Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα
MasterClass για σεφ, μάγειρες, επαγγελματίες
SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY

Σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου σεμιναρίου MOLECULAR GASTRONOMY το Σάββατο 11 Μαρτίου θα σας παρουσιάσουμε το SESSION 2 MASTER CLASS MOLECULAR GASTRONOMY ME TON EXECUTIVE CHEF ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ PARAXENES YLES (SOSA CATALONIA)
Σε αυτό το 3ωρο masterclass θα σας δείξουμε νέες τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας δημιουργώντας τις παρακάτω συνταγές.
Συνταγές:
- Σφουγγάρι παντζάρι (Instagel)
- Τσιπς γαρίδας (Maltosec)
- Παγωμένο χαβιάρι (Algin - Calcic)
- Καρύδι (Free - Moud)
- Γλυφιτζούρι (Liquuid - Nitro)
- Κανελόνι Κάστανο – Μανταρίνι (Elastic)
- Αέρα Τριαντάφυλλο (Sucro – Emul)
- Τραγανό Passion (Ultratex 3)
Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.
No
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772807769
1
ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
No