Photo Gallery Cooking Workshop Consulting

Photo Gallery EXCTRACTIONS and DELICATE SAUCES Θάνος Φέσκος

thumb_951_1.jpg
thumb_951_1.jpg
thumb_951_2.jpg
thumb_951_2.jpg
thumb_951_3.jpg
thumb_951_3.jpg
thumb_951_4.jpg
thumb_951_4.jpg
thumb_951_5.jpg
thumb_951_5.jpg
thumb_951_6.jpg
thumb_951_6.jpg
thumb_951_7.jpg
thumb_951_7.jpg
thumb_951_8.jpg
thumb_951_8.jpg
thumb_951_9.jpg
thumb_951_9.jpg
thumb_951_10.jpg
thumb_951_10.jpg
thumb_951_11.jpg
thumb_951_11.jpg
thumb_951_12.jpg
thumb_951_12.jpg
thumb_951_13.jpg
thumb_951_13.jpg
thumb_951_14.jpg
thumb_951_14.jpg
thumb_951_15.jpg
thumb_951_15.jpg
Slideshow image

CWC PRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES» από τον βραβευμένο με 2** αστέρια Michelin Chef Θάνο Φέσκο

Στο CWCPRO MasterClass «EXCTRACTIONS & DELICATE SAUCES», Σε αυτό το αποκλειστικό σεμινάριο, ο Chef Θάνος Φέσκος θα αποκαλύψει τις τεχνικές που διαμόρφωσαν τη βραβευμένη μαγειρική του καριέρα, εστιάζοντας στην τέχνη της δημιουργίας λεπτών σάλτσων και της εκχύλισης.
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες σεφ, σπουδαστές μαγειρικής και λάτρεις του φαγητού να βουτήξουν βαθιά στον κόσμο της μαγειρικής ακριβείας, μαθαίνοντας πώς να μετατρέπουν απλά υλικά σε σύνθετες, γευστικές σάλτσες που ζωντανεύουν τα πιάτα. Μέσα από αυτό το MasterClass, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν:

  • Sauces and extractions
  • Collagen and how to be treated
  • Grilled infused sauces
  • Cold creamy sauces
  • Vegetable sauces
  • Extraction of vegetables and fruits
  • Use of the extractions and how to set it on a dish

 

  • Το ρόλο του κολλαγόνου στη δημιουργία πλούσιων υφών
  • Τη μαγεία πίσω από τις σάλτσες με έγχυση στη σχάρα που συνδυάζουν καπνιστές και τολμηρές γεύσεις
  • Τα μυστικά για τη δημιουργία κρύων κρεμώδων σάλτσων που είναι τέλειες για ισορροπία και αντίθεση
  • Την ευελιξία των σάλτσων με βάση τα λαχανικά που αναδεικνύουν τα φρέσκα, ζωντανά προϊόντα
  • Η επιστήμη των εκχυλίσεων λαχανικών και φρούτων για καθαρότητα και ένταση
  • Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εκχυλίσματα για να βελτιώσετε την παρουσίαση και το γευστικό προφίλ του πιάτου σας
Ο σεφ Θάνος Φέσκος, γνωστός για την καινοτόμο προσέγγισή του, τελειοποίησε τις ικανότητές του σε μερικές από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου, όπως το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin Geranium και το δικό του εστιατόριο Delta δύο αστέρων στην Αθήνα. Η φιλοσοφία του επικεντρώνεται στη μετατροπή απλών, φυσικών υλικών σε εξαιρετικές δημιουργίες. Συμμετέχοντας σε αυτό το MasterClass, θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις για τη δημιουργική του διαδικασία και θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τεχνικές αιχμής για να βελτιώσετε τα δικά σας πιάτα, ανεξάρτητα από την κουζίνα στην οποία εργάζεστε.
Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία να αλλάξετε την προσέγγισή σας στις σάλτσες και τα εκχυλίσματα με επανάσταση - εγγραφείτε τώρα για αυτό το μοναδικό MasterClass!

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


183

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.



Πιστοποιήσης

certificate
certificate

Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά

Hands-on Ζαχαροπλαστικής Aνατολίτικα Σιροπιαστά Γλυκά Με τον Pastry Chef Joseph Azzam Σε αυτό το σεμινάριο Hands-on για επαγγελματίες και σπουδαστές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με τα χέρια τους υπό την καθοδήγηση του chef, παραδοσιακά Ανατολίτικα σιροπιαστά... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Ζαχαροπλαστική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Ζαχαροπλάστης και μάθε όλα τα μυστικά της Τέχνης.📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια zαχαροπλαστικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να εργαστούν σε επιχειρήσεις πιτσαρίας ή ακόμα να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση καθώς και σε επαγγελματίες και ιδιοκτήτες εστιατορίων που επιθυμούν... Περισσότερα


Σεμινάριο Ταχύρρυθμο Τμήμα Εκπαίδευσης στην Μαγειρική Τέχνη

👨‍🍳 Γίνε Μάγειρας και μάθε τα όλα μυστικά της Τέχνης. 📌 Ταχύρρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, 100% Εργαστηριακα μαθήματα σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής. 📌 Τα μαθήματα απευθύνονται σε οποιον θέλει να ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο της Μαγειρικής Τέχνης... Περισσότερα


Σεμινάριο HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class

HANDS ON Advanced Culinary Techniques Master Class (18-21/3) Πρόγραμμα κατάρτισης 4 ημερών (30 ΩΡΕΣ) Το 4ήμερο Advanced Culinary Techniques Master Class είναι ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα 30 ωρών που προσφέρει 100% πρακτική εκπαίδευση. Κάθε συμμετέχων θα προετοιμάσει όλες τις συνταγές ξεχωριστά χρησιμοποιώντας ... Περισσότερα


Σεμινάριο EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER

ESSENSIAL LEVEL 1 - EIΔΙΚΟΣ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - CHEF GARDE DE MANGER ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ Ο σεφ Garde de Manger, ή αλλιώς ο σεφ της Κρύας κουζίνας, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε μαγειρική brigade . Η μαεστρία σε αυτή τη θέση αναδεικνύει την ευελιξία και την εξειδίκευση... Περισσότερα


Σεμινάριο Σεμινάριο Μαγειρικής Hands On Japanese Sushi

Hands On Japanese Sushi Διήμερο σεμινάριο 100% Εργαστηριακή εκπαίδευση CWC PRO MasterClass με τoν chef Χρόνη Δαμαλά. ΤΡΙΤΗ 17 & ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026 09:00-16:00 ( 16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ) Σε αυτό το CWC PRO Μasterclass, υπο την καθοδήγηση του chef Χρόνη Δαμαλά οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Viennoiserie

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days DEMONSTRATION Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Viennoiserie 2026 Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο DEMONSTRATION MasterClass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC PRO MasterClass Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets

CWC PRO Pastry Chef MasterClass 3 Days Demonstration Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Antonio Bachour’s Petit Gâteaux and Entremets Η CWC PRO Pastry Chef Studies υποδέχεται τον Antonio Bachour έναν από τους διασημότερους Pastry Chef παγκοσμίως σε ένα τριήμερο demonstration Masterclass όπου θα μοιραστεί “τα μυστικά και τις τεχνικές του”,... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato

“The art of Gelato” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO ο Gelato expert Λουίζος Συμεωνίδης ,Chef Patron του Vanilla Gelateria,  θα μεταφέρει σε επαγγελματίες και σπουδαστές, τις απαραίτητες δεξιότητες, γνώσεις, τεχνικές και συνταγές που... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us