Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Σεμινάριο Master Class Sushi με τον Chef Χρόνη Δαμαλά

thumb_180_1.jpg
thumb_180_1.jpg
thumb_180_38.jpg
thumb_180_38.jpg
thumb_180_2.jpg
thumb_180_2.jpg
thumb_180_3.jpg
thumb_180_3.jpg
thumb_180_4.jpg
thumb_180_4.jpg
thumb_180_5.jpg
thumb_180_5.jpg
thumb_180_6.jpg
thumb_180_6.jpg
thumb_180_7.jpg
thumb_180_7.jpg
thumb_180_8.jpg
thumb_180_8.jpg
thumb_180_9.jpg
thumb_180_9.jpg
thumb_180_10.jpg
thumb_180_10.jpg
thumb_180_11.jpg
thumb_180_11.jpg
thumb_180_12.jpg
thumb_180_12.jpg
thumb_180_13.jpg
thumb_180_13.jpg
thumb_180_14.jpg
thumb_180_14.jpg
thumb_180_15.jpg
thumb_180_15.jpg
thumb_180_16.jpg
thumb_180_16.jpg
thumb_180_17.jpg
thumb_180_17.jpg
thumb_180_18.jpg
thumb_180_18.jpg
thumb_180_19.jpg
thumb_180_19.jpg
thumb_180_20.jpg
thumb_180_20.jpg
thumb_180_21.jpg
thumb_180_21.jpg
thumb_180_22.jpg
thumb_180_22.jpg
thumb_180_23.jpg
thumb_180_23.jpg
thumb_180_24.jpg
thumb_180_24.jpg
thumb_180_25.jpg
thumb_180_25.jpg
thumb_180_26.jpg
thumb_180_26.jpg
thumb_180_27.jpg
thumb_180_27.jpg
thumb_180_28.jpg
thumb_180_28.jpg
thumb_180_29.jpg
thumb_180_29.jpg
thumb_180_30.jpg
thumb_180_30.jpg
thumb_180_31.jpg
thumb_180_31.jpg
thumb_180_32.jpg
thumb_180_32.jpg
thumb_180_33.jpg
thumb_180_33.jpg
thumb_180_34.jpg
thumb_180_34.jpg
thumb_180_35.jpg
thumb_180_35.jpg
thumb_180_36.jpg
thumb_180_36.jpg
thumb_180_37.jpg
thumb_180_37.jpg
thumb_180_39.jpg
thumb_180_39.jpg
thumb_180_40.jpg
thumb_180_40.jpg
thumb_180_41.jpg
thumb_180_41.jpg
Slideshow image

Tα μυστικά του Sushi και του Sashimi με από το master του είδους Χρόνη Δαμάλα. Από την φροντίδα και αγάπη που χρειάζεται και απαιτείται για το Shari (sushi rice) μέχρι και παρουσίαση και στήσιμο πιάτων. Θα γίνει επίδειξη των διαφορετικών ειδών (nigiri, sashimi, hako, gunkan, maki, temaki) με γευστική δοκιμή.

1879


Ταχύρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Ταχύρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης
Cooking Workshop Member Club
Cooking Workshop Member Club


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές

CWC PRO MasterClass Θόδωρος  Παπανικολάου “Αναδημιουργώντας τις κλασσικές Ελληνικές συνταγές μέσα από σύγχρονες τεχνικές” Στο CWC... Περισσότερα


Σεμινάριο Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine

CWC PRO MasterClass Μost Wanted Four Hands - Fusion Cuisine Χριστόφορος Πέσκιας & Χρόνης Δαμαλάς Στο  “Μost Wanted Four Hands -Fusion Cuisine” Masterclass της CWC PRO οι... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ – ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα... Περισσότερα


Σεμινάριο Γαλλική δημιουργική κουζίνα  δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά

CWC PRO MasterClass Γαλλική δημιουργική κουζίνα δια χειρός Αλέξανδρου Κοσκινά Στο Masterclass αυτό ο Chef Αλέξανδρος Κοσκινάς θα... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων

HANDS ON  Σεμινάριο Δημιουργικών Κρεατοσκευασμάτων Με τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη Στο σεμινάριο αυτό της CWC PRO ,οι συμμετέχοντες θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας

CWC PRO MasterClass ¨Βασικές αρχές Μοριακής Γαστρονομίας Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος Στο σεμινάριο αυτό ο Chef Αλέξανδρος... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass  Asian Street Food

CWC PRO MasterClass  Asian Street Foodμε τον chef Δημήτρη Κατριβέση O chef Δημήτρης Κατριβέσης θα μυήσει τους επαγγελματίες και σπουδαστές στον... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών ποικιλιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Διοργάνωσης Γευσιγνωσιών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου από Ελληνικές Ποικιλίες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2015 ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει την... Περισσότερα


Σεμινάριο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ISO 22000:2018 (HACCP) ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Γιάννης Καρβέλας Το εκπαιδευτικό... Περισσότερα


Σεμινάριο Τα μαγευτικά Éclair του Joakim  Prat

Hands On Σεμινάριο ζαχαροπλαστικής Éclair International MasterClass CWC PRO Joakim Prat Σε αυτό το MasterClass CWCPRO ,οι 18 συμμετέχοντες με τη μέθοδο Hands-on θα... Περισσότερα


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
από εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

Κάντε like και ενημερωθείτε για νέα σεμινάρια