Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery French Pastry by Philippe Bertrand MOF

thumb_419_1.jpg
thumb_419_1.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_2.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_3.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_4.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_5.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_6.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_7.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_8.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_9.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_10.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_11.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_12.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_13.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_14.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_15.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_16.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_17.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_18.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_19.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_20.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_21.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_22.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_23.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_24.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_25.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_26.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_27.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_28.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_29.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_30.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_31.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_32.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_33.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_34.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_35.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_36.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_37.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_38.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_39.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_40.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_41.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_42.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_43.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_44.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_45.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_46.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_47.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_48.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_49.jpg
thumb_419_50.jpg
thumb_419_50.jpg
Slideshow image


Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής French Pastry
International MasterClass CWC PRO Philippe Bertrand MOF

78


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Λιβανέζικα και σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam O Pastry Chef Joseph Azzam με καταγωγή από το Λίβανο και... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση

. CWC PRO MasterClass η Kουζίνα Νikkei δια χειρός Δημήτρη Κατριβέση   Στο ξεκίνημα της συνεργασίας του chef Δημήτρη Κατριβέση με την CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (40 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Ταχύρυθμο Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο BURGER ACADEMY

BURGER ACADEMY Τα πάντα για το πιο διάσημο sandwich του κόσμου από το chef Βασίλη Σπόρο Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την... Περισσότερα


Σεμινάριο NEW YORK BRUNCH

NEW YORK BRUNCH O chef Βασίλης Σπόρος είναι ένας από τους πρωτοπόρους που έφεραν την μόδα των Brunch στην πόλη της Αθήνας έχοντας τη θέση... Περισσότερα


Σεμινάριο Art of Plating Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων

Η Τέχνη του στησίματος των πιάτων Art of Plating δια χειρός Παναγιώτη Δεληθανάση Στο CWC PRO MasterClass αυτό ο chef του Afficionados ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Pizzaiolo 40 Ώρες

-Φτιάχνετε πίτσα στο κατάστημα σας αλλά θέλετε να ανεβάσετε το επίπεδο της; Έχετε την εμπειρία αλλά σας λείπουν οι... Περισσότερα


Σεμινάριο Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες τάσεις

CWC PRO MasterClass Αλέξανδρος Τσιοτίνης Ελληνική Κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη μέσα από δημιουργικές τεχνικές και νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide

Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide Οι Τεχνικές Μαγειρικής σε κενό αέρος Sous Vide είναι μια παλιά τεχνική μαγειρέματος και... Περισσότερα


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια