό , λατρεύτηκαν και μαθεύτηκαν διεθνώς από παγκοσμίους γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Τομ Χανκς, Σκάρλετ Γιόχανσον και η Ρίτα Γουίλσον).
Η πορεία του συνδέεται άμεσα με τα ταξίδια του (Γαλλία ,Βραζιλία και Καλιφόρνια) ο ίδιος εκφράζει τις επιρροές του από τη Λατινική Αμερική στην οποία ζει, ανακαλύπτοντάς την τους  χειμερινούς μήνες, δοσμένες μέσα από ελληνικά φίλτρα και υλικά, σε ένα δημιουργικό πάντρεμα.
Με έμφαση στο ωμό, μαριναρισμένο ψάρι, δημιουργήθηκαν γεύσεις με μια προσιτή πολυτέλεια συνδυάζοντας τις  μαγειρικές, πολιτιστικές  του και  ιδεολογικές του ανησυχίες διότι η βασική του φιλοσοφία είναι να στηρίζει την τοπική οικονομία και να σταματήσει την περιττή κατανάλωση προϊόντων που είναι επιβλαβή προς το περιβάλλον.
Βιωσιμότητα, zero waste, εντοπιότητα και εποχικότητα, βιολογική γεωργία και περμακουλτούρα , ηθική αλιεία και κτηνοτροφία είναι οι λέξεις κλειδιά για τον Γιώργο Σαμοΐλη.
Προσαρμόζοντας το μενού του με ότι έχει να προσφέρει το εκάστοτε νησί, καταφέρνει έτσι να κερδίσει όχι μόνο τους πελάτες των εστιατορίων , αλλά και τον σεβασμό διότι αναβαθμίζει όχι μόνο γευστικά αλλά επηρεάζει θετικά το οικοσύστημα και την οικονομία του τόπου, που θα βρείτε τις δημιουργίες του.

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


390

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION

CWC PRO Masterclass BURGER ACADEMY - SMASHED BURGER EDITION Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος O chef Βασίλης Σπόρος, είναι γνωστός για την αγάπη, αλλά και την... Περισσότερα


Σεμινάριο TEXAS BBQ and GRILLING TECHNIQUES

CWC PRO Masterclass TEXAS BBQ & GRILLING TECHNIQUES Chef Instructor ΒασίληςΣπόρος   H κουζίνα με τις περισσότερες πολυεθνικές επιρροές από καμία άλλη... Περισσότερα


Σεμινάριο «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία

CWC PRO Master class, Chef  Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος «Μύησης» Στην Ελληνική Δημιουργική Γαστρονομία. Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o... Περισσότερα


Σεμινάριο H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου

CWC PRO Master class  “H ΜediteGrecian Κουζίνα της Γαλλικής Ριβιέρας του chef Γιάννη Κιόρογλου” Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική και Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO Master Class Ελληνική & Mεσογειακή Δημιουργική Κουζίνα του Αλέξανδρου Κοσκινά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWC PRO o chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Art  of Plating  4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

CWC PRO Master Class Art of Plating 4  H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων του Chef  Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο... Περισσότερα


Σεμινάριο FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά

CWC PRO Master class FINE BISTRONOMY του Chef Νίκου Θωμά Στο ΜasterClass σεμινάριο της CWCPRO o chef  Νίκος Θωμάς θα μοιραστεί, με επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της... Περισσότερα


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη

CWC PRO MasterClass "Η Κρητική Κουζίνα του Μανώλη Παπουτσάκη" Στο Masterclass Σεμινάριο της CWC Pro, ο Chef Μανώλης Παπουτσάκης αναδεικνύει τη... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us