Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Σεμινάρια μαγειρικής για ερασιτέχνες και λάτρεις.

Αφροδισιακή Κουζίνα με την συγγραφέα Ειρήνη Χειρδάρη

Αφροδισιακή Κουζίνα με την  συγγραφέα Ειρήνη Χειρδάρη

Η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη και ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης δημιουργούν ένα δείπνο που θα μαγέψει τον ουρανίσκο και (το σημαντικότερο) το μυαλό σας. Παρακολουθήστε ένα σεμινάριο αφιερωμένο στην αφροδισιακή κουζίνα και ξεκλειδώστε τα μυστικά για τη δημιουργία ενός αισθησιακού γεύματος για δύο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, θα σας μάθει πώς να προετοιμάσετε ένα αφροδισιακό μενού, ενώ η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη θα σας αποκαλύψει τα μυστικά της επίδρασης του στην λίμπιντο. Ελάτε να ξυπνήσετε και τις πέντε αισθήσεις σας.

Σ’ αυτό το σεμινάριο θα γευτείτε τις εξής αφροδισιακές συνταγές για να δημιουργήσετε ένα μενού με γεύσεις ρομαντισμού και πάθους που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω πιάτα:

  • Μούς γαρίδας με καρδιές μαρουλιού και κουκουνάρι
  • Γκουακαμόλε με καραβίδες και μοσχολέμονο
  • Κρέμα γκοργκονζόλα με σέλερυ και άρωμα λεμονιού
  • Καβουροσαλάτα με καλαμπόκι, μουστάρδα Ντιζόν και μπριός
  • Σαλάτα ρόκα με κουκουνάρι, πεκορίνο και βινεγκρέτ σαγκουίνι
  • Κρέμα κόκκινης πιπεριάς με μοτσαρέλλα και ψητές ελιές
  • Όστρακα αχνιστά φλαμπέ με ερωτική σάλσα Τζιντζερ τσίλι
    Κοχύλια με αχνιστά μύδια, γαρίδες, τζίντζερ και λεμονόχορτο
  • Ψητός σολομός με σπαγγέτι από κολοκυθάκια, δυόσμο και σάλτσα σταφύλι
  • Χαλβάς σεμιφρέντο με πέρλες σοκολάτας
  • Μούς γιαουρτιού με φράουλες αρωματισμένες με ρούμι και βασιλικό
  • Φράουλα με σοκολάτα Valrhona


Οι συνταγές, τις οποίες μας διέθεσε ο Σταύρος Δεδούκος υπεύθυνος προγράμματος σπουδών του I.A.F.A. (International Aerobic and Fitness Association) College, επιμελήθηκαν η συγγραφέας Ειρήνη Χειρδάρη σε συνεργασία με τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται ένα βιβλίο συνταγών του σεμιναρίου και η βεβαίωση συμμετοχής που λαμβάνονται με το πέρας του σεμιναρίου. Επιπλέον, δύο ποτήρια κρασί και ένα ποτήρι σαμπάνια θα συνοδεύσουν την γευσιγνωσία.


Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.


To σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef - Μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης Κ.Δ.Β.Μ. του Σεμιναρίου: << Αφροδισιακή Κουζίνα με την συγγραφέα Ειρήνη Χειρδάρη >> καθώς και το έντυπο υλικό του με συνταγές.

Χώρος διεξαγωγής του Σεμιναρίου.
Cooking Workshop Consulting Λέοντος Σοφού 18 Θεσσαλονίκη 54625. 2310 2772803975

Share - Κοινοποιήστε - Στείλτε το σεμινάριο σε φίλο σας.



Βρείτε Κατάλυμα για την διαμονή σας κοντά στο σεμινάριο μας
Booking.com

Ειρήνη Χειρδάρη, Παναγιώτης Δεληθανάσης

E-SHOP CWC PRO Cooking Workshop Consulting

Σχολή Μαγειρικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Μαγειρικής Τέχνης

Σχολή Ζαχαροπλαστικής Ταχύρρυθμες Σπουδές Ζαχαροπλαστικής Τέχνης

Cooking Workshop Member Club/

CWC PRO MasterClasses
H CWC PRO έχοντας δημιουργήσει ένα Εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών στη Γαστρονομία (The Expertise Culinary Network) από διακεκριμένους Έλληνες και διεθνείς chef΄s πραγματοποιεί σεμινάρια Μaster Classes  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μεταμορφώνοντας την κουζίνα της σε τόπο επαγγελματικής  και δημιουργικής γνώσης, γευστικών πειραματισμών, καθώς οι chef αποκαλύπτουν τα πιο δημιουργικά μυστικά από τον κόσμο της γαστρονομίας .
Οι  Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας μοιράζονται τις τελευταίες τάσεις στην γαστρονομία, με επαγγελματίες και σπουδαστές αλλά και με ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο της γαστρονομίας.
Τα σεμινάρια & MasterClasses της CWC PRO PROFESSIONAL CULINARY STUDIES, με διάσημους ,διακεκριμένους και ανερχόμενους σεφ, σου προσφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που χρειάζεσαι στην ολοένα αυξανομένη και ανταγωνιστική αγορά της εστίασης.
Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, παρακολούθησε το, και χρησιμοποίησε την βεβαίωση συμμετοχής στο βιογραφικό σου!
Μάθε την πιο νόστιμη συνταγή, τη συνταγή της επιτυχίας σου.


Προσεχή Σεμινάρια


Σεμινάριο CWC PRO Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας

Σεμινάριο Τεχνίτης Αερόφυλλου Μπουγάτσας (25 ώρες) CWC PRO Ταχύρυθμο Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής ✅ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ... Περισσότερα


Σεμινάριο CWC Scuola per Pizzaioli PRO

Το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης CWC PRO PIZZAIOLO 40 ωρών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν την τέχνη του Pizzaiolo, και να... Περισσότερα


Σεμινάριο The art of Gelato - Ice Cream making

“The art of Gelato & Ice Cream making” Επαγγελματικό σεμινάριο “H Τέχνη της παρασκευής Gelato & Ice Cream” Στο διήμερο Demo Masterclass της CWC PRO... Περισσότερα



OnLine Σεμινάρια και μαθήματα μαγειρικής.


SPONSOR BRANDS

Εγγραφείτε στο newsletter της Cooking Workshop Consulting
κάντε κλικ εδώ
για να σας ενημερώνουμε για νέα σεμινάρια και να μαθαίνετε τα νέα μας.
* απαιτούμενο
Παρακαλώ επιλέξτε Groups ενδιαφέροντος

X

☑️ Κάντε Like

Για την ενημέρωση σας από τα
Νέα μας Σεμινάρια.
Contact Us