Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery French Pastry by Philippe Bertrand MOF

thumb_419_1.jpg
thumb_419_1.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_50.jpg
thumb_419_50.jpg
Slideshow image


Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

287


Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα

Summer BBQ με δημιουργικά κρεατοσκευάσματα. Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο MasterClass της CWC PRO o πρωτοπόρος στο είδος αυτό,  Λάζαρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Macarons

CWC PRO MasterClass Macarons Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Macarons με τον Γιάννη Γιάχο ( Executive Pastry Chef Instructor CWC PRO ,Pastry... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Μοντέρνες Tάρτες

CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες. Pastry Chef Γιάννης Γιάχος Οι συμμετέχοντες στο CWC PRO MasterClass Μοντέρνες Tάρτες με την άριστη... Περισσότερα


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Brunch & All About Eggs

BRUNCH & ALL ABOUT EGGS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το CWC PRO Masterclass, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο διάσημο brunch ... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγές Street Food

Ταξιδεύοντας τον κόσμο με 20 συνταγέςStreet Food CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Το street food αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη... Περισσότερα


Σεμινάριο CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies

CHOCOLATE SHOWPIECE DEMONSTRATION CWC Pastry Chef Studies Με τον PastryChef Martin Chiffers O Martin Chiffers ένας από τους μεγαλύτερους ζαχαροπλάστες της παγκόσμιας... Περισσότερα


Σεμινάριο 30 Tapas, meze & other bites

30 Tapas, meze & other bite. Τα tapas είναι μικρά σνακ ή ορεκτικά που σερβίρονται κρύα και ζεστά, συνοδεύουν  κρασί, μπύρες, αλλά και... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια