Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery French Pastry by Philippe Bertrand MOF

thumb_419_1.jpg
thumb_419_1.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_50.jpg
thumb_419_50.jpg
Slideshow image


Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

1133

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα Γλυκά

HANDS ON ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΑ ΓΛΥΚΑ Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Στο  HANDS ON εργαστηριακό  σεμινάριο, έξι ωρών , της CWC PRO  οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής Hands on .Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου

Σεμινάριο μαγειρικής Handson ,Η δημιουργική Κουζίνα του Γιάννη Παρίκου 100% ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ -HANDSON ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On

Σεμινάριο Μαγειρικής BURGER ACADEMY Ηands On 100%  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ CHEF ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΟΡΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ / 40... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Best of Brunch & All About Eggs

BEST OF BRUNCH & ALL ABOUT EGGS MASTERCLASS CWC PRO MasterClass Με τον Chef Βασίλη Σπόρο Σε αυτό το 5ωρο master class, ο chef του Mama Roux Βασίλης Σπόρος, με το πιο... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

✅ ΝΕΟ ΧΕΙΜΑΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ 2-6/11/2020. Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου

Η Δημιουργική κουζίνα του Θάνου Φέσκου Στο  CWC PRO  MasterClass o chef Θάνος  Φέσκος θα μοιραστεί, με τους  επαγγελματίες και... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Βασικές Τεχνικές Sous Vide με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο.

Βασικές Τεχνικές Sous Vide Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H τεχνική του sous vide έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια την εμφάνιση της στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Gregory Doyen - Βest of desserts

Gregory Doyen - Βest of desserts Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Gregory Doyen έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα διήμερο... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής 20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες

20 Χειμωνιάτικες Σαλάτες Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο H σαλάτα έχει αποκτήσει πλέον σταθερή θέση στις διατροφικές ... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο μαγειρικής, Art of Plating, Η Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων

Art of Plating 4 - H Τέχνη του Στησίματος των Πιάτων CWC PRO Masterclass Με τον Chef Αντώνη Αγγελόπουλο ✔️ Νέο σεμινάριο. Νέες Τεχνικές Στο... Περισσότερα


Σεμινάριο Molecular Gastronomy by Martin Lippo

Molecular Gastronomy by Martin Lippo NitroSchool Barcelona Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Martin Lippo με την  CWC PRO οι συμμετέχοντες  θα έχουν την... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια