Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques Θάνος Φέσκος

thumb_866_4.jpg
thumb_866_4.jpg
thumb_866_3.jpg
thumb_866_3.jpg
thumb_866_5.jpg
thumb_866_5.jpg
thumb_866_2.jpg
thumb_866_2.jpg
thumb_866_1.jpg
thumb_866_1.jpg
thumb_866_6.jpg
thumb_866_6.jpg
thumb_866_7.jpg
thumb_866_7.jpg
thumb_866_8.jpg
thumb_866_8.jpg
thumb_866_9.jpg
thumb_866_9.jpg
thumb_866_10.jpg
thumb_866_10.jpg
thumb_866_11.jpg
thumb_866_11.jpg
thumb_866_12.jpg
thumb_866_12.jpg
thumb_866_13.jpg
thumb_866_13.jpg
thumb_866_14.jpg
thumb_866_14.jpg
thumb_866_15.jpg
thumb_866_15.jpg
thumb_866_16.jpg
thumb_866_16.jpg
thumb_866_17.jpg
thumb_866_17.jpg
thumb_866_18.jpg
thumb_866_18.jpg
thumb_866_19.jpg
thumb_866_19.jpg
thumb_866_20.jpg
thumb_866_20.jpg
thumb_866_21.jpg
thumb_866_21.jpg
thumb_866_22.jpg
thumb_866_22.jpg
thumb_866_23.jpg
thumb_866_23.jpg
thumb_866_24.jpg
thumb_866_24.jpg
thumb_866_25.jpg
thumb_866_25.jpg
thumb_866_26.jpg
thumb_866_26.jpg
thumb_866_27.jpg
thumb_866_27.jpg
thumb_866_28.jpg
thumb_866_28.jpg
thumb_866_29.jpg
thumb_866_29.jpg
thumb_866_30.jpg
thumb_866_30.jpg
thumb_866_31.jpg
thumb_866_31.jpg
thumb_866_32.jpg
thumb_866_32.jpg
thumb_866_33.jpg
thumb_866_33.jpg
thumb_866_34.jpg
thumb_866_34.jpg
thumb_866_35.jpg
thumb_866_35.jpg
thumb_866_36.jpg
thumb_866_36.jpg
thumb_866_37.jpg
thumb_866_37.jpg
thumb_866_38.jpg
thumb_866_38.jpg
thumb_866_39.jpg
thumb_866_39.jpg
thumb_866_40.jpg
thumb_866_40.jpg
thumb_866_41.jpg
thumb_866_41.jpg
thumb_866_42.jpg
thumb_866_42.jpg
thumb_866_43.jpg
thumb_866_43.jpg
thumb_866_44.jpg
thumb_866_44.jpg
thumb_866_45.jpg
thumb_866_45.jpg
thumb_866_46.jpg
thumb_866_46.jpg
thumb_866_47.jpg
thumb_866_47.jpg
thumb_866_48.jpg
thumb_866_48.jpg
thumb_866_49.jpg
thumb_866_49.jpg
thumb_866_50.jpg
thumb_866_50.jpg
thumb_866_51.jpg
thumb_866_51.jpg
thumb_866_52.jpg
thumb_866_52.jpg
thumb_866_53.jpg
thumb_866_53.jpg
thumb_866_54.jpg
thumb_866_54.jpg
thumb_866_55.jpg
thumb_866_55.jpg
thumb_866_56.jpg
thumb_866_56.jpg
thumb_866_57.jpg
thumb_866_57.jpg
thumb_866_58.jpg
thumb_866_58.jpg
thumb_866_59.jpg
thumb_866_59.jpg
thumb_866_60.jpg
thumb_866_60.jpg
thumb_866_61.jpg
thumb_866_61.jpg
thumb_866_62.jpg
thumb_866_62.jpg
thumb_866_63.jpg
thumb_866_63.jpg
thumb_866_64.jpg
thumb_866_64.jpg
thumb_866_65.jpg
thumb_866_65.jpg
thumb_866_66.jpg
thumb_866_66.jpg
thumb_866_67.jpg
thumb_866_67.jpg
thumb_866_68.jpg
thumb_866_68.jpg
thumb_866_69.jpg
thumb_866_69.jpg
thumb_866_70.jpg
thumb_866_70.jpg
thumb_866_71.jpg
thumb_866_71.jpg
thumb_866_72.jpg
thumb_866_72.jpg
thumb_866_73.jpg
thumb_866_73.jpg
thumb_866_74.jpg
thumb_866_74.jpg
thumb_866_76.jpg
thumb_866_76.jpg
thumb_866_77.jpg
thumb_866_77.jpg
thumb_866_78.jpg
thumb_866_78.jpg
thumb_866_79.jpg
thumb_866_79.jpg
thumb_866_80.jpg
thumb_866_80.jpg
thumb_866_81.jpg
thumb_866_81.jpg
thumb_866_82.jpg
thumb_866_82.jpg
thumb_866_83.jpg
thumb_866_83.jpg
thumb_866_84.jpg
thumb_866_84.jpg
thumb_866_85.jpg
thumb_866_85.jpg
thumb_866_86.jpg
thumb_866_86.jpg
thumb_866_87.jpg
thumb_866_87.jpg
thumb_866_88.jpg
thumb_866_88.jpg
thumb_866_89.jpg
thumb_866_89.jpg
thumb_866_90.jpg
thumb_866_90.jpg
thumb_866_91.jpg
thumb_866_91.jpg
thumb_866_92.jpg
thumb_866_92.jpg
thumb_866_93.jpg
thumb_866_93.jpg
thumb_866_94.jpg
thumb_866_94.jpg
thumb_866_95.jpg
thumb_866_95.jpg
thumb_866_96.jpg
thumb_866_96.jpg
thumb_866_97.jpg
thumb_866_97.jpg
thumb_866_98.jpg
thumb_866_98.jpg
thumb_866_99.jpg
thumb_866_99.jpg
thumb_866_100.jpg
thumb_866_100.jpg
Slideshow image

CWC PRO Master class Chef Θάνος Φέσκος, 2** Michelin
Τhe Art of Sustainable Cooking with Fire Techniques “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”

Για τους σεφ, τους σπουδαστές μαγειρικής και τους ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τις προοπτικές τους, αυτό το CWC PRO Master Class είναι η πύλη σε ένα πεδίο μαγειρικής νοημοσύνης που υπερβαίνει τα καθιερωμένα  και θέτει νέα πρότυπα αριστείας. Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας γαστρονομικής επανάστασης με θέμα του σεμιναρίου: “Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά”Fire Techniques - Cooking Sustainably with Fire, με επικεφαλής ένα από τα λαμπρότερα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας, τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Θάνο Φέσκο.

Θέμα του σεμιναρίου CWC PRO Master Class : Τεχνικές φωτιάς- Μαγειρεύοντας βιώσιμα με τη φωτιά και τις τεχνικές φωτιάς

Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το Master Class;
**1. Απελευθερώνοντας τη δύναμη της βιώσιμης μαγειρικής:
Σε μια εποχή όπου η βιωσιμότητα είναι υψίστης σημασίας, ο σεφ Θάνος Φέσκος θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη του βιώσιμου μαγειρέματος. Από την προμήθεια οικολογικών συστατικών μέχρι την εφαρμογή αποτελεσματικών πρακτικών στην κουζίνα, αυτό το master class προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην υπεύθυνη μαγειρική τέχνη.
**2. Δεξιοτεχνία των τεχνικών φωτιάς:
Η φωτιά αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο των μαγειρικών παραδόσεων εδώ και αιώνες. Ο σεφ Θάνος Φέσκος, με την εκτεταμένη εμπειρία του, θα αποκαλύψει τα μυστικά της αξιοποίησης της δύναμης της φωτιάς για τη δημιουργία εξαιρετικών πιάτων. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να εξισορροπούν την ακρίβεια με την πρωταρχική δύναμη της φωτιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιάτα που είναι τόσο εξαιρετικά όσο και περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένα.
**3. Αναβαθμίστε τη μαγειρική σας δεξιοτεχνία:
Αυτό το master class είναι μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε από έναν μαέστρο στον κόσμο της μαγειρικής. Η μοναδική προοπτική του σεφ Θάνου Φέσκου, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία όχι μόνο να τελειοποιήσουν τις τεχνικές τους δεξιότητες αλλά και να υιοθετήσουν μια προοδευτική προσέγγιση στη μαγειρική που ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις του σύγχρονου γαστρονομικού τοπίου.
Σε μια εποχή όπου η μαγειρική ευφυΐα συναντά την περιβαλλοντική ευθύνη, ο σεφ Θάνος Φέσκος αποτελεί πηγή έμπνευσης. Το CWC PRO Master class υπόσχεται όχι μόνο να τελειοποιήσει τις μαγειρικές σας τεχνικές αλλά και να πυροδοτήσει το πάθος για βιώσιμες πρακτικές μαγειρικής που θα διαμορφώσουν το μέλλον της γαστρονομίας. Μη χάσετε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε από έναν leader chef  και να γίνεται  αρωγός της βιώσιμης μαγειρικής. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι προς ένα πιο πράσινο, πιο ζωντανό γαστρονομικό μέλλον!

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


647

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη

H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη Στο CWC PRO MasterClass H Fιne Dining Κουζίνα του Γρηγόρη Κίκη οι επαγγελματίες και οι σπουδαστές θα... Περισσότερα


Σεμινάριο Mastering Jus and Sauces

CWC PRO  Master Class: Mastering Jus and SaucesChef Αλέξανδρος Κοσκινάς Ελάτε μαζί μας για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία με τον σεφ... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου

Η Κλασσική Κουζίνα με Μοντέρνα Εκτέλεση του Χρήστου Σιδηρόπουλου Στο Μaster Class σεμινάριο της CWCPRO o chef Χρήστος Σιδηρόπουλος θα... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα


Σεμινάριο DISFRUTAR, CONCEPTS and TECHNIQUES

DISFRUTAR, CONCEPTS & TECHNIQUES Chef EDUARD XATRUCH 3 *** Michelin star   Η Cοοking Workshop PRO παρουσιάζει τον Chef EDUARD XATRUCH, βραβευμένο με 3 αστέρια 3... Περισσότερα


Σεμινάριο Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ

CWCPRO Μaster Class « Chronology Το χρονικό της δημιουργίας ενός μενού του chef Σταμάτη Μισομικέ» "Πως ένας μάγειρας με τις τεχνικές του... Περισσότερα


Σεμινάριο EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε... Περισσότερα


Σεμινάριο Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση

CWC PRO Master class «Πως οι Σύγχρονες τεχνικές επηρεάζουν τη γεύση». Παρουσίαση μοντέρνων συνταγών, βασισμένων σε ελληνικές... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου

CWC PRO Master Class «Η Κουζίνα a la Grecque 2 του Σωτήρη Ευαγγέλου» είναι ένα μείγμα παράδοσης και καινοτομίας. Νέο σεμινάριο νέες... Περισσότερα


Σεμινάριο Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου

Η Δημιουργική Κουζίνα  SURF & TURF  του Γιάννη Μαρινόπουλου Στο CWC PRO Μaster Class σεμινάριο o chef Γιάννης Μαρινόπουλος θα μοιραστεί,... Περισσότερα


Σεμινάριο Best of Sea Food chef Παναγιώτης Δεληθανάσης

Σεμινάριο μαγειρικής “Best of Sea Food”chef  Παναγιώτης  Δεληθανάσης Στο CWC PRO Master class σεμινάριο της CWC PRO ο chef  Παναγιώτης  ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 2 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο HANDS ON Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών.

CWC PRO  Σεμινάριο HANDS ON “Η Τέχνη του Φιλεταρίσματος Ψαριών” chef Παναγιώτης Δεληθανάσης & SeaFood Εxpert Μιχάλη Δημητριάδη Η... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 18 & ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us