H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα
Photo Gallery Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος
CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin
Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”
Για τους σεφ, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές τους, αυτό το CWC PRO Master Class είναι η πύλη σε ένα πεδίο μαγειρικής νοημοσύνης που υπερβαίνει τα καθιερωμένα και θέτει νέα πρότυπα αριστείας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας γαστρονομικής επανάστασης με θέμα του σεμιναρίου: “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”Fire Techniques - Cooking Sustainably with Fire, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας, τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Θάνο Φέσκο.
Θέμα του σεμιναρίου CWC PRO Master Class : Τεχνικές φωτιάς- Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά και τις τεχνικές φωτιάς
Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το Master Class;
**1. Απελευθερώνοντας τη δύναμη της βιώσιμης μαγειρικής:
Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα είναι υψίστης σημασίας, ο σεφ Θάνος Φέσκος θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη του βιώσιμου μαγειρέματος. Από την προμήθεια οικολογικών συστατικών μέχρι την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών στην κουζίνα, αυτό το master class προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υπεύθυνη μαγειρική τέχνη.
**2. Δεξιοτεχνία των τεχνικών φωτιάς:
Η φωτιά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μαγειρικών παραδόσεων εδώ και αιώνες. Ο σεφ Θάνος Φέσκος, με την εκτεταμένη εμπειρία του, θα αποκαλύψει τα μυστικά της αξιοποίησης της δύναμης της φωτιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εξισορροπούν την ακρίβεια με την πρωταρχική δύναμη της φωτιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιάτα που είναι τόσο εξαιρετικά όσο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα.
**3. Αναβαθμίστε τη μαγειρική σας δεξιοτεχνία:
Αυτό το master class είναι μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν μαέστρο στον κόσμο της μαγειρικής. Η μοναδική προοπτική του σεφ Θάνου Φέσκου, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία όχι μόνο να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες αλλά και να υιοθετήσουν μια προοδευτική προσέγγιση στη μαγειρική που ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του σύγχρονου γαστρονομικού τοπίου.
Σε μια εποχή όπου η μαγειρική ευφυΐα συναντά την περιβαλλοντική ευθύνη, ο σεφ Θάνος Φέσκος αποτελεί πηγή έμπνευσης. Το CWC PRO Master class υπόσχεται όχι μόνο να τελειοποιήσει τις μαγειρικές σας τεχνικές αλλά και να πυροδοτήσει το πάθος για βιώσιμες πρακτικές μαγειρικής που θα διαμορφώσουν το μέλλον της γαστρονομίας. Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε από έναν leader chef και να γίνεται αρωγός της βιώσιμης μαγειρικής. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι προς ένα πιο πράσινο, πιο ζωντανό γαστρονομικό μέλλον!
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
647
CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.
Προσεχή Σεμινάρια
CWC PRO Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα
Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα
“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα
DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα
CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα
CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα
CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα
CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα
Η Δημιουργική Κουζίνα SURF & TURF του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα
Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef Παναγιώτης Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef Παναγιώτης ... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα
CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα
CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα
Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα
HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα